IK Multimedia iRing GY motion controller, mozgásvezérlő

Mozgásvezérlő iPhone és iPad zenei alkalmazásokhoz, ezüst.
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • IK Multimedia iRing GY motion controller, mozgásvezérlő
 • Ha a teljes vásárlási érték meghaladja a 25.000 Ft-ot, akkor ingyen kiszállítjuk, egyébként 990 Ft
 • Gyártói garancia: 2 év

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi, VIII. kerületi budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

7 990,- Ft
db Kosárba teszem

IK Multimedia iRing GY specifikáció

 • Mozgásvezérlő iPhone és iPad zenei alkalmazásokhoz, ezüst
 • Érintésmentes irányítás
 • Az iRing-nek köszönhetően érintés nélkül tudod irányítani a zenei alkalmazásaidat és effekt-szerkesztőidet iPhone-ra, iPad-re és iPod touch-ra. A "gyűrűvel" kézi gesztusokkal adhatod meg az effektek paramétereit, vagy módosíthatsz beállításokat, úgy, hogy csak a kezedet mozgatod a képernyő előtt.
 • Az iRing szabadalmaztatott képfelismerő és irányításvezérlő technológiával van ellátva, ami geometrikus pontossággal tudja mérni a gyűrű helyét és mozgását, így úgy tudsz beállításokat módosítani, hogy nem kell hozzányúlnod az eszközödhöz.
 • Az iRing egy egyszerű, kétoldalas gyűrű, ami kényelmesen elfér az ujjaid között. Az egyik oldalán lineáris sorrendben helyezkedik el három pötty, míg a másik oldalon háromszög alakzatban. Az iRing alkalmazás a térfogati helymeghatározó algoritmusok segítségével ismeri fel és határozza meg, hogy a a gyűrű pontosan hol helyezkedik el az eszközöd előlapi kamerájához képest, és merre mozgatod. A pontos leolvasás adatait az alkalmazás zenévé vagy MIDI vezérlő üzenetekké alakítja. Gyakorlatilag a kézmozdulataiddal változtatod a zenét. Mivel három tengelyen képes felismerni a mozdulatokat, ezért a két gyűrűvel összesen hat paramétert tudsz párhuzamosan állítani. Plusz ezek mellett bizonyos összetettebb gesztusokat (pl. a gyűrű forgatása különböző irányokba, gyors kitérés a kamera látószögéből, a gyűrű letakarása stb) is felismer, ami nagyban megnöveli a kifejezési képességeidet.
 • A DJ-k és a zene szerelmesei arra is használhatják a gyűrűt, hogy megállás nélkül új ritmusokat és effekteket hozzanak létre az iRing Music Maker alkalmazással. Képzeld el, ahogy kevered a zenét, miközben te is bulizol, mert a kettő nem zárja ki egymást, hisz nem vagy helyhez kötve.
 • Az iRing Music Maker nagyon hasonló a népszerű GrooveMaker 2 apphoz (amivel kompatibilis), amivel zenei loop-okat és groove-okat hozhatsz létre, amik remekül szólnak együtt. A Music Maker-t kifejezetten ehhez az eszközhöz fejlesztették ki, és az előre programozott sémák és minták segítségével úgy is könnyen tudsz zenét keverni, ha nincs még ilyen tapasztalatod. Ezt hallanod kell, hogy elhidd. Az iRing kompatibilis a DJ Rig alkalmazással is, és teljesen új megvilágításba helyezi a zenei előadásmódot.
 • Az effektek és a MIDI jövője: iRing FX/Controller App
 • Az ingyenes iRing FX/Controller app egy teljesen testreszabható, futurisztikus érintésnélküli irányítópult. Sőt, ez valójában kettő az egyben app: egy valósidejű hangeffekt feldolgozó és egy MIDI kontroller, kiosztható és hozzárendelhető paraméterekkel. Azaz használhatod 21. századi érintésmentes keverőeszköznek, vagy kioszthatod, hogy melyik funkciót, paramétert vagy beállítást akarod változtatni a gyűrűvel. Mint effekt, az iRing FX/Controller együttműködik Audiobus és Inter-App Audio kompatibilis alkalmazásokkal. Az iRing FX/Controller-el 16 magas minőségű kreatív DJ effektet kapsz (szűrők, tömörítés, késleltetés, wah stb.), amivel kibontakoztathatod a kreativitásodat.
 • A csomag tartalma: 2x kétoldalú gyűrű, plusz további ingyenesen letölthető appokat az App Store-ból, amik egyszerű regisztráció után együttműködnek az iRinggel.

IK Multimedia iRing GY Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása