Blog

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 18 19 20
 
Összesen 236 db
Az új 240 Wattos gitárerősítő fej egyedi beépített sztereó hangszóró rendszert tartalmaz, így önmagában alkalmas gyakorlásra, és hangfalhoz csatlakoztatva színpadi használatra is.
A 2016-os nyári NAMM Show-n mutatta be az ESP a Metallica harmadik albumának emléket állító Master of Puppets modellt. A cikk 2016-ban jelent meg a Zenész Magazinban, de a limitált kiadású gitárból csak 2017 elején érkezett, a legtöbb gitár elővételben elkelt, már csak egy maradt raktáron!
A Music Media Magazinban megjelent cikk online változata a Peavey új, előfokcsöves mini gitárerősítő fejről
A Boss 40. évfordulóját ünnepli a limitált kiadású DS-1-4A distortion gitárpedállal.
Stúdió fejhallgató gitárosoknak, dobosoknak, énekeseknek. A zenészek, DJ-k külső zajok nélkül hallják fejhallgatójukban a kevert hangot, akármilyen hangosan is játszanak, a 32 dB csillapításával az énekesek esetében a HD280-nál nem fordul elő, hogy a fejhallgatóból kihallatszó alap rászól az ...
Csúcsminőségű hangzás, strapabíró konstrukció, kompakt méret, mérsékelt ár és nélkülözhetetlen tulajdonságok a mai kor zenészei és producerei számára.
Érdekelnek az amerikai Namm Show 2017-es újdonságai? Kövesd a Mezzoforte Hangszeráruházat Instagramon is, ahol folyamatosan megosztjuk azokat a fotókat, amelyeket itt készítettünk.
A Blackstar bemutatta az ID:Core V2 sorozatot, melynek modelljei továbbfejlesztett hangszíneket és effekteket, valamint új szoftver csomagot kínálnak. Érdekesség, hogy limitált mennyiségben most piros, krém, és ezüst színben is kaphatók.
"Szeretem ezt az effektpedált, ez hallható a teljes új albumon." – Kirk Hammett, Metallica. Óriási volt idén az első KHDK pedál piaci bevezetésének a sajtóvisszhangja – sok európai szakmagazinnál címoldalra került a David Karon és a Metallicás Kirk Hammett által alapított cég.
A Laney CUB212R a rendkívül népszerű, teljesen csöves CUB12R gitárkombó nagy testvére. Ez az erősítő egyetlen csatornájával alkalmas a gyönyörű tiszta gitárhangtól kezdve a kellemesen crunchos, vagy erősen túlhajtott hangzásig bezárólag minden gitár sound megszólaltatására.
A hamarosan kezdődő NAMM show-n fogja bemutatni a Fender az új gitárcsaládját, az American Professionalt
Digitális zongora, C. Bechstein kalapácsmechanikával. A Casio nem új szereplő a digitális zongorák piacán. Az otthoni használatra tervezett sikeres CELVIANO sorozatától kezdve a hordozható, koncertre termett Privia sorozatáig - ideértve a híres Privia Pro PX-5S modellt - a cég folyamatosan új ...
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 18 19 20
 
Összesen 236 db

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása