1 2 3  ... 17 18 19 20 21  ... 46 47 48
 
Összesen 574 db
A 2020-as anahem-i NAMM Show egyik fő Harman Professional újdonsága a narancs logós leányvállalat kezei közül került ki, méghozzá rögtön egy új aktív hordozható hangfalcsalád, melyet IRX néven kell a továbbiakban keresni.
A 2020-as NAMM Show nem maradhatott AKG bejelentés nélkül, Kaliforniában ugyanis lerántották a leplet két régiúj fejhallgatóról: A K361BT és a K371BT a nem is oly rég bemutatott K361 és K371 mindenes fülesek Bluetooth audio chippel szerelt változatai, így akinek ezen ...
Azon vásárlók, akik 2019.12.19. és 2020.02.29. között regisztrálják az Arturia honlapján Keylab 49 MKII típusú billentyűzetüket, ingyen kapják a 100.000 Forint értékű V Collection 6 szoftvercsomagot
Forradalmian új, hordható, gitárfejhallgató rendszer, melynek hangzása egy szobában elhelyezett gitárerősítőjével egyenértékű. Sajtóközlemény.
Itt a kiváló lehetőség, hogy kedvezményes áron szerezd be a QSC aktív hang- és mélysugárzókat! Ráadásul vonzó csomagajánlatok közül is válogathatsz!
RØDE VideoMic NTG broadcast minőségű irányított kamera mikrofon számos egyedi funkcióval. Forradalmian új akusztikai tervezés, minden eddiginél természetesebb, színezetlenebb hangzás. Új mérföldkő a kamera mikrofonok kategóriájában!
A Yamaha Clavinova zongora széria az egyik legkeresettebb zongora sorozat, ez az a hangszercsalád, ami hangszerek közül egyedül bekerült a Time magazin válogatásába, a világot leginkább megváltoztató 50 termékek egyikeként. Olyan nagy nevek mellett, mint a Apple iPhone, Sony ...
Karácsonyig idén is hosszított nyitva tartással várunk! Szombatonként egész nap, vasárnap fél napos nyitva tartással.
A Gravity MS Cab CL 01 S mikrofontartó univerzális rögzítő rendszere révén könnyen bepozicionálhatod a mikrofonod a gitárláda elé. A rugós szorítókar csaknem minden gitárládához alkalmassá teszi és biztonságosan rögzíti a hangfal, illetve kombó oldalán vagy tetején.
Professzionális, ultra könnyű, rövid puskamikrofon PG2R pisztolymarkolattal és PG2R Pro Cable XLR kábellel. Teljesen új akusztikai tervezésű irányított mikrofon a helyszíni felvételekhez szükséges kiegészítőkkel egy szettben. Új mérföldkő a broadcast és filmes mikrofonok ...
Nov. 29-én lesz a Mezzoforte Black Friday, összeszedtük a fontosabb tudnivalókat.
Megjelent az új Genos Firmware, a 2.00. Az új rendszer új funkciókat is tartogat (mint pl. új akkord looper), és a hangszer használatát még felhasználóbarátabbá teszi.
1 2 3  ... 17 18 19 20 21  ... 46 47 48
 
Összesen 574 db

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása