1 2 3  ... 15 16 17 18 19  ... 46 47 48
 
Összesen 575 db
Június 30-ig ajándék vokál plug-ineket kapunk az Apollo Twin X hangkártyák és az X4 mellé! A kártya regisztrációjának július 15-ig kell megtörténnie. Amennyiben valamelyik plug-int már korábban megvettük, akkor lehet helyette másikat választani!
Megjelent az Ampero Editor V1.2.8 és a Firmware V3.7-es verziója.
Az április 21-én indult #YamahaChallenge nagyszerűen bemutatja a zene kiemelkedő erejét, melyet az emberek kontinenseken átívelő elkötelezettségéhez, inspirációjához és összekapcsolásához nyújt.
2020. június 18-ig vagy a készlet erejéig akciót hirdet a QSC, a CP, a K.2 szériára és a KS112 szub hangfalra.
Megjelent a Line6 Helix család új szoftvere, új erősítőszimulációval, hangfalszimulációval, effektekkel és új funkciókkal.
Az Adam Audio T-sorozat új taggal bővült, a korábbi az eddig kapható 5” és 7” mélyhangszórós változat mellé csatlakozik 2020 júniusától a 8” változat is. Az 50+20 Watt Class D erősítővel, 8.5" polipropilén mélysugárzóval, U-ART 1.9” szalagsugárzóval, hátsó ...
Hangosítanád egyszemélyes produkciódat, zenekarodat, vagy előadást tartasz tanteremben, ceremóniát vezetsz házasságkötő-teremben, szabadtéren? Ha a hangod nem elég, számolj a Stagepas-szel.
Hangtechnikusok, DJ-k és roadok: tegyétek le a terhet a vállatokról egy többfunkciós kerekes kocsira. A Gravity Cart váza acélból készült, így megfelelő merevséget biztosít.
A Universal Audio új ingyenes (!) zenei szoftvere nagyon eltérő felfogásban közelíti meg azt, ahogy a mai DAW-ok gondolkodnak, ezért alább összeszedjük nektek, mit kell tudnotok róla, miért és miben más.
A Skoove zongoraoktató applikáció most Roland zongora tulajdonosoknak 3 hónapig díjmentesen használható
Tavaly a Total Guitar magazin Humbucker hangszedős Tele formájú modelleket versenyeztetett meg, az Ibanez, G&L, Chapman és Fender Player modellek csaptak össze, és nyertesként a Chapmant hozták ki.
Az Ibanez AZ226PB igazi modern, fúziós gitár. Igényesen, „prémium” módon összerakott hangszer: ahogyan azt a felírat is jelzi a fej hátulján. Nagyon sokoldalú hangszer, így rengeteg stílusra alkalmazható a popzenétől kezdve a blueson, country-n át egészen a rockig. Egy ...
1 2 3  ... 15 16 17 18 19  ... 46 47 48
 
Összesen 575 db

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása