1 2 3 4 5 6 7 8  ... 46 47 48
 
Összesen 573 db
A Boss ME szériájú multieffektjei igen nagy múltra tekintenek vissza. Az első példány még a multieffektek hajnalán született körülbelül harminc éve, melyet aztán az évek során rengeteg generáció követett óriási fejlődési ívet leírva. Idén megjelent ennek az „ősi ...
Tisztelt zenészek és zeneszeretők! Kísérleti projektet indítunk 2023. szeptemberében, fel szeretnénk mérni, hogy mekkora igény van jelenleg használt hangszer beszámítására új hangszer vásárlásakor, vagy használt hangszered eladásához ránk, mint vásárlóra.
A A Boss AC-22LX akusztikus erősítőt elsősorban a cég különböző stúdió mikrofonozási módokat emuláló Air Feel technológiája teszi izgalmassá. elsősorban a cég különböző stúdió mikrofonozási módokat emuláló Air Feel technológiája teszi izgalmassá.
A Fender újra gyártani kezdte a 2004-ben megszűnt Seymour Duncan SH-8 Invader humbuckerrel szerelt Tom DeLonge Stratocastert.
Az Ibanez idén különösen kedvezett azoknak, akik nejlonhúros akusztikus gitárra vadásznak, ugyanis a már korábban általunk is tesztelt Tim Henson signature hangszer, a TOD10N mellett kihozott egy közeli testvért is, melyet Ibanez FRH10N-nek kereszteltek. Ez a hangszer gyakorlatilag ...
A MEZZOFORTE Hangszeráruház csapata ELADÓ munkatárssal bővül.
A Yamaha körülbelül hat éve hozta ki az akkor forradalminak számító technológiával ellátott akusztikus hangszerét, az első Transacoustic gitárt. (Nagyon röviden a technológia lényege, hogy a gitár akusztikus hangját közvetlenül effektezni képes.) Akkor még csak pár ...
Ha a kiváló TD-17KV2 vagy TD-17KVX2 dobszettet tervezted vásárolni, most a legjobb az alkalom, mert egy 80.000 Ft értékű V-drum fejhallgatót kapsz ajándékba!
Július 1-től augusztus 31-ig a Universal Audio minden újonnan vásárolt Volt USB hangkártya, valamint Standard Mic mikrofon modell mellé €977 értékben ad ajándék plug-ineket!
Kompakt kivitel, kiváló hangminőség, könnyű kezelhetőség jellemzi a Yamaha legújabb és legkisebb PA rendszerét.
Dave Murray 1977 óta oszlopos tagja a rocktörténelem egyik megkerülhetetlen zenekarának, az Iron Maiden-nek. Az összes kiadott lemezükön játszik, illetve a zenekar megszólalásának szerves részét képezi. Ennek a hangzásnak pedig fontos eleme a hosszú évek óta használt Fender ...
Június 1 és július 4 között az UA bármelyik Apollo Rack hangkártya vásárlása esetén ajándékba ad egy Sphere LX vagy DLX modellező mikrofont, rack mérettől függően. Az Apollo x6, x6 HE, x8 és x8 HE interfészekhez a Sphere LX, az x8p, x8p HE és x16 HE-höz pedig a DLX jár ingyen.
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 46 47 48
 
Összesen 573 db

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása