1 2 3 4 5 6 7 8  ... 41 42 43
 
Összesen 506 db
Érdekelnek a mikrofonok, stúdió monitorok, fejhallgatók, vonz a hangrögzítés, MIDI kontrollerek, szintetizátorok, digitális zongorák világa?
A Yamaha a közelmúltban jelentette be az MG széria frissített és új dizájnnal rendelkező új analóg mixereit, az MG10X/12X/16X modelleket.
A Blackstar bemutatta Saint James erősítő sorozatát, ami a gyártó szerint a világon a legkönnyebb 50 wattos csöves erősítőket kínálja.
Üzletvezetőt és értékesítő kollégát keresünk budapesti hangszerboltunkba gitáros, billentyűs és stúdió-, hangtechnikai termékek értékesítésére. Gyere és csatlakozz a csapatunkhoz, ahol jó hangulattal, szakmai fejlődési lehetőséggel várunk!
A Yamaha legkisebb asztali monitorjai sorában frissítés történt, megjelent az új MS101-4 aktív monitor pár.
BORBÉLY TAMÁS | Zenész Magazin – Ezúttal a D’Addario által a közelmúltban bemutatott, teljesen új technológiával gyártott XS Electric 10-46 húrkészletet kaptuk meg tesztelésre.
A bariton gitárok a 60-as évek óta jelen vannak, de igazán sohasem tartoztak egyetlen divatos mainstream vonulathoz sem. Bizonyos tekintetben nem is sorolhatók a klasszikus értelemben vett „normál” elektromos gitárok közé. Általánosságban elmondható ezekről a hangszerekről, ...
A loop technológia – amikor egy éppen feljátszott anyagot körbe játszva új szólamokat veszünk fel és így építjük fel a zenei szövetet – már jó ideje köztünk van, de az utóbbi években ért el nagyobb ismertséget olyan előadók által, mint például Ed Sheeran, aki ...
A Player Plus Meteora HH és a Meteora Bass a legextrémebb offset testformájú Fender gitárok, melyek most az elérhető árfekvésű Player Plus sorozatba kerültek, és látványos színekben kaphatók.
A Novation Summit és Peak szintetizátorokhoz készült eddigi legnagyobb frissítése, a firmware v2.0 számos olyan funkciót kínál, amelyek hatékony eszközöket biztosít a Summit és Peak tulajdonosok számára, hogy még inkább kibővítsék az eszközeik tulajdonságait.
2022 év elején a Line 6 új erősítővel lépett a színre, ugyanis piacra dobta a háromtagú Catalyst családot.
A WS1 személyében az Ibanez bemutatja vadonatúj vezeték nélküli rendszerét! Amely egyben a gyártó történetének első wireless rendszere, számos nagyon vonzó tulajdonsággal
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 41 42 43
 
Összesen 506 db

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása