Roland MC-101 Groovebox

Kompakt, hordozható 4 sávos groovebox, sampler, looper. Ingyenes szállítás!!
 
4.6 / 4 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland MC-101 Groovebox
 • Roland MC-101 Groovebox
 • Roland MC-101 Groovebox
 • Roland MC-101 Groovebox
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

229 300,- Ft
db Kosárba teszem

Roland MC-101 leírás

Kis méret, masszív groove

Zenélj bárhol, bármikor — zűrzavar vagy komplikációk nélkül. Az MC-101 GROOVEBOX kompakt, egyszerűen hordozható, négysávos kivitelben foglalja magába a profi MC-707 összes kiváló minőségű hangszínét és effektjét. Kezdd el a kész hangszínek és hangminták inspiráló gyűjteményével, vagy készíts egyszerűen sajátokat. Alkoss egyedi stílusban egyéni hangszínek, loop-ok és klipek importálásával, amelyek a tempóhoz szinkronizálnak. Az MC-101-el pedig előadhatsz, klipeket indíthatsz el, és közvetlen, praktikus vezérléssel formálhatod a hangzást.

Zsebstúdió a zenekészítéshez

Az MC-101 egy professzionális zenekészítő eszköz, amely rendelkezik nagyobb testvére, az MC-707 hangszíneivel és képességeivel. És a kis méret előnyökkel is jár. Az MC-101 masszív, mégis könnyű, és körülbelül öt órán keresztül működik négy AA elemmel, így szinte bárhol tervezhetsz hangokat, létrehozhatsz dobmintákat, és komponálhatsz zenei frázisokat. És ez nem csupán egy scratch pad az egyszerű ötletek számára. Készíthetsz teljes értékű professzionális dalokat, vagy zenei alapokat és kíséretet az élő előadásokhoz.

Rakj tüzet egy kretív szikrából

A Roland MC-101 GROOVEBOX egy négysávos szekvenszerrel rendelkező eszköz, amely ideális napjaink elektronikus és tánc-orientált zenéinek elkészítéséhez. A 16 RGB pad segítségével dob, basszus és szintetizátor pattern-eket készíthetsz a saját zenéid létrehozásához. Fedezd fel a groovebox által kínált kreatív zenei környezetet, melyben szabadon kombinálhatsz loop-okat és one-shot mintákat dallamfrázisokkal, beleértve saját audiofelvételeket és MIDI szekvenciákat. Hozz létre és rendezz sorba scene-ket vagy klipeket, végezz áthangszerelést, ismételt mintavételezést, felvételautomatizálást stb. Vagy oszd meg klipjeidet más MC-101, MC-707 és VERSELAB MV-1 felhasználókkal a távoli együttműködés érdekében.

Egy hordozható stúdió, tele vintage hangszerekkel

Az MC-101 a ZEN-Core szintézisrendszert használja — amely a valaha gyártott legejlettebb hangorrásunk. A ZEN-Core olyan Roland hangszíneket megszólaltatását teszi lehetővé, melyek elektronikus és dance műfajokat teremtettek az elmúlt 40 év során. Életre kelnek olyan legendás hangszerek, mint a TR-808, TR-909, JUNO-106 és SH-101. Ráadásul ezeket szabadon kombinálhatod, beállíthatod vagy átalakíthatod, így teljesen új hangzásokat is készíthetsz.

Bővíthető hangszínek, pattern-ek és frázisok

Komponálj a beépített, hangszínek, ritmusok és zenei frázisok gondosan válogatott gyűjteményének segítségével, melyeket kiváló művészek és hangdizájnerek készítettek, de további letölthető anyagot találsz a Roland Cloud-on. Az MC-101 a ZEN-Core hangszíncsomagokkal is kompatibilis. Így ha több hangszínre van szükséged, vagy új műfajokat és stílusokat akarsz felfedezni, könnyű változtatni a dolgokon.

Saját audió lejátszása tökéletes szinkronban

Minden sávhoz tartozik egy kiváló hangmintalejátszó, ha szeretnéd importálni saját hangszíneidet. Használd számítógépedről saját hangodat vagy kedvenc hangszered hangját. Az importált audió szinkronba állítható az MC-101 tempójával vagy processzálható a készülék hatalmas beépített effektparkjával és célirányos vezérlőivel.

Streamelésre vagy előadásra kész sávok létrehozása

Az MC-101 hatalmas effektválasztékával dalaid kifinomultan és végleges formában szólalhatnak meg. Mind a nyolc sávhoz független effektprocesszorok tartoznak, rengeteg variációval. A Chorus effekt mélységet kölcsönöz a „szőnyeg”- és más szintetizátor-hangszíneknek. A Reverb és Delay effektek akusztikus teret szimulálnak vagy lágy szekvenciákkal hozzák mozgásba a hangot. Az Overdrive, Distortion és Amp Simulation a szintetizátorok, gitárok és dobok karakteres, intenzív hangzását segítik. Végül a teljes mixet átküldheted olyan master-effekteken, mint például szűrők, bit-crusher-ek és Master busz kompresszor, melyek az egész felvételnek tiszta és energikus hangzást kölcsönöznek.

Készítsd el és oszd meg a nagyvilággal. Egyetlen kábelen keresztül

Amikor készen állsz a dalaid továbbfejlesztésére vagy ezek megosztására barátokkal és rajongókkal, egyszerűen csatlakoztasd az MC-101-et számítógépedhez, egyetlen USB kábellel. A fejlett USB audiointerfész képességeknek köszönhetően a teljes mix vagy mind a négy part független sávként vehető fel a DAW szoftveren. De mintavételezhetsz is hangszíneket DAW szoftveredről zenei alapok, stem-ek vagy egy kedvenc szoftverszintetizátorod hangjának használatához a következő élő fellépéseden.


Roland MC-101 specifikáció

 • Kompakt, hordozható 4 sávos groovebox, sampler, looper

Roland MC-101 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása