Zoom LiveTrack L-12 digitális keverő, hangrögzítő, interfész

Digitális keverőpult, 12-csatornás hangrögzítő. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Zoom LiveTrack L-12 digitális keverő, hangrögzítő, interfész
 • Zoom LiveTrack L-12 digitális keverő, hangrögzítő, interfész
 • Zoom LiveTrack L-12 digitális keverő, hangrögzítő, interfész
 • Zoom LiveTrack L-12 digitális keverő, hangrögzítő, interfész
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Gyártói garancia: 2 év
 • Árgarancia: Amennyiben a terméket olcsóbban és hasonló feltételekkel láttad más magyarországi boltban, akkor jelezd felénk, és mi minimum annyiért adjuk!

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

189 900,- Ft
db Kosárba teszem

A Zoom bemutatta a LiveTrak L-12 digitális keverőpultját, amit egy többsávos felvevőeszközzel és egy különleges fejhallgató keverővel ötvöztek. Élőben keverhetünk vele 12 független csatornát, és közben a beépített fejhallgató erősítő segítségével öt zenésznek tudunk egyedi monitor keverést biztosítani. Összesen 9 állapotot menthetünk el, és 12 független sávot rögzíthetünk kristálytiszta 24-bit/96-kHz-es felbontásban SD/SDHC/SDXC kártyára 512 GB-ig, vagy USB-n keresztül egy számítógépre. Egy beépített mikrofon és metronóm teszi még kényelmesebbé az L-12 használatát.

Egyszerű élő keverés

A LiveTrak 12 csatornáján (8 mono plusz 2 sztereó) 3 sávos MID parametrikus hangszínszabályzóval és 16 beépített effekttel dolgozhatunk. A nyolc mono csatorna saját kompresszorral is rendelkezik. Ezzel a felszereltséggel, plusz a csatornánként 12 szegmenses LED kijelzővel az L-12 könnyen kezelhető, intuitív kezelőfelületet nyújt a színpadi keveréshez.

Felvétel és remix bárhol, bármikor

L-12-vel 12 sávot tudunk rögzíteni maximum 24-bit/96kHz felbontású WAV audióban SD kártyára, miközben az élő koncertet keverjük. A LiveTraken is rájátszhatunk a sávokra és elvégezhetjük a keverést, vagy átküldhetjük a különálló sávokat a kedvenc zeneszerkesztő programunkba és számítógépen végezzük el a további editálást és keverést.

Öt egyedi monitor mix

A LiveTrak öt monitor fejhallgató kimenetet kínál, melyek külön-külön keverhetők, így mindegyik zenész olyan monitor mixet hallhat, ami számára a legkedvezőbb. A fejhallgató erősítő elegendő teljesítményt nyújt bármilyen élő színpadi körülmények között, így nincs szükség külön fejhallgató monitor rendszerre.

A csatornák kezelőszervei

Mind a 12 csatornához saját fader és némító gomb tartozik. A nyolc mono csatornán Gain és kompresszor szabályzás, valamint fantomtáp is rendelkezésünkre áll. Az egyes csatornáknál a Rec/Play gombbal lehet a felvételt vagy visszajátszást aktíválni. Ha a Select gombot benyomjuk, akkor a jobb oldalon elhelyezett Channel Strip szekcióban lévő EQ, Pan, Send EFX potikkal tudjuk a kiválasztott csatorna paramétereit szabályozni. Az L-12 minden csatornára háromsávos, parametrikus középpel ellátott EQ-t és középvágó szűrőt is kínál.

Bemenetek széles választéka

Az L-12 nyolc csatornáját XLR/6,3 mm-es jack kombó csatlakozóval látták el. Az 1. és 2. csatorna nagyimpedanciás (Hi-Z) jelet is tud fogadni, pl. gitár, basszusgitár. A 9.-12. csatornák 1"-os TRS és RCA csatlakozóval rendelkeznek vonalszintű jel - billentyű, más audio eszköz - fogadására.

Navigáció és kijelző

 • A LiveTrak fényes, megvilágított LCD kijelzője és a nagyméretű navigációs gomb könnyű hozzáférést tesz lehetővé az intuitív menürendszerhez, ahol új projekteket hozhatunk létre, előhívhatunk elmentett projekteket, és testreszabhatjuk a felvétel beállításait.

Működési módok

A Zoom LiveTrak L-12 különböző működési módokat is kínál. Audio Interface módban Mac, PC, vagy iOS eszközhöz csatlakoztatva az L-12 14 bemenettel és 4 kimenettel rendelkező USB-s audio interfészként használható. USB Host módban az USB portra csatlakozatott flash drive-ra másolhatunk projekteket és audio fájlokat, Card Reader módban pedig fájlokat másolhatunk az L-12 és a számítógép között.

16 fedélzeti effekt

Az L-12 16 beépített effekt használatát teszi lehetővé, állítható paraméterekkel. Választhatunk a reverb és delay effektek sokaságából és a kívánt csatornára küldhetjük.

Beállítások elmentése

Összesen kilenc scene menthető el és hívható elő. Mindenegyes mentés tartalmazza a faderek pozícióját, az EQ, a panoráma és a némítás beállításait. A Fader Mode gombokkal egyedi mixeket állíthatunk be a master és a monitor kimenetekre.

Automatikus felvétel indítás, beépített mikrofon és metronóm

Az L-12-vel automatikusan induló felvételt is készíthetünk. Ez különösen akkor hasznos, ha a felvétel készítője egyben az (egyik) előadó is. Beállíthatjuk, hogy a felvétel akkor induljon, amikor a master fader egy bizonyos dB szintet észlel, vagy egy gitár akkordra, vagy egy pergő ütésre kezdjen az L-12 felvennni. A beépített mikrofonnal megjegyzéseket rögzíthetünk, vagy a monitoron keresztül a zenészeket instruálhatjuk, a beépített metronóm pedig alapvető eszköz a pontos tempótartáshoz.

A Zoom eddigi legjobb mikrofon előerősítője

-128 dBu bemeneti zaj, +60 dB maximális bemeneti erősítés - a LiveTrak a legkisebb zajszintű és legfejlettebb mikrofon előerősítővel rendelkezik, amit a Zoom valaha gyártott. Ezt meg kell hallgatni!

Magas mintavételi frekvencia

Az L-12 SD kártyára történő felvételnél a 96 kHz mintavételezési frekvenciát támogatja. Audio Interface módban 48 kHz mintavételezési frekvenciával tudunk felvenni a számítógépre és az SD kártyára egyidejűleg.

A Zoom LiveTrak L-12 AC adapterrel, USB kábellel, és kezelési útmutatóval kerül forgalomba

 • Digitális keverőpult, 12-csatornás hangrögzítő
 • 8 mono + 2 sztereó csatorna bemenet
 • Rögzíthető sávok száma: 14 (12 csatorna + sztereó mix) 44,1/48 kHz-en, 12 csatorna, 96 kHz-en
 • Visszajátszható csatornák száma: 12
 • 14 be/4 ki USB interfész
 • 48V fantomtáp
 • 9 scene mentés
 • 16 beépített effekt
 • SD-kártya olvasó
 • Lábkapcsoló bemenet (pl.: Zoom FS01)
 • Tartozék: hálózati adapter (Zoom AD-19), USB kábel
 • Opciók: külön megvásárolható rack adapter, lábkapcsoló
 • Méretek: 445 x 282 x 70,5 mm
 • Súly: 2,53 kg

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása