Roland SPD-1W SPD::ONE Wav Pad

Percussion Pad, dobverővel, kézzel vagy lábbal is megszólaltatható. Ingyenes szállítás!!
 
4.1 / 4 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland SPD-1W SPD::ONE Wav Pad
 • Roland SPD-1W SPD::ONE Wav Pad
 • Roland SPD-1W SPD::ONE Wav Pad
 • Roland SPD-1W SPD::ONE Wav Pad
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

126 000,- Ft
db Kosárba teszem

Roland SPD-1W leírás

SPD::ONE WAV PAD

Saját hangminták, kíséret sávok és takt sávok egy kézben

A Roland SPD::ONE WAV PAD egy új digitális Percussion pad, amely minden zenész számára lehetővé teszi különböző elektronikus dobhangzások hozzáadását az előadásukhoz. Az audió fájlok importálásához csatlakoztatni kell az SPD::ONE WAV PAD-et egy PC-hez vagy Mac-hez és egyszerűen áthúzni a kívánt WAV fájlokat a megjelenő meghajtóra. Legyen szó teljes hosszúságú kíséret sávokról vagy one-shot hangmintákról, ezek betöltése és megszólaltatása másodpercek alatt megtörténik. Az SPD::ONE WAV PAD egy strapabíró, mégis érzékeny pad, amely dobverővel, kézzel, de akár lábbal is megszólaltatható, a trigger érzékenység beállítások elvégzése pedig egyszerűen kezelhető vezérlőkkel történik.

A könnyen hordozható SPD::ONE WAVE PAD működtethető elemekkel vagy AC adapterrel, elhelyezhető a padlón vagy asztalon, de használható bármilyen hangszer-összeállítás vagy dobszett részeként is a tartozék rögzítőbilinccsel. Kezelése semmilyen technikai felkészültséget nem igényel, a hangerő, hangszín és arányok beállítása mindössze négy potméterrel elvégezhető a vezérlőpanelen. Dobosok, ütőhangszeresek, gitárosok, DJ-k vagy énekesek számára az SPD::ONE WAVE PAD egyszerű és rugalmas megoldást kínál a hangpaletta kibővítéséhez és ezáltal az előadás gazdagításához.

Doberővel, kézzel vagy lábbal megszólaltatható digitális Percussion pad

Nincs két egyforma zenész, ezért a hangszernek alkalmazkodni kell az egyéni zenei kreativitáshoz és játékstílushoz. Az SPD::ONE WAVE PAD minden játékmódot támogat. Ez a kompakt digitális Pad megszólaltatható dobverővel, kézzel vagy lábbal is. Ráadásul az érzékenység és trigger áthallásának küszöbszint beállításait egy szempillantás alatt végezhetjük el a készülék oldalán található két vezérlővel. Dobosok és ütőhangszeresek számára az ütőfelületek a megszokott, természetes játékérzettel reagálnak a dobverő ütésekre, gitárosok lábbal is hozhatják a taktust játék közben, de tenyérrel vagy ujjakkal is könnyedén megszólaltatható.

Teljes dalok, kíséret sávok és takt-sávok importálása

Az SPD::ONE WAV PAD-dal WAV audió fájlokat lehet importálni és megszólaltatni.* A felvett kíséret sávok, független hangminták, dob hangszínek és zenei szekvenciák, mind-mind betölthetők és lejátszhatók az SPD::ONE WAV PAD-dal. Az importáláshoz egyszerűen csatlakoztatni kell egy számítógépet USB-n keresztül, majd áthúzni a kívánt fájlokat. A hangminták indítása különböző módokon (polifonikus, monofonikus vagy váltakozó) történhet a lejátszási opciók szerint. Az SPD::ONE WAV PAD minden eddiginél egyszerűbbé teszi saját hangszínek megszólaltatását a koncerteken.
*Kompatibilis WAV adat formátum: 44.1 kHz, 16-bit, sztereó vagy monó.

Takt-sávok megszólaltatása a kísérettel szinkronban

Kíséret sávokkal a legkisebb koncerteken is stúdió minőségben szólalhat meg a zene. Az SPD::ONE WAV PAD-dal pedig minden stúdióban felvett anyag a színpadra varázsolható. Azonban ahhoz, hogy szinkronban játszhassunk a kísérettel, szükség van egy takt-sávra is, de az SPD::ONE WAV PAD ezt is megoldja. A DAW szoftverrel a kísérethez elkészített, majd importált audió takt-sávok szinkronban fognak megszólalni a kísérettel. Ráadásul a kíséret sáv csak a fő kimeneten keresztül szólal meg, miközben a takt-sáv automatikusan a fejhallgató kimenetre van elküldve a színpadi monitorozáshoz. Játék közben a kíséret és takt-sáv hangerő aránya a Balance Mix potméterrel állítható be. A fejhallgató kimenet elegendő hangerőt biztosít a monitorozáshoz, még magas színpadi hangerő mellett is.

Több audió fájl egyszerre történő megszólaltatása és a hangzás beállítása saját igényünk szerint

Az SPD::ONE WAV PAD használata rendkívül egyszerű, de ennek ellenére tartogat néhány igazán kreatív megoldást. Egyszerre akár három audió fájl is megszólaltatható, ami három különböző hangszín is lehet. Ez a különleges Layer funkció kifogyhatatlan lehetőségeket kínál különböző hangok kombinálásához, például egy 808 lábdob, egy taps és egy ének frázis megszólaltatásához egy időben. A különböző hangok indítását a játékdinamikával is lehet befolyásolni. Például egy lábcin hangszín megszólaltatásánál a zárt lábcin hang csak a finom ütésekre, a nyitott lábcin hang pedig csak az erőteljes ütésekre fog megszólalni. Az SPD::ONE WAV PAD-del egyszerűen valósítható meg a sokszínű előadás.

Egyszerűen beilleszthető bármilyen hangszer összeállításba

Az SPD::ONE WAVE PAD kompakt méretének köszönhetően könnyen beilleszthető a már meglévő hangszerek közé. A tartozék rögzítőbilinccsel felszerelhető lábcin, tam* vagy mikrofonállványra, de ezek hiányában is használható padlón, asztalon vagy bármilyen más felületen.
*8.0-12.7 mm közötti csőátmérőhöz rögzíthető.

Könnyen hordozható útitárs

Az SPD::ONE WAV PAD működtetése rendkívül egyszerű. Nincs bonyolult menürendszer és rengeteg gomb. A 12 állású bank választó gombbal egyszerűen érhető el kívánt hangszín, ami azonnal meg is szólal a pad megütésekor. Az előlap négy potméterével minden egy szempillantás alatt állítható be, beleértve a hangszínek szerkesztését, kimeneti hangerő beállítását és a hangerő arányokat is.

Egyszerű vezérlés mindössze négy potméterrel

Az SPD::ONE WAV PAD működtetése rendkívül egyszerű. Nincs bonyolult menürendszer és rengeteg gomb. A 12 állású bank választó gombbal egyszerűen érhető el kívánt hangszín, ami azonnal meg is szólal a pad megütésekor. Az előlap négy potméterével minden egy szempillantás alatt állítható be, beleértve a hangszínek szerkesztését, kimeneti hangerő beállítását és a hangerő arányokat is.

Kompakt MIDI vezérlő a DAW alapú zenekészítéshez

A beépített USB-MIDI támogatásnak köszönhetően az SPD::ONE WAV PAD használható kompakt digitális Pad-ként is egy számítógépes DAW szoftverrel. Ez egy kiváló lehetőség szoftver alapú hangszínek megszólaltatásához és valósághű MIDI ritmus sávok létrehozásához.


Roland SPD-1W specifikáció

 • Percussion Pad, dobverővel, kézzel vagy lábbal is megszólaltatható
 • Saját WAV adatok importálása egy USB-n keresztül csatlakoztatott számítógépről, egyszerű áthúzással
 • 4 GB-os tárhely, akár 360 perc sztereó audió tárolásához
 • Hangszínek egyszerű vezérlése és szerkesztése négy potméterrel
 • Tápellátás elemekkel (4 x AA) vagy AC adapterrel
 • Fő kimenet (monó) és fejhallgató kimenet (sztereó) a monitorozáshoz
 • Zenei szoftverek vezérlése USB-MIDI-n keresztül
 • Elhelyezhető padlón és asztalon, illetve dobkarámra vagy mikrofonállványra rögzítve a tartozék rögzítő bilinccsel
 • Méretek: 140 x 160 x 56 mm
 • Súly: 0,9 kg

Roland SPD-1W Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása