Roland KT-10 lábdob trigger pedál

Lábdob trigger pedál, alacsony zajszintű működéssel. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland KT-10 lábdob trigger pedál
Kifutott termék vagy jelenleg nem elérhető.

Roland KT-10 leírás

Roland KD-10: a Roland innovatív új technológiájának köszönhetően a V-Drums hangmodulokhoz és más elektronikus ütőhangszerekhez használható KT-10 Lábdob Trigger Pedálnál a valósághű játékérzet rendkívül alacsony zajszinttel párosul. A "minden az egyben" kialakítás gyors és kiegyenlített pedál-reakciót biztosít; az egyedi, fordított ütőfejes trigger mechanika pedig nem csak helytakarékos, hanem a szabvány verőfejes lábgéppel megütött lábdob ütőfelülethez képest, sokkal halkabb működést biztosít. A kis helyigényű KT-10 kényelmesen elfér egy hibrid dobszett lábgépe mellett, valamint tökéletes kiegészítője lehet az SPD/HPD sorozatú elektromos ütős hangszereknek. Természetesen a KT-10 kiváló játékérzetének, hordozhatóságának és a halk működésének köszönhetően optimális választás bármelyik V-Drums elektromos dobkészlethez is.

Az akusztikus dobokkal ellentétben a V-Drums dobok egyik nagy előnye, hogy egy fejhallgató használatával lehetővé teszik a csendes dobolást a környezet zavarása nélkül. Miközben a hálóbőrös V-ütőfelületek rendkívül csendesek, egy általános lábgéppel használt lábdob-felület akár jelentős zajt is produkálhat játék közben. Amennyiben ez zavarná a környezetet játék közben, a Roland KT-10 kiváló alternatívát jelenthet. Az innovatív fordított ütőfejes trigger mechanikának köszönhetően ez a pedál kb. 75%-kal halkabb a gyakorlóhelységben (a Roland által mért érték), miközben biztosítja a valósághű játékérzetet. A KT-10 kompatibilis az összes 6.3 mm-es trigger bemenettel ellátott V-Drums hangmodullal.

A kis helyigényű kialakításnak és alacsony felépítésnek köszönhetően a KT-10 sokkal kevesebb helyet foglal el, mint egy hagyományos lábdob ütőfelület a hozzá csatlakoztatott pedállal, ami megkönnyíti az elhelyezést egy akusztikus és elektronikus elemeket is kombináló dobkészlet többi pedálja mellett. A Roland TM-2 Trigger Modul tökéletes partner lehet egy hibrid dobszett esetén, mivel rendelkezik beépített hangszínekkel és bemenetekkel a különböző Roland ütőfelületek, pedálok, triggerek számára, beleértve a KT-10-et is. A Roland ütős hangszerek (pl. SPD-SX Sampling Pad, OCTAPAD SPD-30 és HandSonic HPD-20) lehetőségei is egyszerűen bővíthetők a Roland KT-10 alkalmazásával. A pedál egyetlen kábel segítségével, gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a különböző Roland eszközök trigger bemenetére.

A Roland KT-10 tulajdonságai közé tartozik a nem elhanyagolható játékérzet testreszabhatósága a saját játékstílusnak megfelelően. A pedál reakciójának módosítása a mechanikájához tartozó súlyok áthelyezésével vagy eltávolításával lehetséges, miközben a pedál előfeszítése a rugó végének áthelyezésével állítható a kívánt keménységre. Továbbá, a praktikus Mix In aljzat lehetővé teszi egy második KT-10 csatlakoztatását, a duplapedálos játék érdekében.


Roland KT-10 specifikáció

 • Lábdob trigger pedál, alacsony zajszintű működéssel
 • Az innovatív fordított ütőfejes trigger mechanika autentikus játékérzetet biztosít, kompakt méretek mellett
 • Hihetetlenül csendes működés, amely lehetővé teszi az otthoni dobolást a környezetünk zavarása nélkül
 • Megközelítőleg 75-%-kal halkabb, mint egy általános lábgéppel használt Roland KD-9-es ütőfelület (a Roland által mért érték)
 • Kis helyigény és alacsony felépítés, ami ideális a hibrid akusztikus/elektronikus dobkészletekhez vagy ütőhangszerekhez
 • Csatlakoztatható minden 6.3 mm-es trigger bemenettel ellátott Roland termékhez, beleértve a TM-2 modult, V-Drums dobmodulokat, SPD sorozatú ütős hangszereket és a HandSonic HPD-20 kézi ütőhangszert is
 • Masszív konstrukció, kifinomult működés és impozáns megjelenés
 • Állítható rugó és mozgatható súly a kívánt játékérzet eléréséhez
 • Mix In aljzat egy második KT-10 egyszerű csatlakoztatásához
 • Méret: 166 x 440 x 150 mm
 • Súly: 3 kg

Roland KT-10 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása