1 2 3  ... 6 7 8 9 10  ... 26 27 28
 
Összesen 329 db
Oldalunkról letöltheted a Zenész Magazin 204-es számának PDF, digitális változatát
Mit lehet még ezen tupírozni? Jó hang, jó billentés. Más nem kell! Nos, ez is egy megközelítés, de nem árulok el titkot, hogy más neves gyártókkal együtt a KORG sem így gondolja. A KORG mérnökei és marketingesei leültek a dizájnerekkel, hogy csináljanak valami újat és szépet. Kimondottan ...
A VOX céget immár 60 éve ikonikus, kézzel forrasztott áramkörökből felépülő erősítőiről és innovatív gitárjairól ismerjük. Mielőtt forradalmian új erősítőiket elkezdték volna gyártani, a cég orgonákat is készített Jennings Organ Company néven.
A nyári amerikai NAMM Show-n jelen volt, hivatalosan most debütált Európában a Blackstar HT Venue Mk II, a HT Venue második generációs sorozata.
Október 6-8 (péntektől vasárnapig) a Hungexpo területén lesz a Budapest Music Expo. A Roland cég elküldte azon termékek listáját, amelyeket kiállítják. Ezért IS érdemes kilátogatnod!
Kérdésed van hangszerekről, hangtechnikáról, stúdióeszközökről? Technikai tanácsra lenne szükséged? Bővítenéd eszközeidet, és információra, új impulzusokra lenne szükséged? Építenél kapcsolatokat szakmabeliekkel? Vagy csak simán érdekel a zene, és megnéznél több mint 400 zenei eseményt? Október ...
Ahogy egyre közelebb kerülünk a Yamaha Genos megjelenéséhez (vélhetően most októberben lesz), egyre több információt tudunk meg a hangszerről. Kaptunk egy hivatalos, magyar nyelvű bemutatót, most ezt osztjuk meg Veled.
Harrison rendkívüli pályafutása előtt tiszteleg a Fender, a George Harrison Rosewood Telecaster megalkotásával. A limitált kiadásban megjelenő hangszer tökéletesen megtestesíti Harrison elegáns és visszafogott játékstílusát és gitárhangzását.
Az Electro-Harmonix a vintage szinti hangokat előállító SYNTH9 Synthesizer Machine pedállal bővítette 9-es sorozatát.
A Zenész Magazinban pár hete megjelent egy teszt a Baja Telecasterről, ami ugyan nem újdonság, viszont amiatt, hogy a legnépszerűbb Fender gitárunk, érdemes – ha még eddig nem tetted – megismerkedned vele.
Az elmúlt időszakban a kísérő-automatikás szintetizátorok rajongóinak körében egyre több fórumon felmerült a kérdés, hogy a Tyros 5 utódja mi lesz. Leleményes netezők kiszúrták, hogy a Yamaha jogvédelmi igényt nyújtott be a „Genos” névre, ebből elindultak a találgatások, hogy nem lesz Tyros 6, ...
A gitár gerjedés fura jószág. Vannak szituációk, amikor kifejezetten nem kívánatos, ugyanakkor a rock and roll gitárhangzás hatásos és sokszor elengedhetetlen jellemzője. Az is probléma, hogy sokszor nem lenne rá szükség, mégis gerjed a gitár, amikor pedig kellene, nem mindig úgy sikerül, ...
1 2 3  ... 6 7 8 9 10  ... 26 27 28
 
Összesen 329 db

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása