Zoom H8 12-sávos felvevő, diktafon, interfész

12-sávos diktafon, hangrögzítő, interfész, cserélhető kapszulával. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
  • Zoom H8 12-sávos felvevő, diktafon, interfész
  • Zoom H8 12-sávos felvevő, diktafon, interfész
  • Zoom H8 12-sávos felvevő, diktafon, interfész
  • Zoom H8 12-sávos felvevő, diktafon, interfész
  • Ingyenes házhozszállítás!
  • Raktáron! Rendeld meg, és egy munkanapon belül feladjuk Neked!
  • Gyártói garancia: 2 év

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi, VIII. kerületi budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

159 900,- Ft
db Kosárba teszem

Zoom H8 leírás

12 sáv egyidejű felvétele, cserélhető kapszulák, alkalmazás központú érintőképernyős kezelőfelület, a H8-at a mobil hangfelvételek szinte minden létező feltételére felkészítették.

Az érintőképernyő és a különböző felvételi feladatokhoz fejlesztett alkalmazások, a hat bemenet – négy XLR és két XLR/TRS – mindenképpen újdonságnak számítanak. A H8 is rendelkezik X/Y mikrofon modullal és megörökölte elődjei cserélhető kapszula rendszerét is, ami rendkívül széles felhasználási területen történő alkalmazását teszi lehetővé.

Zoom H8

Zoom H8

A H8 az új csúcsmodell a Zoom régóta népszerű hordozható felvevőinek sorában, és az első, amelyik érintőképernyős kezelőfelületet kapott. A gyártó szerint az alkalmazás központú kezelőfelület képessé teszi a H8-at, hogy tökéletes minőségű audio felvételt készítsen legyen szó zenéről, kültéri felvételről, podcastról vagy filmes felhasználásról, ugyanis mindegyikhez dedikált beállításokat és kezelőszerveket rendeltek.

Field App ideális különböző kültéri, vagy helyszíni hangok, konferenciák stb. rögzítésekor. Egyszerű és gyors hozzáférést biztosít a nagyméretű sávonkénti kijelzőkhöz, a mélyvágó szűrőkhöz, zajzárhoz, kompresszorhoz és limiterhez.

Music App minden olyan kezelőszervet kezünk ügyébe helyez, amire egy többsávos felvételnél szükségünk van. A kezdőképernyőn az összes bemenetet látjuk féderekkel és kivezérlésjelzőkkel. Amelyik sávot állítani szeretnék, arra rákoppintunk, és az így megjelenő új ablakban már 3 sávos EQpanoráma gomb és Send szabályzó áll rendelkezésünkre, az utóbbival az adott csatorna jelét küldhetjük az effekt szekcióba.

Music app állásban a 10 bemenettel és 12 sávval könnyen rögzíthetünk egy egész zenekart, keverésre, rájátszásra, a felvétel EQ-zására és kompresszálására is lehetőségünk van. USB-n keresztül csatlakozhatunk a Zoom Guitar Lab szoftveréhez, ami erősítők és effektek szinte végtelen tárházát teszi elérhetővé.

A Podcast App használatakor négy dedikált gomb (Sound Pad) áll rendelkezésünkre, hogy effekteket, szignálokat, zenei bejátszásokat indítsunk. Használhatjuk a 13 gyári mintát, vagy SD kártyáról betölthetjük a sajátjainkat. A Podcast App négy mikrofon csatornát és további két Sound Pad csatornát tud kezelni.

Ki- és bemenetek

Zoom H8

Hardver oldalon a H8 négy XLR bemenetet (1-4), két nagyimpedanciás XLR-1/4″ kombó csatlakozót (A/B), melyek vonalszintű jelek fogadására is alkalmasak, valamint a Zoom cserélhető kapszula rendszerét kínálja a felhasználónak. Fantom tápot is kapunk, mely egymástól függetlenül kapcsolható az 1-4 és A/B bemenetekre. Monitorozás céljára használhatjuk a sztereó vonal kimenetet, és/vagy a fejhallgató kijáratot. A vonalkimenettel a H8-at kamerához is csatlakoztathatjuk. Az USB port alkalmassá teszi a H8-at adattárolásra, csatlakozhatunk a Guitar Lab szoftverhez és egyben többsávos audio interfésszé varázsolja a H8-at, amit így PC-vel, Mac-kel, iPaddel, használhatunk 12 csatorna egyidejű rögzítéséhez, akár 96 kHz/24 bit minőségben.

Next Generation kapszula rendszer

A H8 ugyanazzal a Next Generation cserélhető kapszula rendszerrel működik, mint amit a H5 és H6 bemutatásakor már megismertünk. A gyártó szerint a rendszer visszafelé kompatibilis a H6-tal, és ugyanazzal az XYH-6 dual kapszulával szállítják, mint a H6-ot.

A tartozék XYH-6 X/Y kapszula két kiváló minőségű kardioid, egyirányú mikrofont tartalmaz. Ezek a mikrofonok az előttük lévő jelekre a legérzékenyebbek és kevésbé érzékenyek az oldalról és hátulról érkező jelekre. A két mikrofon beállítási szöge könnyedén állítható 90 fokról 120 fokra a szélesebb sztereóhangkép érdekében. Az X/Y mikrofon technika akkor használható a legjobban, amikor viszonylag nagy területet akarunk „lefedni” ugyanakkor középről is tiszta, határozott hangot akarunk felvenni, vagyis bármilyen élő sztereó felvételhez alkalmas.

Igényeinknek és a felhasználási célnak megfelelően a tartozék mikrofon kapszulát az alábbiakban felsorolt kapszulákra cserélhetjük.

Külön megvásárolható kapszulák

VRH-8

Zoom VRH-8

A VRH-8 egy ambiszónikus mikrofon kapszula, melyben négy kondenzátor mikrofon teszi lehetővé a precíz térhatású 360°-os audio felvétel készítését. A beépített gyorsulásmérő szenzor (accelerometer) garantálja, hogy a kapszula mindig megfelelően álljon, míg a fedélzeti ambiszónikus dekóder elkészíti a szükséges konverziókat, amivel az utómunkálatoknál időt takaríthatunk meg.

XAH-8

Zoom XAH-8

Az XAH-8 az XY / AB mikrofon pozíciót kombinálja, így kristálytiszta sztereó felvételeket készíthetünk vele. A kapszulák könnyedén forgathatók a közeli XY pozícióból széles AB helyzetbe, ami széles, nagyterű sztereó felvételekhez ideális.

EXH-8

EXH-8

Végül a zenészeket talán legjobban érintő EXH-8 kapszuláról essen szó, mellyel további négy XLR bemenetet kapunk. Ezt a kapszulát csatlakoztatva válik a H8 igazi kompakt hordozható stúdióeszközzé, hiszen így már összesen 10 XLR bemeneten küldhetünk jelet a H8-ra felvételkor. A többi XLR bemenethez hasonlóan az EXH-8 bejáratait is dedikált Gain gombbal és Pad kapcsolóval látták el, ezek a bemenetek is kapcsolható +24/+48V fantom tápot biztosítanak, így akár kedvenc kondenzátor mikrofonunkat is használhatjuk.

Extrák és tartozékok

A Zoom új felvevőjében is rendelkezésünkre állnak a korábban megismert extra felvételi módok, így az Auto Record, Pre Record és Backup Record. Természetesen az olyan hasznos funkciókról – melyek az előző változatokban is rendelkezésünkre álltak – mint pl. kromatikus hangoló, metronóm, vagy a lejátszás sebességének szabályzása, ezúttal sem kell lemondanunk. A H8 az opcionálisan megvásárolható BTA-1 Bluetooth adapter segítségével bármelyik alkalmazás módban okostelefonról is vezérlehető, így pl. a szintszabályzás, REC, PLAY, STOP funkciók.

A H8 SD, SDHC, és SDXC memória kártyákat tud fogadni maximum 512 GB méretig. A felvételek BWF-kompatibilis WAV vagy MP3 fájlformátumokban készülnek 44.1 kHz/16 bit, 44.1 kHz/24 bit, 48 kHz/16 bit, 48 kHz/24 bit, 96 kHz/16 bit és 96 kHz/24 bit minőségben. A Zoom H8-hoz megkapjuk a Cubase LE és a Steinberg WaveLab Cast szoftverek ingyenes letöltési lehetőségét is.


Zoom H8 specifikáció

  • 12-sávos diktafon, hangrögzítő, interfész, cserélhető kapszulával

Zoom H8 kapcsolódó termékek


Zoom H8 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása