Blog

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 21 22 23
 
Összesen 274 db
2017 őszén kerül piacra a TECH-21 legújabb analóg multieffekt pedálja az akusztikus gitárosoknak szánt Acoustic Fly Rig.
A ZOOM kompakt pedáljában egy profi előerősítőt, EQ-t, 16 féle akusztikus gitár modellt és még sok egyéb hasznos szolgáltatást kínál az akusztikus gitárosoknak.
Negyedévente átnézzük a készleteinket, és azokat a termékeket, amelyeket már több alkalommal kipróbáltak az érdeklődők (ez jellemzően 5-10 alkalmat jelent), vagy 4-5 hónapnál régebb óta állnak bontatlanul a raktárunkon, leakciózzuk. Most három Hartke ládára és egy kombóra hívnánk fel a figyelmedet.
A Korg régen mutatott már be közép- vagy felsőkategóriás digitális zongorát, így nagy örömmel vettük hírét annak, hogy most nagyobb sebességbe kapcsoltak, és az egyébként kiváló hírű gyártó nem csak a kütyük, szintetizátorok gyártása terén remekel, hanem újra belép a középkategóriás digitális ...
A magyar származású Andrew Barta által alapított New York-i Tech 21 cég a korábban gyártott csúcsminőségű pedáljainak mintegy esszenciájaként 2014-ben létrehozta a Fly Rig 5 névre hallgató ultra kisméretű multieffektet. Körülbelül egy évre rá Richie Kotzennel együttműködve, a közös fejlesztés ...
A RØDE Microphones anyacége, a Freedman Electronics, idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. Fontos mérföldkő ez az egyre növekvő cégcsoport életében. Ausztrál barátaink azonban nem csak ünnepléssel, de a cég életében az eddigi legnagyobb egy éven belüli új termék kibocsátással is ...
Érdekesség landolt a múlt hét végén az e-mail fiókunkban. Egyik partnerünk beharangozta a mai naptól publikus újdonságát, a Headrush Pedalboardot. Egyelőre még csak ízlelgetjük a terméket, nem tudjuk, hogy fogunk-e vele foglalkozni, de azért nézzetek rá, hátha Nektek is szimpatikus.
Rendszeresen monitorozzuk termékeink eladási statisztikáját, belső felhasználásra minden hónapban készítünk kimutatást. Úgy gondoltuk, hogy a top termékeket nektek is bemutatjuk, ezúttal a lekeresettebb mikrofonokat mutatjuk meg.
2017 tavaszán a Fender bemutatta örökké bővülő akusztikus gitárjainak új kínálatát. Ekkor debütált az új Classic Design sorozat is, számos új, továbbfejlesztett modellel. (CD-60S, CD-60SCE, CC60S és CC-60SCE)
A tegnapi napon a Roland/Boss cég új termékeket mutatott be a gitárosokat, basszusgitárosokat megörvendeztetendő: GT-1B basszusgitár effekt, Katana-mini gitárerősítő, MD-500 modulációs effekt, RV-500 zengető.
Aki az elmúlt hónapokban rendelt fából készült akusztikus vagy elektromos hangszert (klasszikus, akusztikus, elektromos vagy basszusgitárok, vonós hangszerek, stb.), vagy kiegészítőt (zongoraszék, fa állvány, bútor, stb.) tapasztalhatta, hogy sokszor hónapokig kell várni rájuk, és sok esetben a ...
Ha erősítő és hangfal nélkül, közvetlenül effektpedáljainkról szeretnénk felvételt készíteni, vagy jelet küldeni keverőre, fülmonitorra, javasolt egy jó minőségű hangfal szimulátor beiktatása.
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 21 22 23
 
Összesen 274 db

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása