Roland MC-707 Groovebox

8 sávos groovebox, sampler, looper és szintetizátor funkciók, effektek. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland MC-707 Groovebox
 • Roland MC-707 Groovebox
 • Roland MC-707 Groovebox
 • Roland MC-707 Groovebox
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 3 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

452 800,- Ft
db Kosárba teszem

Roland MC-707 leírás

Lendülj bele egy új groove-ba

Az MC-707 GROOVEBOX-ban mindent megtalálsz, amire egy dal számítógép nélküli létrehozásához vagy élő fellépésekhez szükséged van. Merülj el a nyolcsávos felvételkészítésbe, szekvenciákba, szintetizátorokba és effektekbe, valamint a hangszínek, loop-ok és zenei frázisok sokaságába. Készíts audió-és MIDI-felvételeket - mélyreható vezérléssel — és használd a fader-eket/ potmétereket a pillanat varázsának átéléséhez. Ezzel a rendkívüli teljesítménnyel bármilyen stílusban dolgozhatsz vagy megvalósíthatod egyéni elképzeléseidet is.

Óriási tudás, kis „dobozba” zárva

Rengeteg energiával van tele ez a modern, önálló egységként is használható GROOVEBOX. Részletesen beállítható a saját elképzeléseidnek megfelelően, ugyanakkor egyszerűen kezelhető és minden pillanatban készen áll valami újra. Komponálj a beépített, szakszerűen megalkotott hangszínek, ritmusok és zenei frázisok széles választékával, melyek kiváló művészektől és hangdizájnerektől származnak. Fedezd fel a groovebox által kínált kreatív zenei környezetet, melyben szabadon kombinálhatsz loop-okat és one-shot mintákat dallamfrázisokkal, beleértve saját audiofelvételeket és MIDI szekvenciákat. Készíts felvételt és kapcsolj láncba klipeket, végezz áthangszerelést, újra-mintavételezést, felvétel-automatizálást és mindezt turbózd fel sávonkénti vagy globális effektekkel.

Klipalapú szekvenciák nyolc sávon

Az MC-707 nyolcsávos szekvenszerét napjaink elektronikus zenei stílusainak és folyamatosan fejlődő alműfajainak zökkenőmentes készítéshez optimalizálták. A klasszikus Roland dobgépeken található TR-REC Step szekvenszerrel gyorsan építhetsz fel zenei részeket, és használhatsz a 16 ultraérzékeny padot is, dob part-ok, melodikus basszusszólamok vagy többszólamú akkordmenetek lejátszásához és rögzítéséhez. A szekvenciákat a rendszer klipekben tárolja, amelyek tartalmazzák a hangszíneket és a hangjegyadatokat, valamint valós idejű vagy szerkesztett automatizálást az effektek módosításához, lassú szűrőmozgásokhoz és még sok máshoz. Rögzíthetsz klipeket a Scenes alkalmazásban teljes dalok előadásához, és használhatsz kreatív eszközöket, például hangismétlést, akkordtervezőt és Step LFO-t az új ötletek feltöltéséhez.

Minden részletre kiterjedő szintézis

Az MC-707 lehetővé teszi, hogy még mélyebbre áss a valaha gyártott legfejlettebb szintihangorrásunkban — a ZEN-Core szintézisrendszerben. Az elektronikus zene kifejlődésében nagy szerepet játszó, legendás Roland ritmusgépek és szintetizátorok hangszíneivel rendelkezik, beleértve a TR-808, TR-909, TB-303, JUNO-106 és SH-101 hangszereket. Az MC-707 azonban előre is tekint, hiszen digitális és hibrid hangszíneivel hozzájárul a jövő klasszikusainak létrehozásához — ma.

Felvételkészítés, mintavételezés, beállítás, keverés

A szintézisalapú hangforrás mellett az MC-707 rendelkezik egy kiváló mintavételezővel is, azonnali felvételek készítéséhez, amely szinkronban vannak a projekt tempójával. Rögzíts éneket vagy hangszereket, importálj a saját könyvtáradból, majd készíts szekvenciákat, triggerelj frázisokat, one-shot mintákat és loop-okat. Továbbá a hangmintákat feldarabolhatod, vághatod és megfordíthatod — olyan inspiráló és precíz módon, amely kizárólag a praktikus kontrollerek segítségével valósítható meg.

Stúdióminőségű effektek

Az MC-707 hatalmas effektválasztékával dalaid kifinomultan és végleges formában szólalhatnak meg. Mind a nyolc sávhoz független effektprocesszorok tartoznak, rengeteg variációval. A Chorus effekt mélységet kölcsönöz a „szőnyeg”- és más szintetizátor-hangszíneknek. A Reverb és Delay effektek akusztikus teret szimulálnak vagy lágy szekvenciákkal hozzák mozgásba a hangot. Az Overdrive, Distortion és Amp Simulation a szintetizátorok, gitárok és dobok karakteres, intenzív hangzását segítik. Végül a teljes mixet átküldheted olyan master-effekteken, mint például szűrők, bit-crusher-ek és master busz kompresszor, melyek az egész felvételnek tiszta és energikus hangzást kölcsönöznek.

Közvetlen tapasztalat

Praktikus kontrollereivel az MC-707 lehetővé teszi, hogy belemerülj a zenélésbe és ösztönösen legyél képes alkotni. Az egyes sávokhoz tartozó fader-ekkel azonnal hangerőarányokat állíthatsz be és elrendezheted a part-okat, a potméterekre pedig szabadon kijelölheted a vezérelni kívánt funkciókat. Sőt, felveheted a potmétermozgásokat is, az automatizált lejátszáshoz. A 8 x 2-es felosztásban elhelyezkedő padok dobhangok és klipek megszólaltatására is alkalmasak - valamint ismétlődő ritmusok készítéséhez, dallamok megalkotásához, bármilyen skála használatához és komplex akkordok triggereléséhez.

Számítógéphez optimalizálva

A fejlett USB audio-interfésznek köszönhetően az MC-707 egyszerűen integrálható zenei alkalmazásodhoz. Mind a nyolc partot független DAW sávokra rögzítheted és ott fejezheted be a dalokat. De mintavételezhetsz is hangszíneket DAW szoftveredről zenei alapok, stem-ek vagy egy kedvenc szoftverszintetizátorod hangjának használatához a következő élő fellépéseden.

Bővítés új hangszínekkel, loop-okkal és frázisokkal

Az MC-707 egy frissíthető és bővíthető platform, amely mindig felkészülten várja a feladatokat. Tartsd mindig naprakészen projektjeidet online elérhető új loop-okkal, one-shot hullámformákkal, frázisokkal és szintihangszínekkel. Mivel az MC-707 a ZEN-Core szintézisrendszert használja, rengeteg új hangszínhez juthatsz a Roland Cloud Manager-en keresztül elérhető ZEN-Core Sound Packs gyűjteményekkel.

 


Roland MC-707 specifikáció

 • 8 sávos groovebox, sampler, looper és szintetizátor funkciók, effektek

Roland MC-707 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása