Roland KC-600 billentyűs erősítő

Billentyűs hangszer erősítő, 200 Watt, 4 csatorna. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland KC-600 billentyűs erősítő
 • Roland KC-600 billentyűs erősítő
 • Roland KC-600 billentyűs erősítő
 • Roland KC-600 billentyűs erősítő
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 3 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

335 000,- Ft
db Kosárba teszem

Roland KC-600 leírás

Az elmúlt két évtizedben rengeteg billentyűs választotta a KC-sorozat erősítőit, kiváló hangjuknak, beépített keverési lehetőségeiknek, sokoldalú csatlakoztathatóságuknak és tartósságuknak köszönhetően. Az új KC erősítők minőség tekintetében megőrizték elődjeik egyedülálló tulajdonságait, számos új fejlesztéssel kiegészítve a mai kor zenészei számára. Minden KC modell teljes támogatást nyújt az élő előadásokhoz és minden helyzetben kiváló hangzást garantál. És ez igazi érték, minden pillanatban.

Sok új képességével a KC-600 méltó utódja a korábbi KC-550 erősítőnek, amely a Roland legnagyobb pédányszámban eladott billentyűerősítője. A teljesítményt 200W-ra növeltük, ami egy kétutas hangrendszeren keresztül szólal meg, melyhez egy új fejlesztésű, egyedi 15”-os mélyhang-sugárzó kapcsolódik a hangminőség javításához. Továbbá teljesen átalakítottuk a végfokot is a nagyobb stabilitás, erőteljesebb basszusok és kisebb súly eléréséhez. A KC-600 beépített keverőjének köszönhetően kölönböző sztereó hangszereket csatlakoztathatunk, de rendelkezésre áll egy XLR bemenet is énekmikrofon számára. A Stereo Link funkcióval egyszerűen csatlakoztatható két KC-600 erősítő, ha több bemenetre vagy nagyobb hangerőre van szükség a színpadon.

Teljes hangtartomány billentyűs és más elektronikus hangszerek számára

A KC-600 egészen rendkívüli, átütő erejű hangot képes megszólaltatni széles frekvenciatartományban, 200W-os kimeneti teljesítménnyel és kompakt kivitelben. A hangláda a Roland szabadalmaztatott iker bass-reflex kialakításával készül, ami torzításmentes, széles basszustartományt biztosít. Az áttervezett végfoknak és a megújult 12”-os mélyhang-sugárzónak köszönhetően a KC-600 még több basszust képes megszólaltatni, amikor egy 88-billentyűs színpadi zongorát, orgonát, szintetizátorot és más elektronikus hangszert csatlakoztatunk. Az új végfok egyik legnagyobb előnye a csökkentett súly, ami nagyban megkönnyíti a KC-600 koncertről-koncertre történő szállítását.

Beépített 4+1 keverés

A négy sztereó bemeneti csatornára billentyűs hangszereket, dobgépeket, percussion padokat és más készülékeket csatlakoztathatunk. Egy dedikált Aux bemenet is megtalálható a készüléken okostelefon, zenelejátszó vagy más készülékek csatlakoztatsához. A sztereó vonal ás Aux bemeneteken keresztül sztereó érkezó hang sztereóban küldhető ki egy külső erősítőrendszerre vagy felvevőkészülékre, de a sztereó erősítés akkor is megoldható, ha két KC-600 erősítőt csatlakoztatunk a Stereo Link funkcióval. Az 1-es csatornához XLR bemenet is kapcsolódik énekmikrofon csatlakoztatásához. A 4-es csatornán használható, praktikus Output Select funkció rengeteg rugalmasságot nyújt a monitorozáshoz előadás közben.

Sokoldalú csatlakoztathatóság, előadáshoz, felvételkészítéshez és gyakorláshoz

A sokoldalú csatlakoztathatóságnak köszönhetően a KC-600 szinte minden környezetben megállja a helyét. A sztereó XLR és 6,3mm-es jack aljzatokon keresztül külső erősítőhöz, színpadi monitorhoz és felvevőkészülékekhez csatlakoztatható. Egy Sub Out aljzat is megtalálható az erősítőn egy aktív mélynyomó csatlakoztatásához, kényelmes hangerőbeállítással az erősítőn keresztül. A KC-600 fejhallgatóaljzattal is rendelkezik a csendes gyakorláshoz és közvetlen színpadi monitorozáshoz.

Bővítés a Stereo Link funkcióval

Ha még több hangszert szeretnénk csatlakoztatni vagy még nagyobb hangerőre van szükség, a KC-600 erősítő Stereo Link funkciója a megoldás. Ezzel megduplázható a bemenetek száma, amikor két KC-600 erősítőt csatlakoztat a Stereo Link aljzatokon keresztül. Továbbá a jobb és bal oldali jel megosztható a két erősítő között, amely stúdió szintű monitor hangminőséget varázsol a színpadra.


Roland KC-600 specifikáció

 • Billentyűs hangszer erősítő, 200 Watt, 4 csatorna
 • Kompakt, sokoldalú billentyűerősítő, 200W teljesítménnyel
 • Megújult végfok és univerzális hálózati ellátás nagyobb stabilitás, erőteljesebb basszusok és kisebb súly eléréséhez
 • Egyedi, kétutas hangszórórendszer, új fejlesztésű 15"-os mélyhang-sugárzóval és tölcséres magashang-sugárzóval
 • Beépített keverő, négy sztereó bemeneti csatorna, sztereó Aux bemenet és master EQ
 • Output Select funkció a 4-es csatornán taktjel vagy más sávok monitorozásához
 • XLR mikrofon bemenet, XLR és 6,3mm-es vonal kimenetek, fejhallgató ás Sub Out kimenet
 • Két KC-600 összekapcsolása a Stereo Link funkcióval több bemenet használatához és nagyobb színpadi hangerő eléréséhez
 • Fém aljzatok a tartósság érdekében
 • Levehető görgők
 • Méretek: 590x445x590/536 (kerekekkel/kerekek nélkül) mm
 • Súly: 29 kg

Roland KC-600 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása