Roland VRC-01 AeroCaster élő közvetítési rendszer

Kiváló vezeték nélküli rendszer hardveres vezérlőfelülettel/audio-interfésszel és teljes funkcionalitású iPad alkalmazással. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland VRC-01 AeroCaster élő közvetítési rendszer
 • Roland VRC-01 AeroCaster élő közvetítési rendszer
 • Roland VRC-01 AeroCaster élő közvetítési rendszer
 • Roland VRC-01 AeroCaster élő közvetítési rendszer
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

124 600,- Ft
db Kosárba teszem

Roland VRC-01 leírás

Hozz létre mobilékszülékeiddel egy vezeték nélküli, többkamerás rendszert az élő közvetítésekhez.

Szabadulj meg a bonyolult beállítástól és a kábelek kuszaságától, amelyek általában a kamerák, számítógépek és kapcsolók csatlakoztatásához szükségesek a többkamerás élő közvetítések alkalmával. Mindössze egy iPad-re és néhány mobiltelefonra van szükség, hogy a forradalmi Roland AeroCaster rendszerrel percek alatt vezeték nélkül streamelhess kedvenc platformjaidon.

Az AeroCaster bárki számára egyszerűvé és megfizethetővé teszi a vezeték nélküli többkamerás összeállításokat, ráadásul professzionális minőségben. A mobilkészülékek audiovizuális képességeit kihasználva, az AeroCaster rendszer bárki számára rengeteg kreatív lehetőséget kínál az élő közvetítésekhez, legyen szó online kereskedelemről, beszélgetős műsorokról, zenei előadásokról, távoktatásról stb.

A leggyorsabb, legegyszerűbb kapcsoló-összeállítás

Az AeroCaster egy szuperhatékony audiovizuális kapcsolórendszer, amely hihetetlenül sokoldalú és könnyen konfigurálható. Szinte pillanatok alatt több kamerát és kiváló minőségű hangot streamelhetsz a YouTube, Facebook, Twitch és egyéni RTMP csatornákon, Wi-Fi vagy 4G/5G mobilhálózaton keresztül.

A rendszer a VRC-01 hardveres vezérlőfelületből és audio- interfészből, az iPad-hoz készült AeroCaster LIVE alkalmazásból, valamint az iOS és Android mobileszközökhöz fejlesztett AeroCaster Camera alkalmazásból áll. A BYOD képernyőmegosztás számítógépekről és mobileszközökről szintén támogatott.

Videó fogadása öt forrásból

A négy mobileszközről történő távvezérelt videórögzítés mellett az iPad kamerájával egy ötödik élő videóforrást is használhatsz.

Csatlakozás kedvenc streaming platformodhoz

Az AeroCaster egyszerű vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a legfontosabb streaming platformokhoz. A rendszer megvásárlása pedig teljes hozzáférést nyújt az AeroCaster összes funkciójához, előfizetési díj nélkül.

A jelenetek megváltoztatása egyetlen érintéssel

Akár 30 előre beállított szöveg menthető el, grafikával (beleértve a transzparens PNG-fájlokat is), kép a képben ablakokkal vagy osztott képernyős nézetekkel.

Profi videoeffektek egyszerűen

A zökkenőmentes, valós idejű képátmenetek cut, cross-dissolve és wipe technikákkal

iPad-es médiatartalom elérése

Címek létrehozása, videoklipek lejátszása, illetve fényképeket és grafikák megjelenítése az iPadje képtárából.

A szükséges kamera ott van a zsebedben

Nincs mindig szükség drága DSLR-ekre és kamerákra a mindennapi videókészítéshez. Az AeroCaster rendszerrel teljes mértékben kihasználhatod a legújabb telefonok kiváló kameráinak képességeit, és minőségi forrásként használhatod ezeket az élő közvetítéseidhez.

Egyszerű videórögzítés vezeték nélküli szabadsággal

A vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően, különböző telefontartókkal olyan helyekre is elhelyezhetsz telefonokat, ahol a hagyományos fényképezőgép használat nehézséget jelent. A megfizethető gimbal tartókkal pedig stabil mobilfelvételeket készíthetsz a vezeték nélküli hálózat elérési pontjairól.

Az összes kamera finomhangolása egy helyről

Miután a mobilkészülékeket az AeroCaster LIVE-hoz csatlakoztattad, távoli hozzáféréssel vezérelheted az összes speciális kamerabeállítást az alkalmazáson belül. A különböző kamerák képanyagának beállítása és összeillesztése és olyan vezérlési beállítások elvégzése, mint a például a fókusz, a zoom, az expozíció, a fehéregyensúly stb.

Vezeték nélküli képernyőmegosztás Google Chrome-mal

Az AeroCaster Live egyszerű megoldást kínál a számítógépek és mobileszközök képernyőmegosztására is. Az előadók egyszerűen csatlakozhatnak a Google Chrome böngészővel Wi-Fi-n keresztül, kábelek, videoadapterekrek vagy USB eszközök nélkül.

Lenyűgöző képminőség és kiváló hangzás

Az AeroCaster hardveres interfész egy kis stúdiókeverő erejével kezeli az összes audio bemeneti és kimeneti igényt. Az egyszerű és átlátható kezelőszervekkel egy személy is elegendő a videóváltás és hangkeverés kezeléséhez – mindenfajta előzetes tapasztalat nélkül.

Halld ugyanazt, amit a közönség

A hangkeverést fejhallgatón vagy csatlakoztatott monitorhangszórókon keresztül ellenőrizheted, így mindig biztos lehetsz abban, hogy a livestream közönséged hallja az általad sugárzott tartalmat.

Streamelés csúcsminőségű hanggal

Az AeroCaster hardver két kombinált bemenettel rendelkezik XLR mikrofonok, elektronikus hangszerek,   vagy egy élő eseményekhez használt keverő csatlakoztatásához. A beépített effektusok széles skálájával pedig a tehetséged mindig a legjobb hangminőség mellett bontakozhat ki. A fejhallgató-csatlakozó támogatja a headset mikrofonról vagy fülhallgatóhoz tartozó mikrofonról érkező jelet egy harmadik énekforrás számára, 3,5 mm-es sztereó bemeneten keresztül pedig további hangokat emelhet be egy mobilkészülékról vagy zenelejátszóról.

Saját nyitózenék lejátszása

Az AeroCaster LIVE alkalmazás integrált hozzáférést nyújt az iCloud Drive-on tárolt médiatartalomhoz. Szólaltass meg nyitózenét a közvetítés elindításához, aktiválj bumper-eket a szünetek között, vagy egyszerűen adj hozzá néhány klassz háttérzenét vagy hangeffektet, amikor csak akarod.

Megjegyzés: Egyes livestream szolgáltatások előfizetéshez vannak kötve vagy minimális képesítést igényelnek.

Zenei előadások

Az AeroCaster megkönnyíti a művészek számára, hogy kapcsolatba lépjenek közönségükkel, illetve a lebilincselő többkamerás előadásokkal új rajongókat is szerezhetnek. Készíts felvételeket bármilyen szögből, kiváló sztereó hanggal a főkonzolról az AeroCaster hardveren keresztül.

Online beszélgetős műsorok

Az AeroCaster-rel most minden korábbinál egyszerűbb egy online talk show vagy videopodcast lebonyolítása. Érj el még jobb hangzást professzionális broadcas mikrofonokkal, válts kamerát egyetlen érintéssel a különböző előadók között, és használd a hatékony beépített grafikus lower third eszközöket, hogy azonosíthasd őket. A Google Chrome-on keresztül történő képernyőmegosztással pedig gond nélkül integrálhatsz diagramokat, videókat és egyéb tartalmakat a műsorba, ha szükséges.

Online értékesítés

Szerezz még több vásárlót, és növeld a nyereséget azáltal, hogy termékeidet az általuk megérdemelt minőséggel mutatod be. Helyezz el telefonokat a legmegfelelőbb látószögben, majd válts közöttük élőben a képernyő gyors érintésével. Vagy jeleníts meg stúdiótermékekről készült állóképeket, videókat és egyebeket, az iPad médiakönyvtárának tartalmához való hozzáféréssel.


Roland VRC-01 specifikáció

 • Kiváló vezeték nélküli rendszer hardveres vezérlőfelülettel/audio-interfésszel és teljes funkcionalitású iPad alkalmazással
 • Akár négy vezeték nélküli eszköz, valamint a fogadó iPad kamerájának egyidejű váltása
 • A vezeték nélküli kamerakapcsolatok támogatása, akár négy iOS és Android okostelefonnal és táblagéppel
 • A számítógépek és mobileszközök képernyőinek vezeték nélküli megosztása a Google Chrome webböngészőn keresztül
 • Kapcsolás a kamerák, média és a jelenetek között különféle képátmenet-effektekkel.
 • 30 jelenet elmentése és behívása, grafikákkal és kép a képben ablakokkal
 • Médiatár az iPaden tárolt videók, hanganyagok, fényképek és grafikák integrálásához
 • Gyors és intuitív kezelés, közvetlen streaming kapcsolattal a YouTube-hoz, a Facebook Live-hoz, a Twitch-hez és az egyéni RTMP-csatornákhoz, Wi-Fi vagy 4G/5G mobilhálózaton keresztül.
 • Intuitív hardveres vezérlőfelület és audio-interfész két XLR bemenettel, 3,5 mm-es sztereó bemenettel, valamint fejhallgató- és monitorkimenettel

Roland VRC-01 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása