Boss FS-1-WL vezeték nélküli lábkapcsoló

Testreszabható Bluetooth lábvezérlő szoftveres alkalmazásokhoz és MIDI hardverekhez.
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss FS-1-WL vezeték nélküli lábkapcsoló
 • Boss FS-1-WL vezeték nélküli lábkapcsoló
 • Boss FS-1-WL vezeték nélküli lábkapcsoló
 • Ha a teljes vásárlási érték meghaladja a 50.000 Ft-ot, akkor ingyen kiszállítjuk, egyébként 1.990 Ft
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

47 900,- Ft
db Kosárba teszem

Boss FS-1-WL leírás

Az ultrakompakt és minden tekintetben testre szabható FS-1-WL nélkülözhetetlen partner minden kreatív zenei feladathoz. Vezérelj vezeték nélkül digitális kottákat, YouTube-videókat, DAW szoftvereket, valamint támogatott BOSS és Roland eszközöket Bluetooth-on keresztül. Vagy csatlakoztass egy MIDI kábelt multi-effekt processzorok, pedálok és egyéb hardverek működtetéséhez. Bővítsd a lehetőségeidet külső lábkapcsolókkal és Expression pedállal. A dedikált szerkesztő/könyvtárkezelő segítségével pedig billentyűparancsokat és MIDI-üzeneteket rendelhetsz hozzá, szinte bármilyen szoftveres alkalmazás vagy MIDI eszköz vezérléséhez.

 

Vezeték nélküli vezérlés kreatív szabadsága

Az FS-1-WL zökkenőmentesen alkalmazható minden kreatív zenei tevékenységhez. Könnyen párosítható különböző eszközökkel Bluetooth-on keresztül, szoftveres alkalmazások és zenei eszközök széles skálájának vezérléséhez. 

Kottalapozás

Lapozz digitális kottákat lábkapcsolókkal a játék közben. Például előrelapozhatsz a játék közben, vagy vissza, ha egy meghatározott részt gyakorolsz.

YouTube tanulás

Használd ki a YouTube Keyboard parancsait, hogy gyorsabban tanulj az online zenei tartalmakkal. Tartsd a kezed a hangszeren, és a lábbal vezéreld a lejátszást/szünetet, visszatekerést, lejátszási sebességet stb.

DAW vezérlés

Koncentrálj az előadásra egy felvevő szoftver lábbal történő vezérlése közben. Működtesd lábbal a felvételt, lejátszást és egyéb billentyűparancsokat a DAW-ban. Vagy használd a szoftver MIDI tanulási eszközeit a beállítások menet közbeni konfigurálásához.

BOSS és Roland eszközök

Bluetooth funkcióval rendelkező termékeken (pl. Pocket GT, Katana-Air,  Waza-Air vagy GX-100) vezeték nélkül módosíthatsz preset-eket, vezérelhetsz effekteket stb. a Bluetooth® Audio MIDI Dual adapter segítségével A Roland WM-1 és WM-1D segítségével pedig Bluetooth-on keresztül vezérelhetsz MIDI billentyűzeteket, hardvereszközöket és számítógépeket.

 

Egyénileg beállítható parancsok

A számítógépre vagy okostelefonra telepített FS-1-WL szerkesztő alkalmazás segítségével módosíthatsz előre konfigurált beállításokat, szinte bármilyen szoftveralkalmazás vagy MIDI-eszköz működtetéséhez. Rendelj hozzá billentyűparancsokat a lábkapcsolókhoz, akár egyetlen billentyű leütésével, vagy billentyű-kombinációkkal, mint például Shift és Control. Vagy hívd be a MIDI módot, és állíts be egyéni PC és CC üzeneteket eszközeid számára. A különböző igényekhez konfigurációs könyvtárat is létrehozhatsz.

 

BOSS megbízhatóság

A BOSS több évtizedes tervezési szakértelmének köszönhetően az FS-1-WL kényelmes és tartós használatra készült. A lábkapcsolók csendesek és könnyen lenyomhatók, nincsenek kattanási zajok, amelyek megzavarnák a munkafolyamatot vagy színpadi előadást. Az állapotjelző LED-ek jó láthatóak és a szerkesztő alkalmazással különböző színekre állíthatóak. Két AAA alkáli elem akár 14 órányi működést biztosít útközben, de egy opcionális BOSS PSA adapterrel is megoldható a tápellátás.

 

Sokoldalú csatlakoztathatóság

Akár két külső lábkapcsoló csatlakoztatható a MIDI üzenetekkel és billentyűparancsokkal történő kiterjesztett vezérléshez. Egy külső Expression pedállal pedig minden olyan eszközön végezhet folytonos paramétervezérléseket, amely támogatja a MIDI CC üzeneteket. Az FS-1-WL egy TRS MIDI csatlakozóval is rendelkezik a MIDI hardvereszközök vezetékes működtetéséhez.

BOSS és Roland eszközök: vezeték nélküli kompatibilitás

Az FS-1-WL vezeték nélkül tud kommunikálni a Bluetooth funkcióval rendelkező BOSS és Roland termékek folyamatosan bővülő választékával. A konfigurációról és a támogatott funkciókról további információkat az adott termék használati útmutatójában talál.

A jövőbeli kompatibilis termékek itt lesznek felsorolva, amint elérhetővé válnak.

 • BOSS termékek

EURUS GS-1

GT-1000

GX-100*

Katana-Air

Pocket GT

Waza-Air**

Waza-Air Bass**

*BOSS Bluetooth® Audio MIDI Dual adapter szükséges.


Boss FS-1-WL specifikáció

 • Testreszabható Bluetooth lábvezérlő szoftveres alkalmazásokhoz és MIDI hardverekhez
 • Vezérelj eszközöket vezeték nélkül Bluetooth-on keresztül, vagy csatlakozz MIDI hardverhez a BOSS TRS MIDI kábellel
 • Hátlapon található kapcsolóval választható ki a MIDI mód vagy a HID mód (HID módban három beépített beállítás érhető el)
 • A HID mód billentyűparancsokat küld a számítógépeken és mobileszközökön futtatott szoftverek vezérléséhez
 • A MIDI mód PC/CC üzeneteket küld ki a MIDI eszközök vezérléséhez
 • USB-port kompatibilis MIDI-bemeneti eszközként való használathoz (USB-n keresztül a HID mód nem támogatott)
 • Dedikált szerkesztő (macOS/Windows/iOS/Android) a lábkapcsoló-hozzárendelések testre szabásához és a beállítások mentéséhez a különböző alkalmazásokhoz
 • Három strapabíró lábkapcsoló sima és csendes működéssel
 • Jack aljzatok akár két külső lábkapcsoló és egy Expression pedál számára
 • A tápellátás négy AAA elemmel vagy külön megvásárolható PSA hálózati adapterrel történhet
 • Méretek: 207 x 77 x 32 mm
 • Súly: 285 gramm

Boss FS-1-WL kapcsolódó termékek


Boss FS-1-WL Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása