Zoom LiveTrack L-12 digitális keverő, hangrögzítő, interfész

Digitális keverőpult, 12-csatornás hangrögzítő. Ingyenes szállítás!!
 
3.9 / 8 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Zoom LiveTrack L-12 digitális keverő, hangrögzítő, interfész
 • Zoom LiveTrack L-12 digitális keverő, hangrögzítő, interfész
 • Zoom LiveTrack L-12 digitális keverő, hangrögzítő, interfész
 • Zoom LiveTrack L-12 digitális keverő, hangrögzítő, interfész
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Gyártói garancia: 2 év
 • Árgarancia: garantáljuk a legolcsóbb árat! Részletek

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

197 900,- Ft
db Kosárba teszem

Zoom L-12 leírás

A Zoom bemutatta a LiveTrak L-12 digitális keverőpultját, amit egy többsávos felvevőeszközzel és egy különleges fejhallgató keverővel ötvöztek. Élőben keverhetünk vele 12 független csatornát, és közben a beépített fejhallgató erősítő segítségével öt zenésznek tudunk egyedi monitor keverést biztosítani. Összesen 9 állapotot menthetünk el, és 12 független sávot rögzíthetünk kristálytiszta 24-bit/96-kHz-es felbontásban SD/SDHC/SDXC kártyára 512 GB-ig, vagy USB-n keresztül egy számítógépre. Egy beépített mikrofon és metronóm teszi még kényelmesebbé az L-12 használatát.

Egyszerű élő keverés

A LiveTrak 12 csatornáján (8 mono plusz 2 sztereó) 3 sávos MID parametrikus hangszínszabályzóval és 16 beépített effekttel dolgozhatunk. A nyolc mono csatorna saját kompresszorral is rendelkezik. Ezzel a felszereltséggel, plusz a csatornánként 12 szegmenses LED kijelzővel az L-12 könnyen kezelhető, intuitív kezelőfelületet nyújt a színpadi keveréshez.

Felvétel és remix bárhol, bármikor

L-12-vel 12 sávot tudunk rögzíteni maximum 24-bit/96kHz felbontású WAV audióban SD kártyára, miközben az élő koncertet keverjük. A LiveTraken is rájátszhatunk a sávokra és elvégezhetjük a keverést, vagy átküldhetjük a különálló sávokat a kedvenc zeneszerkesztő programunkba és számítógépen végezzük el a további editálást és keverést.

Öt egyedi monitor mix

A LiveTrak öt monitor fejhallgató kimenetet kínál, melyek külön-külön keverhetők, így mindegyik zenész olyan monitor mixet hallhat, ami számára a legkedvezőbb. A fejhallgató erősítő elegendő teljesítményt nyújt bármilyen élő színpadi körülmények között, így nincs szükség külön fejhallgató monitor rendszerre.

A csatornák kezelőszervei

Mind a 12 csatornához saját fader és némító gomb tartozik. A nyolc mono csatornán Gain és kompresszor szabályzás, valamint fantomtáp is rendelkezésünkre áll. Az egyes csatornáknál a Rec/Play gombbal lehet a felvételt vagy visszajátszást aktíválni. Ha a Select gombot benyomjuk, akkor a jobb oldalon elhelyezett Channel Strip szekcióban lévő EQ, Pan, Send EFX potikkal tudjuk a kiválasztott csatorna paramétereit szabályozni. Az L-12 minden csatornára háromsávos, parametrikus középpel ellátott EQ-t és középvágó szűrőt is kínál.

Bemenetek széles választéka

Az L-12 nyolc csatornáját XLR/6,3 mm-es jack kombó csatlakozóval látták el. Az 1. és 2. csatorna nagyimpedanciás (Hi-Z) jelet is tud fogadni, pl. gitár, basszusgitár. A 9.-12. csatornák 1"-os TRS és RCA csatlakozóval rendelkeznek vonalszintű jel - billentyű, más audio eszköz - fogadására.

Navigáció és kijelző

 • A LiveTrak fényes, megvilágított LCD kijelzője és a nagyméretű navigációs gomb könnyű hozzáférést tesz lehetővé az intuitív menürendszerhez, ahol új projekteket hozhatunk létre, előhívhatunk elmentett projekteket, és testreszabhatjuk a felvétel beállításait.

Működési módok

A Zoom LiveTrak L-12 különböző működési módokat is kínál. Audio Interface módban Mac, PC, vagy iOS eszközhöz csatlakoztatva az L-12 14 bemenettel és 4 kimenettel rendelkező USB-s audio interfészként használható. USB Host módban az USB portra csatlakozatott flash drive-ra másolhatunk projekteket és audio fájlokat, Card Reader módban pedig fájlokat másolhatunk az L-12 és a számítógép között.

16 fedélzeti effekt

Az L-12 16 beépített effekt használatát teszi lehetővé, állítható paraméterekkel. Választhatunk a reverb és delay effektek sokaságából és a kívánt csatornára küldhetjük.

Beállítások elmentése

Összesen kilenc scene menthető el és hívható elő. Mindenegyes mentés tartalmazza a faderek pozícióját, az EQ, a panoráma és a némítás beállításait. A Fader Mode gombokkal egyedi mixeket állíthatunk be a master és a monitor kimenetekre.

Automatikus felvétel indítás, beépített mikrofon és metronóm

Az L-12-vel automatikusan induló felvételt is készíthetünk. Ez különösen akkor hasznos, ha a felvétel készítője egyben az (egyik) előadó is. Beállíthatjuk, hogy a felvétel akkor induljon, amikor a master fader egy bizonyos dB szintet észlel, vagy egy gitár akkordra, vagy egy pergő ütésre kezdjen az L-12 felvennni. A beépített mikrofonnal megjegyzéseket rögzíthetünk, vagy a monitoron keresztül a zenészeket instruálhatjuk, a beépített metronóm pedig alapvető eszköz a pontos tempótartáshoz.

A Zoom eddigi legjobb mikrofon előerősítője

-128 dBu bemeneti zaj, +60 dB maximális bemeneti erősítés - a LiveTrak a legkisebb zajszintű és legfejlettebb mikrofon előerősítővel rendelkezik, amit a Zoom valaha gyártott. Ezt meg kell hallgatni!

Magas mintavételi frekvencia

Az L-12 SD kártyára történő felvételnél a 96 kHz mintavételezési frekvenciát támogatja. Audio Interface módban 48 kHz mintavételezési frekvenciával tudunk felvenni a számítógépre és az SD kártyára egyidejűleg.

A Zoom LiveTrak L-12 AC adapterrel, USB kábellel, és kezelési útmutatóval kerül forgalomba


Zoom L-12 specifikáció

 • Digitális keverőpult, 12-csatornás hangrögzítő
 • 8 mono + 2 sztereó csatorna bemenet
 • Rögzíthető sávok száma: 14 (12 csatorna + sztereó mix) 44,1/48 kHz-en, 12 csatorna, 96 kHz-en
 • Visszajátszható csatornák száma: 12
 • 14 be/4 ki USB interfész
 • 48V fantomtáp
 • 9 scene mentés
 • 16 beépített effekt
 • SD-kártya olvasó
 • Lábkapcsoló bemenet (pl.: Zoom FS01)
 • Tartozék: hálózati adapter (Zoom AD-19), USB kábel
 • Opciók: külön megvásárolható rack adapter, lábkapcsoló
 • Méretek: 445 x 282 x 70,5 mm
 • Súly: 2,53 kg

Zoom L-12 English

 • LiveTrak - Digital Mixer and Recorder

Zoom L-12 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása