Yamaha DGX-660 WH kalapácsmechanikás szintetizátor

Kalapácsmechanikás digitális zongora, szintetizátor funkciókkal. Ingyenes szállítás!!
 
3.6 / 47 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Yamaha DGX-660 WH kalapácsmechanikás szintetizátor
 • Yamaha DGX-660 WH kalapácsmechanikás szintetizátor
 • Yamaha DGX-660 WH kalapácsmechanikás szintetizátor
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Gyártói garancia: 2 év

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

 

Árukereső.hu

 

Vásárolj tőlünk digitális zongorát, mert:
- a Mezzoforte prémium Yamaha digitális zongora partner
- legális, hivatalos beszerzési forrásból származnak hangszereink
- Magyarországon vállalunk garanciát
- a garanciális, illetve garancián túli ügyintézés rugalmas
- segítünk a megfelelő modell kiválasztásában
- a házhozszállítás gyors és díjtalan

275 900,- Ft
db Kosárba teszem

Yamaha DGX-660 WH leírás

Yamaha DGX-660

Az új DGX-660 gyakorlatilag egy stílusos, kalapácsmechanikás digitális zongora, roskadásig töltve a szintetizátoroknál megszokott funkciókkal, amelyek nem csak a zongorázást, de a tanulást, zenefelvételt és zenéid megosztását is lehetővé teszi.

A rengeteg hangszínen, oktató funkción, dalszöveg- és kottakijelzőn, ritmuskíséreten túl, most már mikrofon csatlakoztatási lehetőség is rendelkezésedre áll, hogy egy jót szórakozz. Ha csatlakoztatsz mikrofont, akkor effektezheted is a hangodat, amelyet vagy a beépített hangszórón hallgathatsz, vagy hangrendszerre továbbkötve hangtechnikán is előadhatod a produkciód, de mindez semmi, ha csatlakoztatsz hozzá egy USB-s pendrive-ot, akkor el is mentheted az előadásod, amelyet bármikor újra lejátszhatsz számítógépen, illetve, meg is oszthatod barátaiddal, családoddal.

Válaszd ki a kedvenc zongorádat, és hogy milyen akusztikai környezetben szóljon

A Piano Room funkcióval a zongorád hangzását, virtuális akusztikus környezetét változtathatod. Választhatsz többféle zongora hangszín közül, és megváltoztathatod, hogy úgy szóljon, mintha egy szobában lenne a zongora, vagy színpadon, vagy koncertteremben. Virtuálisan még a zongora fedelének nyitottságát is szabályozhatod.

Énekelj!

Csatlakoztass mikrofont a DGX-660-hoz, hogy énekelhess, miközben zongorázol, vagy miközben előre megírt zenét játszol le a hangszeren. Ha zenét játszol le, akkor a dal szövegét (ha a file, amit lejátszol, tartalmazza) meg is jeleníti a hangszer.

Csatlakoztass iOS készüléket vezeték nélkül

Külön megvásárolható vezeték nélküli adapterrel zenét, MIDI zenét tudsz streamelni a hangszerbe/hangszerből. Használd a hasznos appokat zenelejátszáshoz, tanuláshoz. Hasznos app például a Chord Tracker, amely az iOS készüléken tárolt zenédet analizálja, lekottázza az akkordokat, és ha XF formátumba konvertálod a dalt, akkor le is lejátszhatod a hangszeren.

Világklasszis nagyzongora hangszín, Pure CF hangminta-vételezés

A Pure CF hanggenerátor több éves zongorafejlesztési és hangszín-mintavételezései tapasztalat eredménye. A zongora hangmintájának alapja a Yamaha CFIIIS koncertzongora. Ennek a Yamaha nagyzongorának a hangzását, dinamikáját reprodukálja a Pure CF.

Zongora játékérzet, 88 billentyűs, súlyozott GHS kalapácsmechanika

A GHS (Graded Hammer Standard) 88 billentyűs mechanika lenyomásérzete nehezebb a mély tartományban, ugyanúgy, mint a hagyományos zongoráknál.

Damper Resonance

A damper resonance funkció modellezi a hagyományos zongora pedálhasználata során keletkező rezonanciát. A végeredmény egy nagyon realisztikus, a hagyományos zongorához nagyon hasonlító pedálhasználat.

Kotta- és dalszöveg-kijelző

A hangszer LCD kijelzője képes dalszöveget vagy kottát is megjeleníteni, ha például egy MIDI dalt vagy a beépített dal közül valamelyiket lejátszod. Ha a beépített felvevővel dalt veszel fel, annak a kottáját is megjelenítheted. Dalszöveget abban az esetben tud megjeleníteni a készülék, ha a MIDI dal, amit lejátszol, tartalmazza azt.

Live! Cool!, és Sweet! hangszínek

Autentikus gitárok és vonós hangszínek, ütős basszusgitár... A Live!, Cool! és Sweet! hangszínek tökéletesen kiegészítik azt a több száz hangszínt, amit a hangszer tartalmaz. Rendkívül részlet gazdag, élethű hangszínek, amelyeket különleges odafigyeléssel, gondossággal készültek, amelyeket a Yamaha elsőként a csúcskategóriás szintetizátoraiban jelentetett meg.

USB Audio felvétel és visszajátszás

Vedd fel játékodat tömörítetlen CD-minőségű WAV formátumban USB pendrive-ra, az Audio Recorder segítségével! A dalokat számítógépre másolva akár saját CD-det is összeállíthatod vagy megoszthatod Facebookon. A saját, mentett dalod (vagy más, tömörítetlen WAV formátumú dalt) a pendrive-odról le is tudod játszani a hangszerben.

Akkordfogás egyszerűen

A beépített kísérő-automatika figyeli, hogy balkézzel milyen akkordot fogsz le, és abban a hangnemben, az általad választott stílusban és tempóban felépít egy komplett zenei kíséretet, dobbal, basszusgitárral, kísérő hangszerekkel. A Smart Chord segítségével, kezdőként, már egy ujjal is komplex hangzatokat hozhatsz létre.

Stílusajánló, azaz válaszd ki stílusodat egyszerűen

A Style Recommender segít zenei kíséretet választani, ha már érzed, hogy a zenédnek hogyan kellene lüktetni, de nem tudod, milyen stílust válassz hozzá. Játssz le pát hangot a ritmusban, amit gondolsz, és a stílusajánló kilistázza az ajánlott stílusokat

Csatlakoztass mp3 lejátszót, okostelefont

Az AUX bemenetre csatlakoztathatod mobileszközödet, elindítva a dalt, a DGX-660 hangszóróján szólal meg, így a hangszer egyben Hi-Fi eszköz is lehet. A DGX hangszórói erőteljesek, tisztán szólnak, és mindenféle zenei stílushoz használhatóak.

Hárompedálos opció

Amennyiben szeretnéd, hogy a DGX-660 még inkább olyan legyen, mint a hagyományos zongora, akkor vásárolhatsz hozzá egy pedálkonzolt is, amellyel már a zongoráknál megszokott három pedál is elérhető lesz (zengető, sostenuto, halkító). A zengetőpedál alkalmas a félpedál technikára (half-damper), azaz a zengetés mértéke függ attól, hogy a zongorista mennyire nyomja le a pedált.


Yamaha DGX-660 WH specifikáció

 • Kalapácsmechanikás digitális zongora, szintetizátor funkciókkal
 • Billentyűzet: 88 kalapácsmechanikás (GHS), billentés-érzékeny billentyű
 • Hangszínek: 554 hangszín, Pure CF hanggenerátor, Natural!, Live!, Sweet! és Cool! hangszínek. A zongorahangszíneknél még a környezet akusztikai jellemzőit és a virtuális zongora feledének nyitottsági állapotát ie lehet állítani
 • Stílusok: 205 stílus
 • Stílus vezérlők: bekezdés, 2 variáció, bepörgetés, befejezés. One Touch Settings, stílus ajánló, 320 preset a zenei adatbázisban (Music Database), stílus módok: Multi Finger, Full Keyboard, AI Fingered, Smart Chord.
 • Polifónia: 192 hang
 • Kompatibilitás: GM, XGlite, SMF, XF
 • Effektek: 41 zengető, 44 chorus, 237 DSP, 5 Master EQ, IAC (Intelligent Acoustic Control)
 • Dalok: 100 gyári dal, WAV lelátszó
 • Dalfelvevő: 6-sávos/5 dal felvevő (5 melódia, 1 akkord sáv), WAV pendrive felvevő (44.1 kHz, 16 bit, stereo), amely a az éneket is rögzíti, ha van mikrofon csatlakoztatva
 • Adattároló: belső memória, USB-s adattároló (pl. pendrive)
 • Funkciók: Dual (két hangszín egyszerre), Split (billentyűzet két különböző hangszín-, hangerő-, oktávszekcióra osztása), Yamaha oktató funkció, amely külön kézzel megtanítja játszani a beépített/betöltött dalokat, metronóm, transzponálás, finomhangolás
 • Kijelző: 320 x 240 pixel grafikus LCD kijelző, dalszöveg- és kottakijelző funkcióval
 • Hangszóró: 2x12 cm + 2x5 cm (2x6 Watt)
 • Vezérlők: Pitch-bend hajlító kerék
 • Kontroller bemenetek: zengető pedál (tartozék), 3-as pedálkonzol (opcionális)
 • Analóg csatlakozók: fejhallgató/vonal kimenet, AUX In bemenet (pl. mp3-lejátszó csatlakoztatásához), mikrofon bemenet
 • Digitális csatlakozók: USB To Host (a digitális zongora számítógéphez csatlakoztatásához), USB To Device (USB memória, pl. pendrive csatlakoztatásához)
 • Egyéb: -
 • Méret: 1,399 x 761 x 445mm (állvánnyal összeszerelve)
 • Súly: 28 kg (állvánnyal)
 • Tartozék: kottatartó, állvány, adapter, lábkapcsoló
 • Bővíthetőség: LP-7A pedál konzol, I-UX1 adapter 30-tűs iPhone/iPad/iPod készülékekhez (Lightning csatlakozós termékekhez átalakító szükséges), amely segítségével az iOS készülékre letölthető kottázó, zenei oktató szoftvereket vezérelhetsz, UD-WL01 vezetéknélküli LAN adapter, UD-BT01 vezetéknélküli MIDI adapter
 • Szín: fehér (WH: White)

Yamaha DGX-660 WH kapcsolódó termékek


Yamaha DGX-660 WH Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása