Novation Bass Station II szintetizátor

The Classic Novation Bass Station Analogue mono-synth reworked for the 21st Century. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Novation Bass Station II szintetizátor
 • Novation Bass Station II szintetizátor
AKCIÓ
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Raktáron
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendeld meg, és egy munkanapon belül feladjuk Neked!
 • Garancia: 3 év

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?


Megbízható Novation partner

Akció a készlet erejéig!
186 900 Ft 169 900 Ft
db Kosárba teszem

Novation Bass Station II leírás

Az analóg monoszinti újjászületése!

Semmi sem szólal meg olyan gazdag vastag hangon, mint egy analóg gép. És a mi Bass Station II szintink egy igazi, hamisítatlan analóg masina. A legendás Bass Station-ből építettük, így még aggresszívabb, rámenősebb és időtállóbb lett.

A vastag mély hangok létrehozása érdekében két hangolható oszcillátorral és egy szub oscillátorral rendelkezik és kiegészül zaj és ring modulátorral. A hangok legnagyobb variálhatóságának érdekében két analóg szűrőtípust is magában hordoz: a klasszikus multi mód szűrőt és az új acid szűrőt

Sokkal több mint basszus...!

Ez a szinti lágyan és agresszíven is képes megszólalni. Találd meg a megfelelő pontot a szűrővel és fedezd fel a stílusodnak legmegfelelőbb hangzást. Ha a torzítót feltekered, szokásos hangjaid új értelmet kapnak. Ha a resonance-t tekered fel, akkor visszacsatolt oszcillációba kezd és senki sem állíthat meg többé.

​Bármilyen is legyen a kedved, a Bass Station II-vel ki tudod tekerni a hangulatod hangját!

Átlátható kezelés, komplex belső!

Annyi kezelőfelületet tettünk a Bass Station II-re, amennyit csak tudtunk, úgyhogy bátran elveszhetsz a hangjaid készítése közben. Természetesen minden kontroll lehetőséget úgy helyeztünk el, hogy gyorsan és egyértelműen megtaláld a keresett funkciót.

Patch mentés és betöltés

A munkád nem papírlapon kerül mentésre, hanem egy belső memóriába, ahol 64 db előkészített hang vár rád és 64 előkészített hely a saját hangjaid eltárolására is, amiket az ingyenes Librarian programmal akár gépre is tudsz menteni.

Folyamatos inspiráció!

A Bass Station II egy pattern alapú arpeggiatort és step sequencert tartalmaz a pörgős gondolatok beindítása érdekében. A sequencerbe tudod rögzíteni a saját hangjaidat, ütemeidet valós időben és vissza tudod hívni bármelyik patchben. Könnyen és gyorsan tudod szinkronizálni a DAW-al vagy hardver eszközzel és swing hozzáadásával könnyebben beleilleszted a zenédbe.

Csatlakoztass!

A Bass Station II minden szükséges csatlakozási ponttal rendelkezik külső eszközök meghajtásához vagy jelek fogadásához. A MIDI és USB csatlakozókon küldhetőek az információk, de a gép arra is alkalmas, hogy a Bass Station II analóg szűrőin és effektein engedjük át a külső eszközről jövő hangot.

 • Készíts változatos hangokat! Két analóg, szinkronizálható és hangolható oszcillátor, négy választható hullámformával és egy szub oszcillátorral, zaj és ring modulátorral.
 • Dübörgő mélyek és üvöltő leadek! Kapcsold át a multi módusú klasszikus szűrőt a low vagy hi , esetleg band-pass állásba 12 dB vagy 24 dB üzemmódba.
 • Továbbfejlesztett szűrők! A 24 dB ACID szűrő új lehetőségeket ad a klasszikus szűrők mellett.
 • Fordítsd ki, ami bent van! Gyárts harapós agresszív hangokat az analóg torzítóval, filter modulációs effektekkel és különálló szűrő torzítóval.
 • Tölts és ments egyszerűen! A 64 beépített hang rád vár és még 64 saját hangodnak is hagytunk helyet.
 • Keresd a folyamatos inspirációt! Vegyél fel hangokat, ütemeket valós időben a sequencer arpeggiátorába és használd bármelyik patch-ben.
 • Könnyen nyúlj hozzá..!A egyszerű és átlátható kezelőfelület segít a gyors elérésben, bármilyen funkcióról is legyen szó.
 • Flexibilis modulációs rendszer! Háromszög, fűrész és négyszög LFO hullámformák, két ADSR burkológörbe a szűrő, pitch és modulációhoz.
 • Csatlakoztass! Csatlakoztasd a gépedet a DAW-hoz vagy bármilyen MIDI kompatibilis eszközhöz.
 • Billentyűk játékosoknak. Teljes méretű 25 gombos leütés érzékeny billentyűzet aftertouch-al.
 • Tárolj annyi hangot, amennyit akarsz!Mentsd le a Librarian programmal a hangjaidat PC vagy MAC számítógépre és töltsd vissza, amikor szeretnéd.

Novation Bass Station II specifikáció

 • The Classic Novation Bass Station Analogue mono-synth reworked for the 21st Century

Novation Bass Station II Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása