Roland FP-30X-WH digitális zongora szett 1

Kalapácsmechanikás zongora, állványzattal, PHA-4 Standard mechanika, továbbfejlesztett hangforrás, nagyobb teljesítményű hangszórók, megnövelt polifónia. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Roland FP-30X-WH digitális zongora szett 1
AKCIÓ
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 3 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

Akció a készlet erejéig!
342 800 Ft 308 700 Ft
db Kosárba teszem

Roland FP-30X-WH Set 1 leírás

A rendkívül népszerű hordozható zongora - továbbfejlesztve

Ha fontos a minőség, de a költségeket is figyelembe kell venni, az FP-30X hangszer ideális választás a Roland FP-X sorozatán belül. Ez a karcsú és stílusos hordozható zongora a belépő szintű FP-10-re épül és tökéletes ár/érték arányt teremt, továbbfejlesztett hangforrással, nagyobb teljesítményű beépített hangszórókkal és megnövelt polifóniával. A Roland SuperNATURAL Piano technológiával és a prémiumminőségű FP-60X modellben is megtalálható, 88 billentyűs,  PHA-4 Standard klaviatúrával ellátott FP-30X tökéletes otthoni hangszer a tapasztalt zongoristák számára. Könnyű súlyának köszönhetően egyszerűen szállítható, a Bluetooth funkcióval pedig vezeték nélkül lehet elérni zenei leckéket vagy együtt játszani dalokkal, így ideális választás minden zongorista számára a gyakorláshoz vagy kisebb fellépésekhez.

Autentikus akusztikus hangzás és játékérzet

Felejtsd el a közepes árfekvésű, hordozható zongorák, könnyített billentyűzetét - a PHA-4 Standard klaviatúrán egyetlen billentyű leütése is elegendő ahhoz, hogy megtapasztald az FP-30X kiemelkedő játékérzetét. 88 teljes méretű billentyűvel, ez a zongora a zenei kifejezés minden árnyalatát képes közvetíteni, a zongoratechnika és zenei képességek fejlődésével párhuzamosan. Kalapácsmechanikájával, kiváltópontos és elefántcsont hatású billentyűivel ugyanazt a játékérzetet tapasztalhatod, mint egy remek akusztikus hangszeren, beleértve a billentyű lassú lenyomásakor érzékelhető finom "kattanást" is. Az autentikus játékérzet mellett a Roland kiváló SuperNATURAL hangforrása a kifejező játék minden apró árnyalatát képes visszaadni a tapasztalt zongoristák számára, illetve segíti a karakteres, dinamikus játék elsajátítását kezdők számára.

Lenyűgöző hangzás bármilyen környezetben

Az FP-30X hatékony, beépített, sztereó hangszórórendszere kimagasló teljesítményt és hangzást nyújt játék közben, amely tovább növeli a hangforrás kifejező megszólalását. És ha bármikor még nagyobb hangerőre lenne szükséged, egyszerűen csatlakoztathatsz külső hangszórókat a hangszeren található kimenetekre. Egy külön üzemmódot használhatsz az otthoni gyakorláshoz, amely optimalizálja a hangzást, amikor az FP-30X-et egy asztalra helyezed, továbbá két fejhallgató-csatlakozó áll rendelkezésre a nappali vagy éjszakai csendes gyakorláshoz, akár egyedül, akár a zongoratanár mellett.

Egy kompakt zongora, nagy lehetőségekkel

Az FP-30X esetében a hordozhatóság profizmussal párosul. Rendkívül kompakt felépítésével és nagyon jól kezelhető súlyával, a hangszer könnyedén mozgatható otthoni környezetben a leginspirálóbb hely megtalálásához, vagy az egyszerű tároláshoz, ha épp nincs használatban. Az FP-30X a zongoratechnika fejlődéséhez is alkalmazkodik. Egy KSC-70 állványra helyezve (ebben a szettben tartozék) pianínó jellegűvé válik, a hárompedálos KPD-70 vagy DP-10 zengető pedál (külön megvásárolhaó) csatlakoztatásával pedig még kifejezőbb zongorajáték érhető el.

Játsszon együtt dalokkal, és tanuljon gyorsabban a Bluetooth és USB használatával

Az FP-30X fejlett csatlakoztathatósága hosszú távon támogatja a tanulást. A Bluetooth audió használatával és iOS vagy Android készülékével zenéket szólaltathat meg a hangszer beépített hangszóróin vagy fejhallgató-kimenetein keresztül, így dalokat gyakorolhatsz kedvenc előadóitól, illetve online zenei leckékkel csiszolhatod zongoratudásod. De tovább is léphetsz, és a Bluetooth MIDI segítségével olyan zeneszerkesztő alkalmazásokhoz csatlakozhatsz, mint a Roland Zenbeats vagy az Apple GarageBand. Vagy itt a Roland Piano Every Day alkalmazás, amely automatikusan rögzíti és visszajátssza a napi gyakorlást az általad kiválasztott zongorahangszínnel. Továbbá, az FP-30X rendelkezik USB audio/MIDI aljzattal is, melyen keresztül számítógéphez csatlakoztathatod, ha egy profi zenekészítő szoftverrel szeretnél felvételt készíteni.


Roland FP-30X-WH Set 1 specifikáció

 • Kalapácsmechanikás zongora, állványzattal, PHA-4 Standard mechanika, továbbfejlesztett hangforrás, nagyobb teljesítményű hangszórók, megnövelt polifónia
 • SuperNATURAL Piano hangforrás a kifejező játékhoz a pianissimo-tól a fortissimo-ig
 • Hangszínek széles skálája minden zenei műfajhoz, beleértve elektromos zongorákat, orgonákat, vonósokat és szintetizátorokat
 • PHA-4 Standard billentyűzet az akusztikus zongoráktól megszokott autentikus billentéssel
 • Megnövelt teljesítményű, 22 W-os sztereó hangszórórendszer, amely megtölti zenével a teret
 • Célzott beállítások az optimális hangzás érdekében, asztali használat esetén
 • Két fejhallgató-kimenet és csendes billentyűzetmechanika az időkorlátok nélküli gyakorláshoz, a szomszédok zavarása nélkül
 • Otthonbarát, kompakt kivitel
 • Bluetooth audió és MIDI csatlakoztathatóság dalok gyakorlásához és online zenei leckék eléréséhez
 • Interaktív kapcsolat zenei alkalmazásokkal, beleértve a Roland Piano Every Day-t és az Apple GarageBand-et
 • Opcionális KPD-70 hármas pedál a pianínó jellegű, hagyományos zongorajáték támogatásához
 • Méretek: 1300 x 284 x 151 mm (csak a zongora, állvány nélkül), állványal, kottatartóval: 1300 x 344 x 931 mm
 • Súly: 14kg (csak a zongora, állvány nélkül)
 • Szín: fehér (WH)

Roland FP-30X-WH Set 1 kapcsolódó termékek


Roland FP-30X-WH Set 1 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása