Roland SPD-30 V2 Octapad

Percussion ütőfelület, elektromos dobpad, 8 ütőfelület, effektek, looper. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland SPD-30 V2 Octapad
 • Roland SPD-30 V2 Octapad
 • Roland SPD-30 V2 Octapad
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 3 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

379 000,- Ft
db Kosárba teszem

Roland SPD-30 V2 leírás

A Roland eredeti Octapad-ja alapjaiban változtatta meg az elektronikus ütőhangszerek perspektíváját. Az Octapad a maga aktatáskányi méretével, az elektronikus dobfelszerelésekkel egyenértékű szolgáltatásokat kínált a dobosok és ütőhangszeresek részére. Ma, évtizedekkel később, egy izgalmas új fejezet kezdődik az Octapad történetében. Az SPD-30 ötvözi a világ nélkülözhetetlen hangzásait a legújabb triggerelési technológiával egy turné-biztos, strapabíró házba öntve.

A hangminták száma 50-ről 99-re növekedett (Version 2)

Negyvenkilenc izgalmas új hangminta került bele az Octapad-ba, még jobban inspirálva a kreativitást. Használhatja az Octapad-ot, mint egy kompakt dobfelszerelés, amivel dinamikus, zenekari ütős hangszerek hangját állíthatja elő, vagy fedezze fel a világzenékben szereplő ütős és dallamos hangszereket Indiából, a Közel-Keleten, Afrikában, Kínában és Latin-Amerikában.

* A saját eredeti hangminták megőrzése érdekében készítsen egy biztonsági mentést az OCTAPAD SPD-30-ból és azt egy adat importtal olvassa vissza a Version 2.-be.

Frázis Looper funkció 50 beépített frázissal (Version 2)

Az SPD-30 Frázis Looperével bármikor azonnal felvehetjük, loopolhatjuk játékunkat és rájátszhatunk saját magunkra. Akár 50 frázist rögzíthetünk és tárolhatunk el a belső memóriában, melyek mindegyike akár három réteget (szólamot) is tartalmazhat. A saját frázis adatok elmenthetők az USB memóriára. A 2-es verzióval, a Frázis Loop gyors indításában segítenek a gombok, és / vagy egy lábkapcsoló (opcionális). Ezen felül, szabadon lehet váltani az egyéni játék (Kit mód) és Frázis játék (Phrase hurok mód) között. A Version2. tartalmaz tizenkilenc új Frázist, amely még izgalmasabbá teszi a játékot, és a felvételi lehetőségeket.

Hasznos hangminták az élő előadáshoz (Version 2)

Nyolc bankban vannak csoportosítva a beépített hangminták, a kényelmesebb kezelés érdekében. Választhat a dobokat, perka hangokat, nagy zenekari ütős hangszereket, club zenék ütős hangszereit, vagy dallamos zene hangszereit (ütős, szintetizátor), különféle effekteket, és Expanded hangmintákat. Használhatja a beépített hangmintákat, vagy egyszerűen, és gyorsan szerkesztheti azokat, hogy azt a hangot kapja végeredményként amit akár az élő előadáshoz szüksége van.

Kimeneti erősítő funkció (Version 2)

Egy új Kimeneti erősítő funkcióval bővült az SPD-30. Segítségével +6 dB-el erősebb jelet add ki magából az eszköz, amennyiben arra van szükség.

Hang bank

Az eredeti Octapad PAD-8-al szemben, mely szigorúan csak MIDI controller volt, az Octapad SPD-30 egy olyan controller, mely saját hangmintákat is tartalmaz. Ötven dobkészletet építettek az SPD-30-ba – nélkülözhetetlen hangok a világminden részéről. A beépített hangokat saját ízlésünkre alakíthatjuk olyan szabályzók segítségével, mint a tuning (hangolás), muffling (tompítás), attack (hang felfutás), stb. Ez olyan, mintha egy IFA platónyi, átalakítható dob és ütős hangszerünk lenne egy szállítható méretű dobozban.

Multi-effektek

Az SPD-30 - a Roland világvezető effekt technológiáján alapuló - multi-effekt motorja segítségével rendkívül változatossá tehetjük az amúgy sem unalmas hangtárat. A 30-féle beépített multi-effekten felül EQ, limiter és hétféle Ambiencia típus is elérhető.


Roland SPD-30 V2 specifikáció

 • Percussion ütőfelület, elektromos dobpad, 8 ütőfelület, effektek, looper
 • Tele vadonatúj percussion hangmintákkal a világ mindenrészéről, továbbá 30-féle multi-effekt
 • A V-Drum-okhoz kifejlesztett, legújabb ütőfelület érzékelő technológiával szerelve, mely biztosítja a pontos, megbízható triggerelést, valamint az ütőfelületek közötti kiváló izolációt
 • Négy dupla-triggeres bemenettel és egy lábcin-vezérlő bemenettel rendelkezik, a bővíthetőség érdekében; akár egy mini dobfelszerelés is összerakható, vagy akusztikus dob triggereket is csatlakoztathatunk hozzá
 • Frázis Looper funkció a kreatív ütősök számára; élőben rögzíthetjük játékunkat és akár 3 további szólamot vehetünk fel rá
 • USB csatlakozó a MIDI használatra és USB memória számára egyaránt
 • Nagyméretű, háttér megvilágítású LCD és ütőfelület indikátor lámpák a színpadi kényelem érdekében
 • Strapabíró, turnébiztos design
 • Méretek: 541 x 272 x 88 mm
 • Súly: 3.8 kg

Roland SPD-30 V2 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása