1 2 3 4 5 6 7 8  ... 46 47 48
 
Összesen 570 db
Az Ibanez idén több modellel is bővítette a nagy múltra visszatekintő SR basszusgitár szériáját. Az SR Standard család újdonságai közé tartozik többek között az SR 305 EDX-CZM öthúros basszusgitár is. Az SR szérián belül a Standard kategória valahol a Premium és a Gio ...
Mindkét népszerű HeadRush FRFR aktív láda megújult, és mind az FRFR-108 MKII mind az FRFR-112 MKII modellt Bluetooth képességgel ruházta fel a gyártó.
Metallica érzés Flying-V kivitelben
A Yamaha bejelentette ikonikus HS monitor családjának két legújabb tagját a HS3 és HS4 monitorokat.
A TC Electronic idén megjelentetett egy pedál sorozatot, Ampworx néven, melynek tagjai nagynevű erősítőgyártók ikonikus modelljeinek hangját hivatottak reprodukálni. A cég a sorozat tagjait két csoportba osztotta High-gain és Vintage series néven, értelemszerűen a jellegük ...
Nagyjából hat éve jelent meg az eredeti Yamaha Genos modell, ami azonnal az egyik favorit lett az kísérőautomatikás munkaállomás hangszerek között.
Idén Decemberben is, Karácsonyig hosszított nyitva tartással várunk Benneteket Boltjainkban. Szombati napokon 10-18 óráig, vasárnapokon pedig 10:00-13:30-ig tartunk nyitva. Várunk Mindenkit Szeretettel!
A nagysikerű Acoustasonic hangszerek után a Fender egy újabb modern akusztikus gitár sorozatot hozott ki, Highway Series néven.
A Zoom kihozta új, négysávos, 32 bites lebegőpontos technológiát alkalmazó, beépített effektekkel felszerelt R4 MultiTrak kézi felvevőjét.
A kaliforniai cég nevét senkinek nem kell bemutatnom, hiszen aktív hangsugárzóival és egyéb professzionális hangtechnikai megoldásokkal biztos helyet szerzett magának a nagy gyártók között. Legyen szó élőzenéről, DJ szettről vagy prezentációról, megoldásaik mindig ...
Amikor 2010 környékén meghallottam az első QSC K-sugárzókat, ott álltam abban a kis hangtechnikai üzletben, ahol hang-karrierem indult és úgy gondoltam, hogy nem létezik ennél jobb aktív sugárzó. Emlékszem, hogy István milyen arcot vágott miután ezt kijelentettem, majd ...
A D’Addario nemrég megjelent bevonatos, XS sorozatának sikere mellett most vessünk egy pillantást a cég egy másik húrcsaládjára, amelyik más irányból közelíti meg tartós gitárhúr fogalmát.
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 46 47 48
 
Összesen 570 db

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása