Roland GO:PIANO digitális zongora

Hordozható digitális zongora. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland GO:PIANO digitális zongora
 • Roland GO:PIANO digitális zongora
 • Roland GO:PIANO digitális zongora
 • Roland GO:PIANO digitális zongora
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Gyártói garancia: 3 év
 • Árgarancia: garantáljuk a legolcsóbb árat! Részletek

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi, VIII. kerületi budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

99 900,- Ft
db Kosárba teszem

Roland GO:PIANO leírás

Zongorázz, tanulj és élvezd a korlátlan online hozzáférést dalokhoz és oktatóanyagokhoz okostelefonodon keresztül

Nem könnyű feladat túljutni a zongorázás kezdeti nehézségein. De a GO:PIANO egyszerű és kompakt megoldást kínál a zenetanuláshoz az okostelefonoddal kiegészítve. A Bluetooth® funkciónak köszönhetően vezeték nélkül csatlakoztathatsz egy okostelefont és ezáltal korlátlanul érhetsz el ingyenes zenei tartalmakat a gyorsabb és élvezetesebb tanuláshoz, beleértve online zenei leckéket, karaoket és oktató videókat kedvenc dalaidhoz.

Szólaltass meg online zenei tartalmakat a GO:PIANO csúcsminőségű, beépített Bluetooth hangszóróin keresztül vagy hozz létre zenéket bárhol ezzel a kompakt, helytakarékos, elemekkel működtethető és fejhallgatóval is használható hangszerrel. A Roland prémium minőségű digitális zongoráiból átvett természetes megszólalású hangszíneknek köszönhetően, azután is használni fogod ezt a hangszert ha már átváltottál egy teljes méretű zongorára. Vedd kézbe az okostelefont és kezdd el még ma a zenei utazást a GO:PIANO-val!

Zenélés bárhol és bármikor

A hagyományos akusztikus zongora helyhez kötött hangszer. A GO:PIANO és okostelefon viszont bárhová elkísérhet és mindig készen áll a pillanatnyi zenei ötletek kibontakoztatásához. A kompakt kialakításnak és elemes tápellátásnak köszönhetően a GO:PIANO-t mindenhová magaddal viheted, használhatod a beépített hangszórókon keresztül vagy fejhallgatóval is. A vezeték nélküli csatlakoztathatóságnak köszönhetően mostantól bárhol és bármikor lehetőség nyílik a tanulásra.

A zongorázás hiánytalan élménye egy kompakt, helytakarékos hangszerrel

Nem minden lakásban fér el egy hagyományos koncertzongora. De a GO:PIANO kompakt és könnyű súlyú kialakítása minden szituációban teret enged a zenélésnek. Tedd le bárhová a hangszert, kapcsold be az okostelefont és máris kezdheted a játékot anélkül, hogy az összeszereléssel és kábelekkel bajlódnál. Mostantól bárhol és bármikor gyakorolhatsz anélkül, hogy bárkit zavarnál, hiszen a GO:PIANO-hoz fejhallgató is csatlakoztatható.

Csatlakoztass vezeték nélkül egy okostelefont online zenei tartalmak eléréséhez és a gyorsabb tanuláshoz

Csak egy okostelefonra van szükség a GO:PIANO összes lehetőségének kiaknázásához. A hangszer Bluetooth funkciójával egyszerűen, vezeték nélkül csatlakoztathatsz egy okostelefont vagy táblagépet kedvenc dalaid vagy ingyenes online oktatóanyagok eléréséhez és megszólaltatásához a kiváló minőségű beépített hangszórókon vagy fejhallgatón keresztül. Az intenzívebb zongoratanuláshoz számos kiváló zenei alkalmazás és online zenei lecke áll rendelkezésre. Ezek nem pótolják a zongoratanárt, de segítik megtenni az első lépéseket. A GO:PIANO és okostelefon kombinációja igazi lendületet ad a kezdésnek.

Tökéletes játékérzet a 61 hagyományos méretű billentyűn

Zongora tanuláskor zavaró, ha olyan billentyűzeten gyakorlunk, amely nem felel meg az elvárásoknak. A tipikus hordozható zongorák szintetizátor billentyűzetével ellentétben a GO:PIANO 61 teljes méretű billentyűje az akusztikus zongorákéhoz hasonló játékérzettel és kifejezőerővel szólaltatja meg a hangszert. Ezáltal hatékonyan fejleszthető a zongoratechnika és a későbbiekben egyszerűbb lesz hozzászokni egy nagyobb méretű hangszerhez. De a GO:PIANO ebben az esetben is megmaradhat hordozható zongorának a házon belül vagy utazásokhoz.

Érzékeny és inspiráló Roland zongora hangszínek

A jó zongorahang inspiráló, ezért a GO:PIANO a Roland prémium minőségű zongoráinak hangszíneit vette át. Minden leütött hangnak saját karaktere van és tökéletes pontossággal reagál a játékra, akárcsak egy akusztikus zongora. Ez dinamikusabbá teszi a játékot, gyorsabb zenei fejlődést eredményez és jobban támogatja a zenei ambíciókat. A Go:PIANO elektromos zongora, orgona és más hangszíneket is tárol a különböző zenei stílusok felfedezéséhez.

Még hatékonyabb gyakorlás különböző beépített funkciókkal

Gyakorlás közben lankadhat a figyelem, de a GO:PIANO egyszerűen elérhető gyakorló funkciói segítenek változatosabbá tenni a játékot és ezáltal fenntartani a figyelmet mindennapi munkához. A metronómmal jól fejleszthető a tempó, a billentyűzet transzponálása pedig segíti a dalírást. Használd a praktikus beépített felvevőt előadások rögzítéséhez vagy a gyakorlás ellenőrzéséhez.

Kiváló hangminőségű videók készítése egy okostelefonnal és GO:MIXER-rel

Ahogy a zongoratudásod fejlődik, előbb-utóbb biztosan szeretnéd megosztani zenéidet a nagyvilággal. Okostelefonokkal egyszerűen lehet jó minőségű videót készíteni, de a beépített mikrofon hangminősége már koránt sem olyan tökéletes. Csatlakoztasd az okostelefont és GO:KEYS hangszert a Roland kiváló GO:MIXER-éhez és a videózás közben vedd fel közvetlenül a hangszer csúcsminőségű hangját. Más forrásokat is csatlakoztathatsz a GO:MIXER-hez, például mikrofont vagy egy másik billentyűs hangszert. Az okostelefon, GO:KEYS és GO:MIXER kombinációjával profi minőségű videókat készíthetsz a közösségi oldalakra.

További információk: GO:MIXER >


Roland GO:PIANO specifikáció

 • Hordozható digitális zongora

Roland GO:PIANO English

 • Portable Digital Piano
 • Number of keys: 61 keys (Ivory Feel and Box-shape Keys with velocity)
 • Tones: Piano (10 tones), E.Piano (7 tones), Organ (7 tones), Other 16 tones (including a drum set, a SFX set)
 • Effects: multi-effects / chorus / reverb
 • Transpose: -5–+6 (in semitones)
 • Octave Shift: -3–+3
 • Bluetooth Ver 4.2
 • Connectors: phones/output jack, AUX IN, pedal (1/4-inch phone type), USB computer port (USB Micro-B type), DC IN jack
 • Power Supply: AC adaptor or alkaline battery / rechargeable Ni-MH battery (AA, HR6) x 6
 • Battery life for continuous use: rechargeable Ni-MH batteries or alkaline batteries (AA, LR6)
 • Width: 877 mm
 • Depth: 271 mm
 • Height: 82 mm
 • Weight: 3.9 kg

Roland GO:PIANO Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása