1 2 3 4 5 6 7 8  ... 42 43 44
 
Összesen 520 db
A Taylor GS Mini széria a márka egyik legnépszerűbb sorozata már jó néhány éve. A sorozat nevét a testforma inspirálta: a „GS Mini” elnevezés ugyanis a Taylor Grand Symphony forma arányosan csökkentett változatára utal. Jelen tesztünkben a széria csúcsmodelljét, a GS ...
A közelmúltban írtunk a Yamaha AG03MK2 és AG06MK2 keverőkről. Yamaha az új AG keverőkkel egyidejűleg piacra dobta a keverési tulajdonságokkal felruházott AG01 USB streaming mikrofont, és a stúdióminőségű YCM01 kondenzátor mikrofont.
A Fender név hallatán elsőre talán mindenki a történelmi jelentőségű Stratocaster és Telecaster gitárokra gondol, vagy éppen a legendás Jazz Bass és Precision basszusgitárokra, esetleg a kiváló erősítőire, de semmiképpen sem effektpedálokra. Nem is csoda, hiszen az ...
A Yamaha kihozta AG sorozatú keverőinek második generációját és új live streaming eszközöket mutatott be.
A Yamaha a közelmúltban jelentette be az MG széria frissített és új dizájnnal rendelkező új analóg mixereit, az MG10X/12X/16X modelleket.
A Blackstar bemutatta Saint James erősítő sorozatát, ami a gyártó szerint a világon a legkönnyebb 50 wattos csöves erősítőket kínálja.
A Yamaha legkisebb asztali monitorjai sorában frissítés történt, megjelent az új MS101-4 aktív monitor pár.
BORBÉLY TAMÁS | Zenész Magazin – Ezúttal a D’Addario által a közelmúltban bemutatott, teljesen új technológiával gyártott XS Electric 10-46 húrkészletet kaptuk meg tesztelésre.
A bariton gitárok a 60-as évek óta jelen vannak, de igazán sohasem tartoztak egyetlen divatos mainstream vonulathoz sem. Bizonyos tekintetben nem is sorolhatók a klasszikus értelemben vett „normál” elektromos gitárok közé. Általánosságban elmondható ezekről a hangszerekről, ...
A loop technológia – amikor egy éppen feljátszott anyagot körbe játszva új szólamokat veszünk fel és így építjük fel a zenei szövetet – már jó ideje köztünk van, de az utóbbi években ért el nagyobb ismertséget olyan előadók által, mint például Ed Sheeran, aki ...
A Player Plus Meteora HH és a Meteora Bass a legextrémebb offset testformájú Fender gitárok, melyek most az elérhető árfekvésű Player Plus sorozatba kerültek, és látványos színekben kaphatók.
A Novation Summit és Peak szintetizátorokhoz készült eddigi legnagyobb frissítése, a firmware v2.0 számos olyan funkciót kínál, amelyek hatékony eszközöket biztosít a Summit és Peak tulajdonosok számára, hogy még inkább kibővítsék az eszközeik tulajdonságait.
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 42 43 44
 
Összesen 520 db

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása