Roland FP-E50 BK hordozható digitális zongora

Kalapácsmechanikás digitális zongora, 88 billentyű, tele fejlett Roland technológiákkal, Bluetooth. Ingyenes szállítás!!
 
4.8 / 4 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland FP-E50 BK hordozható digitális zongora
 • Roland FP-E50 BK hordozható digitális zongora
 • Roland FP-E50 BK hordozható digitális zongora
 • Roland FP-E50 BK hordozható digitális zongora
AKCIÓ
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Raktáron
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendeld meg, és egy munkanapon belül feladjuk Neked!
 • Garancia: 3 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

Akció a készlet erejéig!
399 900 Ft 329 900 Ft
db Kosárba teszem

Roland FP-E50 BK leírás

Egy kiváló minőségű, modern hordozható zongora, szórakoztató funkciókkal

Hordozható digitális zongora SuperNATURAL Piano és ZEN-Core hangforrásokkal, 88 billentyűs kalapácsmechanikás klaviatúrával, professzionális automatikus kíséretekkel, énekharmónia effekteket használó mikrofonbemenettel, Bluetooth funkcióval és a Roland Cloudon keresztül történő bővítési lehetőséggel.

Az FP-E50 prémiumminőségű digitális zongora élményt kínál – és még sok minden mást. Ez a szórakoztató hordozható hangszer tele van Roland csúcstechnológiákkal, segítve a kreativitás kibontakoztatását a tanuláshoz, előadáshoz és zeneszerzéshez.

Fejleszd zongoratudásodat és játékodat autentikusan a SuperNATURAL Piano hangforrással és a 88 billentyűs kalapácsmechanikás klaviatúrával. Fedezz fel szintetizátorokat, zenekari hangszíneket és még sok mást a fejlett ZEN-Core hangforrással amelyet interaktív kíséretek is támogatnak, lehetővé téve a komplett zenekari megszólalást. Csatlakoztass mikrofont, effektezd az énekhangot vagy szólaltass meg valós időben énekharmóniákat. Vagy lépj tovább a Bluetooth audio/MIDI támogatással, a beépített felvevővel, a számítógépes csatlakozással és a Roland Cloud számos bővítési lehetőségével.

Zenei inspiráció mindig és mindenhol

Univerzális mobil kialakításával az FP-E50 lehetővé teszi, hogy bárhol ambiciózus, kreatív elképzeléseket valósíts meg. Az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően pedig könnyű a legfontosabbra – a zenélésre – összpontosítani.

A jól bevált FP stílus

A vonzó FP-E50 rendelkezik mindazon alapvető funkciókkal, amelyek világszerte olyan népszerűvé tették a díjnyertes FP digitális zongora sorozatot. Könnyedén mozgatható az otthonodon belül és kívül, miközben a beépített sztereó hangszórók magával ragadó hangot sugároznak bármilyen környezetben. Csatlakoztass külső hangszórókat a nagyobb hangerő érdekében, ha éppen ez szükséges az előadáshoz. Vagy csatlakoztass egy fejhallgatót a csendes gyakorláshoz.

Világos munkafolyamatok

Igaz, hogy az FP-E50 tele van fejlett funkciókkal, de ennek ellenére a hangszer kezelése rendkívül egyszerű. A kijelzőn látható a hang, a tempó és egyéb lényeges információk, a letisztult panelelrendezés pedig közvetlen hozzáférést biztosít a hangszínválasztáshoz, a kedvenc hangszínekhez, a billentyűzet transzpozíciójához stb. Számos gomb esetében hosszú lenyomással különböző funkciókat érhet el, amelyek lehetővé teszik a beállítások mentését vagy a mélyebb paraméterek módosítását anélkül, hogy a menüben keresgélnél. A Scene-k segítségével pedig egyetlen művelettel azonnal behívhatod a teljes billentyűzet összes beállításait.

Előadás korlátok nélkül

A kifejező FP zongora funkciókat a fejlett Roland billentyűzettel és énektechnológiákkal ötvöző FP-E50, a zenei eszközök széles választékát kínálja, melyekkel bármilyen stílusban szabadon játszhatsz.

Prémiumminőségű zongoraélmény

Kezdőként vagy tapasztalt zongoristaként,  az FP-E50 egyaránt tökéletes alapot biztosít a tanuláshoz, a gyakorláshoz és az előadáshoz. A Roland SuperNATURAL Piano hangforrása az akusztikus hangszerek autentikus jétékérzetét és interaktív viselkedését kínálja, lehetővé téve számodra, a játékdinamikától függő hangzásbeli lehetőségek és színek végtelen skáláját. A 88 szabványos méretű billentyű, a kalapácsmechanika, a kiváltópont és az Ivory Feel anyag - amely ugyanazt a tapintást biztosítja az ujjaid számára, mint egy világszínvonalú akusztikus hangszer - teljessé teszi a játékélményt.

További hangok univerzuma, a ZEN-Core támogatásával

Az FP-E50 a bővíthető ZEN-Core hangforrással is rendelkezik. Ez ugyanaz a fejlett hangforrás, amely a profi Roland szintetizátorokban, például a JUPITER-X-ben FANTOM-ban található. Fedezz fel korábbi Roland szintetizátor-hangszíneket, rézfúvós és zenekari hangokat, gitárokat és basszusgitárokat, világzenei hangszíneket, dobokat és még sok mást. Az egyszerű kezelőszervekkel szabadon rétegezhetsz zongora és ZEN-Core hangszíneket, vagy különböző hangokat rendelhetsz hozzá a bal és jobb kézhez.

Egy interaktív kísérőzenekar

Intelligens automatikus kíséreteivel az FP-E50 komplett zenekari hangzást biztosít a vezényleteddel. Válassz a közel 200, profi zeneszerzők által újonnan létrehozott zenei stílus közül. Vezéreld a kíséretet a bal kezeddel, kezdőként egyszerű egyhangos játékkal, a haladóként pedig teljes akkordfelismeréssel. Az interaktív mód még szórakoztatóbbá teszi a dolgokat, lehetővé téve, hogy a játék alapján irányíthasd a kíséret hangerejét és intenzitását. A Chord Sequencer funkcióval pedig improvizálhatsz és dallamokat fejleszthetsz színes, előre beállított akkordmeneteken keresztül, amelyek automatikusan követik a kíséretet.

Találd meg a saját hangod

Énekelj együtt a zongorajátékkal az FP-E50 mikrofonbemenetének és stúdióminőségű énekeffektjeinek használatával. Tedd élettelivé a hangzást gazdag téreffekttel, vagy erősítsd meg kompresszorral és a zajcsillapítóval. Játssz lenyűgöző, valós idejű énekharmóniákkal, amelyek varázslatosan követik a megszólaltatott akkordokat. Vagy lepd meg a közönséget hangátalakító effektekkel, amelyek megváltoztatják ez énekhang nemtől függő karakterét, vagy akár funky robothangzássá változtatják. Van még egy vocoder effekt is a régi elektronikus és kórushangok létrehozásához, amelyeket a billentyűzeten lejátszott hangokkal irányíthatsz.

Felfedezés és zenekészítés

Növelje tovább az FP-E50 élményt a Roland Cloud bővítéssel, a Bluetooth audio/MIDI támogatással, a beépített felvevővel, valamint a számítógépeken és mobileszközökön lévő zenei szoftverekhez történő USB-csatlakozással.

Merítsen inspirációt a Roland tartalmakból

A Roland Cloudon az FP-E50 tartalmak egyre bővülő választékát fedezheted fel. Bővítsd kíséretkönyvtáradat a Z-Style Pack-ekkel, amely a professzionálisan kidolgozott stílusok és kísérőhangbeállítások új skáláját kínálja a népszerű zenei stílusokhoz és regionális műfajokhoz világszerte. EXZ Wave Expansions és SDZ Sound Pack hangszínek is elérhetők, amelyek lehetővé teszik a ZEN-Core hangforrás bővítését és testreszabását igazi  Roland hangszerekkel és vezető hangdizájnerek által válogatott tartalommal.

Vezeték nélküli zenelejátszás

A beépített Bluetooth segítségével könnyedén integrálhatod okostelefonod vagy táblagéped az FP-E50 készülékkel. Szólaltass meg a dalokat a zenei könyvtáradból a hangszeren keresztül vezeték nélkül és játssz együtt ezekkel. Kövesd az oktató zongoravideókat az interneten. A Bluetooth MIDI segítségével pedig olyan zenekészítő alkalmazásokkal dolgozhatsz, mint a Roland Zenbeats és sok más.

Zenék felvétele és megosztása

Az FP-E50 rugalmas felvevője lehetővé teszi az előadás egy lépésben történő rögzítését, beleértve az automatikus kíséretet, a bal és jobb kezét, valamint az énekhangot. Ha elégedett vagy a felvétellel, mentsd el a belső memóriába a későbbi lejátszáshoz vagy egy USB flash meghajtóra a megosztáshoz. Az FP-E50 USB egy audio/MIDI interfészt is tartalmaz, amellyel továbbfejlesztheted FP-E50 felvételeidet, és új darabokat komponálhatsz egy számítógépes zenekészítő szoftverben.

Tartozékok otthonra és a színpadra

A Roland számos állványt és pedált kínál az FP-E50 használatához. Az otthoni zongorázáshoz a KSFE50 állvány és a KPD-70 pedálegység egységes, letisztult megjelenést nyújt az integrált zengető, tompító és prolongációs pedálokkal. Ha pedig úton vagy, a színpadi használatra készült KS-10X, KS-12 és KS-20X állványok és a DP sorozat pedáljai közül választhatsz.


Roland FP-E50 BK specifikáció

 • Kalapácsmechanikás digitális zongora, 88 billentyű, tele fejlett Roland technológiákkal, Bluetooth
 • Sokoldalú zongora és szórakoztató hangszer, tele fejlett Roland technológiákkal
 • Autentikus zongorahangzás és játékérzet a Roland SuperNATURAL Piano hangforrásával és a PHA-4 Standard, 88 billentyűs kalapácsmechanikás klaviatúrával
 • Bővíthető ZEN-Core hangforrás 1018 beépített hangszínnel, beleértve a szintetizátorokat, zenekari és világzenei hangszereket, gitárt, basszust, dobokat és még sok mást
 • Interaktív kíséret professzionális stílusokkal, amelyeket kiváló zeneszerzők és előadók alkottak
 • Bővítse kreatív lehetőségeit a Roland Cloudon található Z-Style csomagokkal, EXZ hullámforma-bővítőkkel és SDZ hangszíncsomagokkal.
 • Mikrofon bemenet és profi énekeffektek, beleértve a valós idejű harmóniákat és voice transformer hangszíneket
 • Bluetooth audio/MIDI támogatás a mobileszközökkel történő kommunikációhoz
 • Modern előlap, jól áttekinthető kezelőszervekkel és egyszerű hozzáféréssel a speciális funkciókhoz
 • Mentse el kedvenc hangszíneit a gyors behíváshoz, és tárolja a billentyűzetbeállításokat a Scene memóriákban
 • Beépített sztereó hangszórórendszer gazdag, telt hangzással
 • Fejhallgató-csatlakozó a játékhoz és gyakorláshoz anélkül, hogy másokat zavarna
 • Sztereó kimenet külső hangrendszerhez történő csatlakoztatáshoz
 • Sztereó audiobemenet zenelejátszó vagy más eszköz csatlakoztatásához
 • Beépített felvevő overdub funkcióval
 • USB audio/MIDI interfész zenekészítő szoftverekkel történő munkához számítógépeken és mobileszközökön keresztül
 • 1300 x 357 x 953mm (51.2 x 14 x 37.5in)
 • 27.3kg (60lb 3oz)

Roland FP-E50 BK kapcsolódó termékek


Roland FP-E50 BK Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása