Roland MV-1 Verselab Dalkészítő stúdió

All-in-one dalkészítés, autentikus Roland hangszínekkel és dalszerző eszközökkel. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland MV-1 Verselab Dalkészítő stúdió
 • Roland MV-1 Verselab Dalkészítő stúdió
 • Roland MV-1 Verselab Dalkészítő stúdió
 • Roland MV-1 Verselab Dalkészítő stúdió
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 3 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

312 700,- Ft
db Kosárba teszem

Roland MV-1 leírás

Készíts még több zenét!

A VERSELAB segít rögzíteni, finomítani és befejezni az inspiráló pillanatokban születő zenei ötleteidet. A zökkenőmentes, gyakorlatias munkafolyamat modern énekfelvételekkel, pattern-generátorral, több ezer ZEN-Core hangszínnel, mastering effektekkel stb. teszi egyszerűbbé a zenekészítést. A Plug and Play integráció és a Roland Zenbeats alkalmazás kibővíti a zenekészítés lehetőségeit egy számítógép vagy mobileszköz használatával.

Ugorj fejest a munkába.

A zenekészítés rengeteg időt, pénzt és szakértelmet igényel. Sokak számára az első lépések megtétele a legnehezebb. A VERSELAB mindent magába foglal, hogy rádiókész dalokat készíthess, mindenfajta bonyodalom nélkül, kizárólag a zenére koncentrálva.

Elejétől a végéig.

Ha énekes, beatmaker vagy mindkettő vagy, a VERSELAB segítségével egyszerűen készíthetsz komplett dalokat, a felkészültségedtől függetlenül. Folyamatosan haladhatsz az ötletektől az első ütemeken át a hallgatók füléig, dalsablonok, pattern-generátorok és irányított munkafolyamatok segítségével, melyek mozgásban tartják a munkát. Függetlenül attól, hogy csak most kezded, vagy esetleg elvesztél a túl sok lehetőség között, vagy új ötletekre van szükséged, a VERSELAB mindig felkínálja a következő lépést.

Ütemek és ütések.

A VERSELAB-ot a modern zenekészítéshez és énekfelvételekhez tervezték. A kiváló minőségű XLR mikrofonbemenet megkönnyíti az énekhang rögzítését, olyan beépített effektekkel, mint az Auto-Pitch, a Harmonizer, a Doubler és még sok más. Egyszerűen csatlakoztasd a mikrofont, állítsd be a hangzást és mehet is a felvétel. 16 egyszerűen hozzáférhető felvételverzióval és ezek dalon belüli tetszőleges bemásolásával, egy pillanat alatt átszerkeszthető a dal.

Hangszínek sokasága

Egy dal sikeréhez a lehető legjobb hangszínekre van szükség. A Roland hangszínei évtizedek óta meghatározzák a hip-hop műfajt és más modern stílusokat, a TR-808-tól az SP-404-ig. A VERSALAB ezt a hangzásbeli örökséget hordozza, több mint 3000 gondosan összeválogatott hangszínnel.

Lépj új szintre a ZEN-Core-ral.

A VERSELAB a legfejlettebb hangforrásunkkal rendelkezik— a ZEN-Core szintézisrendszerrel. Ez  valójában a profi szintetizátoraink lelke, és ez biztosítja a fantasztikus hangminőséget. A Roland Cloud segítségével több ezer hanggal bővítheted a beépített hangszínkönyvtárt, beleértve műfajspecifikus hangszíncsomagokat is, hogy a zenéd mindig friss maradjon.

Kényelmes zenekészítés

Az egéren és a billentyűzeten túllépve, a VERSELAB inspiráló RGB-megvilágítású padokkal és kényelmes vezérlőkkel rendelkezik. A legendás Roland dobgépekben megtalálható TR-REC Step szekvenszer és egy rendkívül érzékeny 4x4 pad-mátrix kombinálásával, olyan gyorsan építhetsz fel dobsávokat, basszusszólamokat vagy dallamokat, amilyen gyorsan megszületnek a fejedben.

Plug-and-play működés a Zenbeats-el.

A bővülő plug-and-play Zenbeats integrációval a VERSELAB-ot számítógéphez, táblagéphez vagy okostelefonhoz csatlakoztathatod, így a zenekészítés új szintjére léphetsz. Keverj VERSELAB dalokat vagy vonj össze sávokat a Zenbeats-ben, használj plug-in hangszereket, effekteket és még sok minden mást, egyszerű USB-kapcsolaton keresztül.

Együttműködés és csatlakoztatás

A VERSELAB kompakt, hordozható és mobil akkumulátorral is működtethető, így mindenhol készen áll a zenekészítésre. A VERSALAB támogatja a személyes együttműködést vagy távmunkát projektek megosztásával, illetve a Zenbeats felhőalapú adattároló funkcióinak használatával. Amikor a dal elkészült, keverd és mastereld közvetlenül a VERSELAB használatával, majd csatlakoztasd mobilkészülékedet és töltse fel kedvenc zenei platformodra vagy közösségi csatornádra.


Roland MV-1 specifikáció

 • All-in-one dalkészítés, autentikus Roland hangszínekkel és dalszerző eszközökkel
 • Készíts el teljes dalokat, inspiráló és gyakorlatias munkafolyamattal
 • Készíts énekfelvételeket modern effektekkel, mint például az Auto-Pitch, Harmonizer és Doubler
 • Több mint 3000 hangszínből álló gyűjtemény a modern zenei stílusokhoz a TR-808 alkotóitól
 • 4x4 pad és TR-REC Step szekvenszer a dobok, basszusok és dallamok elkészítéséhez
 • A dalszerzéshez használható eszközök és generátorok segítik a kezdeti lépéseket és teszik gördülékennyé a munkát
 • Együttműködés okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel az egyszerű fájlcsere érdekében
 • A Plug and Play integráció és Roland Zenbeats alkalmazás a zenekészítés lehetőségeinek kibővítéséhez egy számítógép vagy mobileszköz használatával
 • Csúcsminőségű effektek a keveréshez és mastering célokra a profi végeredmény érdekében
 • Mobil zenekészítés a hordozható akkumulátornak vagy USB tápellátásnak köszönhetően
 • Beépített mikrofon és XLR mikrofon bemenet, fantom tápellátással
 • Szereó, 6,3 mm-es bemenet/kimenet, fejhallgatóaljzat és MIDI bemenet/kimenet

Roland MV-1 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása