Roland KC-400 billentyűs erősítő

Billentyűs hangszer erősítő, 150 Watt, 4 csatorna. Ingyenes szállítás!!
 
5 / 1 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland KC-400 billentyűs erősítő
 • Roland KC-400 billentyűs erősítő
 • Roland KC-400 billentyűs erősítő
 • Roland KC-400 billentyűs erősítő
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 3 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

272 500,- Ft
db Kosárba teszem

Roland KC-400 leírás

Az elmúlt két évtizedben rengeteg billentyűs választotta a KC-sorozat erősítőit, kiváló hangjuknak, beépített keverési lehetőségeiknek, sokoldalú csatlakoztathatóságuknak és tartósságuknak köszönhetően. Az új KC erősítők minőség tekintetében megőrizték elődjeik egyedülálló tulajdonságait, számos új fejlesztéssel kiegészítve a mai kor zenészei számára. Minden KC modell teljes támogatást nyújt az élő előadásokhoz és minden helyzetben kiváló hangzást garantál. És ez igazi érték, minden pillanatban.

A kompakt, kedvező árfekvésű KC-200 erősítő 100W kimeneti teljesítménnyel, beépített keverővel, négy vonal bemenettel, dedikált Aux bemenettel rendelkezik, valamint egy XLR csatlakozóval énekmikrofon számára. A korábbi KC-150 erősítővel összehasonlítva a végfok teljesen megújult, amely nagyobb kimeneti teljesítményt és stabilitást biztosít, továbbá még tökéletesebben adja vissza a basszusokat. A hangminőség javítása érdekében a 12”-os mélyhang-sugárzó is megújult. Mindent egybevetve a KC-200 esetében a nagyszerű hangzás és az egyszerű hordozhatóság ötvöződik. Ha szükséges, a basszusok kiemeléséhez egy aktív mélynyomó is csatlakoztatható a Sub Out aljzatra.

Teljes hangtartomány billentyűs és más elektronikus hangszerek számára

A KC-200 rendkívül széles hangtartományt képes kiváló minőségben megszólaltatni, 100W-os kimeneti teljesítménnyel és kompakt kialakítással. A hangláda a Roland szabadalmaztatott iker bass-reflex kialakításával készül, amely torzításmentes, széles basszustartományt biztosít. Az áttervezett végfoknak és megújult 12”-os mélyhang-sugárzónak köszönhetően a KC-200 még több basszust képes megszólaltatni, amikor egy 88-billentyűs színpadi zongorát, orgonát, szintetizátort és más elektronikus hangszert csatlakoztatunk.

Beépített 4+1 keverés

A KC-200 négy 6,3mm-es bemeneti csatornája billentyűs hangszerek, dobgépek és más elektronikus hangszerek csatlakoztatását teszi lehetővé. Rendelkezésre áll továbbá egy Aux csatorna is 3,5mm-es és RCA bemenetekkel okostelefon, zenelejátszó vagy más készülék csatlakoztatásához. Az 1-es csatornához XLR bemenet is kapcsolódik énekmikrofon csatlakoztatásához. A 4-es csatorna monitorozásra használható a KC-200 beépített hangszóróin és a fejhallgatóaljzaton keresztül. Ezáltal taktjelet vagy más sávokat hallgathat a beépített hangszórókon vagy fejhallgatón keresztül az előadás közben anélkül, hogy ez a hang kiküldésre kerülnek a vonalkimeneten keresztül egy külső erősítőrendszerre.

Sokoldalú csatlakoztathatóság, előadáshoz, felvételkészítéshez és gyakorláshoz

A sokoldaú csatlakoztathatóságnak köszönhetően a KC-200 mindenfajta környezetebe jól illeszkedik. A 6,3mm-es vonalkimeneten keresztül külső erősítőhöz, színpadi monitorhoz és felvevőkészülékekhez csatlakoztatható. Egy Sub Out aljzat is megtalálható az erősítőn egy aktív mélynyomó csatlakoztatásához, kényelmes hangerőbeállítással az erősítőn keresztül. Ha fejhallgatót csatlakoztatunk a Phones aljzatra, elnémíthatjuk a beépített hangszórókat és Sub Out kimenetet a csendes gyakorláshoz vagy a hang ellenőrzéséhez színpadon.

Bővítés a Stereo Link funkcióval

Ha még több hangszert szeretnénk csatlakoztatni vagy még nagyobb hangerőre van szükség, a KC-400 erősítő Stereo Link funkciója a megoldás. Ezzel megduplázhatjuk a bemenetek számát és nagyobb hangerőt érhetünk el. Továbbá a jobb és bal oldali jel megosztható a két erősítő között, ami stúdió szintű monitor hangminőséget varázsol a színpadra.


Roland KC-400 specifikáció

 • Billentyűs hangszer erősítő, 150 Watt, 4 csatorna
 • Kompakt, sokoldalú billentyűerősítő, 150W teljesítménnyel
 • Megújult végfok és univerzális hálózati ellátás nagyobb stabilitás, erőteljesebb basszusok és kisebb súly eléréséhez
 • Egyedi, kétutas hangszórórendszer, új fejlesztésű 12"-os mély- és tölcséres magashang-sugárzóval
 • Beépített keverő, négy sztereó bemeneti csatorna, sztereó Aux bemenet és master EQ
 • Output Select funkció a 4-es csatornán takjtel vagy más sávok monitorozásához
 • XLR mikrofon bemenet, 6,3mm-es vonal, fejhallgató ás Sub Out kimenet
 • Két KC-400 összekapcsolása a Stereo Link funkcióval több bemenet használatához és nagyobb színpadi hangerő eléréséhez
 • Fém aljzatok a tartósság érdekében
 • Méretek: 490/385/470 mm
 • Súly: 22 kg

Roland KC-400 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása