Boss RC-10R gitár looper + ritmus pedál

Looper, ritmusszekcióval. Ingyenes szállítás!!
 
4.7 / 5 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss RC-10R gitár looper + ritmus pedál
 • Boss RC-10R gitár looper + ritmus pedál
 • Boss RC-10R gitár looper + ritmus pedál
 • Boss RC-10R gitár looper + ritmus pedál
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

130 900,- Ft
db Kosárba teszem

Boss RC-10R leírás

ELŐADÁS AZ INSPIRÁCIÓ SEBESSÉGÉVEL

A kompakt RC-10R a dal-alapú loopolást és organikus ritmusokat ötvözi, friss inspirációt adva ezáltal az élő előadásokhoz, dalszerzéshez és napi gyakorláshoz. Ez az új generációs Loop Station valós időben dolgozik, így lehetővé teszi a zene spontán kibontakozását és állandó mozgásban tartását két különleges dalszekcióval (intro/ending és rhythm fill). A beépített vezérlők és loop indikátorok egyszerű, jól áttekinthető kezelést garantálnak, de külső kapcsolókkal és MIDI-n keresztül még tovább bővíthetjük a vezérlési lehetőségeket. Az óriási ritmuskönyvtár szinte az összes zenei műfajt lefedi, de saját ritmusok importálásával egyénivé is alakítható az RC-10R egy adott dalhoz vagy stílushoz.

Új generációs Loop Station a modern előadók számára

A BOSS híres Loop Station termékei piacvezetők a világon. A számos elérhető modell széleskörűen támogatja az egyéni kreatív elképzeléseket mindenfajta zenész számára. Az RC-10R a Loop Station sorozat legújabb tagja, amely a ritmusokkal és dal-alapú loopokkal dolgozó mai, népszerű előadóktól merít inspirációt. Az azonnali zenekészítéshez kifejlesztett RC-10R egy különleges eszköz a gitárosok és énekes-dalszerzők számára a zenei ötletek szabad kibontakoztatásához, valamint dinamikus és rabul ejtő élő előadásokhoz.

Dal-alapú looper és okosdobgép egy készülékbe sűrítve

Az RC-10R a loopokat és ritmusokat a legkifinomultabb és interaktívabb módon szólaltatja meg együtt. Más Loop Station készülékek alapritmusaihoz képest az RC-10R minden egyes ritmusa teljes dalstruktúrával rendelkezik, külön part-ok használatával. A kétsávos loop-generátor sorba kapcsolva és tökéletes szinkronban működik a ritmussal, így képes egyéni ritmuskísérettel rendelkező, független dalrészek rögzítésére. A két fill variáció természetes energiával tölti meg a dalon belüli átvezetéseket, az intro és ending fill-ek pedig a dal organikus indítását és lezárását végzik.

Csúcsminőségű ritmushangszínek és organikus groove-ok

Az RC-10R minden műfajban megállja a helyét, legyen szó rock, pop, akusztikus, latin, jazz, elektronikus stb. zenéről. A saját zenék támogatásához több mint 280 beépített ritmusstílus áll rendelkezésre, természetes és organikus groove-okkal. Ha ennél többre van szükség, saját SM ritmusok egyszerű importálása is lehetséges a dedikált Mac/Windows szoftverrel és ezek tárolása az 50 felhasználói memóriahelyre. Minden stílushoz egyszerűen változtatható meg a 16 különböző dobszett hangzása, így például egy kemény rock groove azonnal könnyű percussion hangzássá változtatható vagy bármire a kettő között.

A saját kreatív megközelítéshez adaptálva

Az RC-10R loop-és ritmusgenerátor tökéletes harmóniában működik együtt, de ezeket egymástól függetlenül is lehet használni. Ritmuskíséret nélkül is felépíthetünk két független loopot, amely tökéletes megoldás leegyszerűsített dalok és háttérzenék kibontakoztatásához. De az RC-10R használható lábbal vezérelt dobgépként is, valós időben vezérelve a dalrészeket és fill-eket élő színpadi kíséretek megszólaltatásához, jammeléshez és gyakorláshoz.

Kibővített vezérlés a haladó felhasználáshoz

Interaktív kijelzőivel és többfunkciós vezérlőivel az RC-10R egy önálló erőmű. Azonban vannak felhasználók, akik még több vezérlési lehetőséget várnak a készüléktől. Először is rendelkezésre áll egy aljzat akár két lábkapcsoló vagy egy expression pedál csatlakoztatásához a stop, undo/redo, loop volume és más funkciók vezérlése érdekében. Továbbá a helytakarékos TRS aljzatokon keresztül elérhető MIDI kimeneten/bemeneten keresztül rengeteg a funkció és szinkronopció vezérelhető közvetlenül egy másik MIDI készülékről.

Kategória-vezető loop-generátor

A BOSS Loop Station készülékek népszerűségéhez nagyban hozzájárul a kiváló hangminőség, melyet az RC-10R az eddigi legmagasabbra szintre emel. A loopok felvételéért felelős motor 32-bites AD/DA átalakítót és 32-bites lebegőpontos processzálást alkalmaz, így hangminőség tekintetében a legjobb stúdióeszközökkel rivalizál.

Optimalizált hangzás bármilyen összeállítással

Az elektromos gitár és ritmus eltérő erősítést igényel — a gitárosok gyakran az erősítőre támaszkodnak a hang kialakításánál, míg a dobgépeknek tisztán és nagy hangtartományban megszólaló rendszerre van szükségük a legjobb hangzás eléréséhez. Az RC-10R ezt is megoldja, mivel a looper hangját és a ritmusokat képes külön kimeneteken keresztül kiküldeni független erősítőrendszerekre. Ha azonban nem áll rendelkezésre két erősítő vagy szeretnénk egyszerűbb összeállítást használni, az RC-10R erre is tud egy trükköt. Több egyedi szűrő áll rendelkezésre, hogy egyetlen rendszerhez optimalizálja a gitár-és ritmushangot, legyen szó gitárerősítőről, PA rendszerről vagy stúdiómonitorról.


Boss RC-10R specifikáció

 • Looper, ritmusszekcióval
 • Új generációs eszközök az előadáshoz, kombinálható dal-alapú loopok és dinamikus ritmusok egy kompakt készülékbe sűrítve.
 • 290 preset ritmusával szinte minden műfajt lefed, beleértve két különleges szekciót intro/ending fill-ekkel és két átvezető fill-el.
 • 16 sokoldalú dobszett, csúcsminőségű hangszínekkel a BOSS és Roland ritmuskönyvtáraiból.
 • Sztereó loop-generátor hat óra felvételidővel és kategóriájában kiemelkedő 32-bites AD/DA átalakítással és 32-bites lebegőpontos processzálással.
 • Kétsávos, soros működés loopelőadások felépítéséhez két független dal part használatával.
 • Két kör alakú indikátor a loop-és ritmuslejátszás státuszának megjelenítéséhez
 • Egyszerű működés az informatív LED kijelzővel és a jól áttekinthető kezelőfelülettel
 • 99 frázismemória és 50 felhasználói ritmus belső tárolása
 • Kiválasztható kimeneti szűrő a gitár-és ritmushangszínek optimalizálásához egy gitárerősítő vagy teljes hangrendszer számára.
 • Kiterjesztett vezérlés támogatása külső lábkapcsolókkal, expression pedállal vagy MIDI-n keresztül
 • Teljes MIDI I/O helytakarékos mini TRS aljzatokon keresztül (a BMIDI-5-35 adapterkábel külön beszerezhető)
 • Mac/Windows szoftver WAV loopok és felhasználói ritmusok importálásához SMF formátumban
 • A BOSS Tone Central-ban további letölthető tartalom áll rendelkezésre.

Boss RC-10R kapcsolódó termékek


Boss RC-10R Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása