Roland RP107 digitális zongora

Kedvező árfekvésű kalapácsmechanikás otthoni zongora, kategóriájában vezető hangzással és játékérzettel. Ingyenes szállítás!!
 
4.5 / 3 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland RP107 digitális zongora
 • Roland RP107 digitális zongora
 • Roland RP107 digitális zongora
 • Roland RP107 digitális zongora
AKCIÓ
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Raktáron
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendeld meg, és egy munkanapon belül feladjuk Neked!
 • Garancia: 3 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

Akció a készlet erejéig!
426 000 Ft 389 900 Ft
db Kosárba teszem

Roland RP107 leírás

A zenei utazásod itt kezdődik.

Ha családos első zongoráját keresed, de közben szeretnéd kímélni a pénztárcádat is, az autentikus hangzás és játékérzet legyen a legfontosabb szempont. A megfizethető RP107 mindkét elvárásnak megfelel, köszönhetően a magasabb kategóriás Roland zongorákban található elismert hangforrásnak és billentyűzetnek. Ráadásul vonzó megjelenése, átgondolt kialakítással párosul, amely ötvözi a hagyományos stílust a kompakt méretekkel, így bármely környezetbe remekül illeszkedik. A beépített Bluetooth segítségével pedig tovább növelheted a zenélés örömét mobileszközök és a hozzájuk tartozó Roland Piano alkalmazás segítségével.

Kezdjük is el rögtön!

A zongorázás helyes elsajátításához a tanulóknak szilárd alapokra van szükségük, hogy megfelelő technikákat fejlesszenek ki, és ne alakítsanak ki rossz beidegződéseket, amelyektől később nehéz megszabadulni. A Roland több évtizedes fejlesztésének köszönhetően az RP107 olyan hangzást és zenei kifejezést kínál, amelyet ezen az áron más zongorákban nem találhat meg. Ez a minőségi hangszer a prémiumminőségű otthoni zongoránkból átvett funkciókkal van tele, így kompromisszumok nélküli biztosítja Önnek az éveken át tartó zenei fejlődést.

Kategóriájában vezető hangzás és zenei kifejezés.

A tanárok és hivatásos zenészek által elismert SuperNATURAL Piano hangforrásunk olyan kifinomult mintavételi és modellezési technológiákat ötvöz, amelyek az akusztikus zongora hangjának összetett árnyalatait varázsolják kezed alá. A hang természetesen változik a billentésre és dinamikára reagálva, ami arra ösztönzi a tanulókat, hogy kommunikáljanak a hangszerrel és fejlesszék készségeiket.

Igazi akusztikus játékérzet

Az RP107 billentyűzete és pedáljai teszik teljessé az autentikus akusztikus játékélményt, szorosan összekapcsolva Téged a hangforrás zenei kifejező erejével. A 88 billentyűs PHA-4 Standard klaviatúra valódi kalapácsmechanikás játékérzetet nyújt, kiváltással kiegészítve és a fehér billentyűkön található speciális Ivory Feel anyaggal. A beépített zengető, tompító és prolongációs pedálok készen állnak a különféle fejlett pedáltechnikák támogatására, ahogy repertoárod bővül.

Kompakt és attraktív

Hagyományos stílusával az RP107 időtlen megjelenést sugároz, amely bármely környezetbe remekül illeszkedik. A karcsú hangszertest sokkal kevesebb helyet foglal el, mint egy akusztikus pianínó és szükség esetén két személy mozgathatja a lakáson belül. Egy kihúzható, elegáns fedél védi a billentyűzetet, amikor a hangszer nincs használatban, a beépített kottatartó pedig kényelmes helyet biztosít a kottáknak és a mobileszközöknek. Az okosan elrendezett kezelőszervekkel pedig gyorsan elérheted a zongora alapvető funkcióit, anélkül, hogy a figyelmedet elterelné.

Modern csatlakoztathatóság

Az RP107 beépített Bluetooth audió/MIDI csatlakozása megkönnyíti a mobileszközök használatát a tanulási folyamat felgyorsításához. Streamelj zenét és oktatási tartalmakat az RP107 hangszórórendszerén keresztül, és játssz együtt, vagy komponáld meg saját remekműveidet olyan MIDI zenei alkalmazásokkal, mint a GarageBand és mások. USB portok számítógépek és külső tárolóeszközök csatlakoztatásához

Lépj tovább a Roland Piano alkalmazással

A Roland Piano App alkalmazással kiegészítve az RP107-et, még hatékonyabbá és élvezetesebbé teheti a zongorajátékot. Távvezérlést biztosít a hangszínválasztáshoz, a metronómbeállításokhoz, a felvételkészítéshez stb. Vagy fejlődj tovább olyan zenei leckékkel, amelyekhez célokat tartalmazó tevékenységnapló tartozik, valamint flash card játékok, ritmusgyakorlatok és a One Week Master program, amely végigvezet a különböző zongoradarabok elsajátításán. Az alkalmazás pontozza is az RP107 beépített dalkönyvtárát, a Roland Cloud segítségével pedig még több lehetőség érhető el.

További előnyök

Kompakt és hordozható kialakítása mellett az RP107 számos előnnyel rendelkezik az akusztikus zongorához képest. A beépített felvevő lehetővé teszi a fejlődés ellenőrzését és a zenék megosztását, a Twin Piano mód pedig lehetővé teszi, hogy egy családtaggal, baráttal vagy tanárral együtt játssz. A gombnyomással elérhető hangerő-szabályozás és a két fejhallgató-csatlakozó pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre két ember csendesen játszhasson, egymástól független hangvezérléssel. Továbbá az RP107 rendszeres hangolás és karbantartás nélkül is, minden nap tökéletes hangzást biztosít.


Roland RP107 specifikáció

 • Kedvező árfekvésű kalapácsmechanikás otthoni zongora, kategóriájában vezető hangzással és játékérzettel
 • Kompakt és vonzó kialakítás, hagyományos pianínó stílussal
 • Mély, kifejező hangzás a Roland SuperNATURAL Piano technológiának köszönhetően
 • Autentikus akusztikus zongora billentés és játékérzet a 88 billentyűs PHA-4 Standard klaviatúrának köszönhetően
 • Egyszerű és közvetlen felhasználói felület a kényelmes használat érdekében
 • Beépített sztereó hangszórórendszer gazdag, telt hangzással
 • 256 hang polifónia, amely lehetővé teszi bonyolult darabok megszólaltatását is
 • Csatlakoztass okostelefont vagy táblagépet Bluetooth-on keresztül, hogy kedvenc dalaival játszhass vagy MIDI-s zenei alkalmazásokkal dolgozz
 • Vezéreld az RP107 funkcióit, fedezd fel zenei leckéket és még sok mást a kompatibilis Roland Piano alkalmazás segítségével
 • Zengető, tompító és prolongációs pedálok a fejlett játéktechnikák támogatásához
 • Két fejhallgató-csatlakozó és Twin Piano mód a barátokkal vagy tanárral való közös játékhoz
 • Kihúzható integrált fedél, hogy megvédje a billentyűzetet, amikor nem használja
 • USB portok számítógépek és külső tárolóeszközök csatlakoztatásához
 • Méretek állvánnyal(SzéxMéxMa): 1,378 x 410 x 982 mm (54-1/4 x 16-3/16 x 38-11/16")
 • Súly: 37.0 kg

Roland RP107 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása