Boss DC-2W Dimension C Waza Craft gitárpedál

Téreffekt, Standard és SDD-320 mód, Made in Japan, Waza Craft prémium széria. Ingyenes szállítás!!
 
5 / 1 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss DC-2W Dimension C Waza Craft gitárpedál
 • Boss DC-2W Dimension C Waza Craft gitárpedál
 • Boss DC-2W Dimension C Waza Craft gitárpedál
 • Boss DC-2W Dimension C Waza Craft gitárpedál
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 5 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

100 300,- Ft
db Kosárba teszem

Boss DC-2W leírás

Az igazi BOSS és Roland Dimension effekt most még sokoldalúbb formában tér vissza. A prémium Waza Craft analóg tradícióra alapozva, a DC-2W nem csupán az eredeti DC-2 Dimension C pedál hangzását kelti életre tökéletes hűséggel, hanem a legendás SDD-320 Dimension D rack-es stúdióeffektjét is. A DC-2W ugyanazzal az áttekinthető, négygombos kezelőfelülettel készül, mint a '80-as években megismert eredeti effektek, de most olyan elektronikus kapcsolókkal, melyekkel az eredeti vintage készülékekben nem megtalálható számos hangzásvariáció kapcsolása is lehetővé válik.

A zenészek és hangmérnökök körében rendkívül népszerű Dimension térbeli processzálása mágikusan növeli a hang kiterjedését és mélységét, legyen szó elektromos és akusztikus gitárról, billentyűs hangszerről, énekről vagy más hangforrásról. Az eredeti áramkörök alapján, de ezek modernizálásával a DC-2W az egyetlen olyan pedál, amely a klasszikus Dimension élményt teljesen hitelességgel adja vissza.

 • Prémium Waza Craft pedál teljesen analóg audioáramkörrel
 • Standard mód az eredeti DC-2 Dimension C pedál hangzásának életre keltéséhez
 • SDD-320 mód a lemezfelvételek sokaságán hallható, legendás Roland SDD-320 Dimension D vintage stúdióeffekt hangjának reprodulálásához
 • Ikonikus, négygombos kezelőfelület megbízható elektronikus kapcsolókkal és LED-es indikátorokkal kiegészítve
 • Minden módban négy főhangzás érhető el, valamint hat variáció két kapcsoló egyszerre történő lenyomásával, így összesen 20 hangzás hívható be
 • Prémium minőségű Buffer és fejlett Bypass áramkör
 • Kimenetek/bemenetek monó és sztereó csatlakoztatáshoz gitárok, basszus pedalboard-ok, billentyűs hangszerek és stúdiókeverés számára
 • Japánban készül
 • Öt év BOSS garancia

A hang természetes kiterjedésének és mélységének fokozása

A vintage Dimension effekt az innovatív 3D-s térbeli processzálásról híres, ami mindenfajta hangot még jobbá varázsol. Félreérthető módon gyakran nevezik kórus-effektnek, de valójában nem az. Noha időalapon működik, mint egy kórus, de a Dimension áramkör egyedi és kifinomult jellege finoman emeli ki a hang kiterjedését és mélységét, kifejezett moduláció nélkül. Az eredményezett hang nyitottabb és természetesebb, ami gazdagítja bármilyen hangszer vagy mix hangzását anélkül, hogy a hangot túlprocesszálná.

Négy kapcsoló, kibővített hangzásbeli lehetőségek

Az eredeti Dimension effektekhez hasonlóan a DC-2W egyszerű kezelőfelületén négy kapcsoló található a különböző hangzásvariációk behívásához a hang kiterjedésének és mélységének növelésével. Az elődök mechanikus kapcsolóit a DC-2W-nél elektronikus kapcsolók helyettesítik és működési státuszt jelző LED-ek is helyet kaptak a készüléken. Az új kapcsolóknak köszönhetően, egyszerre két gomb is lenyomható, rengeteg további hangszínvariáció eléréséhez. A DC-2W két effektmódjával (S és SDD-320) összesen 20 különböző Dimension variáció érhető el a négy kapcsolóval.

Autentikus hangzás modern pallérozottsággal

A DC-2W vintage analóg hangzása a Waza Craft hagyományra támaszkodik, de modern képességekkel egészül ki a működés és sokoldalúság javításához. Az új elektronikus kapcsolók mellett a pedál rendelkezik egy vadonatúj belső bypass áramkörrel is, mely jelentős előrelépés az eredeti DC-2 effekthet képest. Továbbá a sokoldalú kimenetek/bemenetek lehetővé teszik a monó és sztereó csatlakoztatást általános gitárösszeállításokkal, audio-interfészekkel vagy keverőkonzolokkal. Mint minden Waza Craft pedál, a DC-2W is magába foglal egy prémium minőségű buffer áramkört a kristálytiszta hangzás eléréséhez a pedál kikapcsolt állapotában.

A Roland SDD-320 Dimension D: Egy stúdiólegenda

Röviddel 1979-es bemutatkozása után a Roland SDD-320 Dimension D világszerte a hangmérnökök és zenei producerek "titkos fegyverévé" vált. Számos klasszikus hangfelvételen hallható minden műfajban és a mai napig előszeretettel használják. Legyen szó gitárról, elektromos zongoráról, szintetizátorról, vonósokról vagy háttérvokálról, a Dimension D azonnal pozitív irányba mozdítja a hang térbeli kiterjedését anélkül, hogy kézzelfogható effekthangzás jelentkezne.

A DC-2W pedál SDD-320 módja tökéletesen adja vissza az eredeti Dimension D hangzásának minden jellegzetességét. Sok hangmérnök szereti, hogy a Dimension D rack-es modul gombjaival új, eltérő hangzásokat lehet létrehozni. Az igazság viszont az, hogy technikailag csak két tényleges hangszínvariáció lehetséges ezzel a nem dokumentált sajátossággal. Modern kapcsolóival a DC-2W pedál SDD-320 módja hat hangszínvariáció megszólaltatását teszi lehetővé, beleértve négy köztes hangzást és két vadonatúj variációt.

A BOSS DC-2 Dimension C: 3D-s hangzás egy kompakt pedálban

Az 1985-ben bemutatott DC-2 Dimension C pedál a Dimension D karakteres téreffektjét ültette át a BOSS kompakt pedálok formátumára. A Dimension D stúdióeffektnek készült, így monó és szetereó forrásokat egyaránt támogat, a DC-2 viszont kifejezetten olyan monó hangforrásokhoz készült, mint például a gitár és egy módosított áramkört alkalmaz, amely kissé eltérően fűszerezi a Dimension effekt hangzását.

Amikor az S (Standard) mód van kiválasztva, a DC-2W tökéletes pontossággal adja vissza az eredeti DC-2 pedál hangját. A DC-2 a felhasználók próbálkozása ellenére sem képes hangszínvariációk megszólaltatására több gomb megnyomásával. Hasonlóan az SDD-320 módhoz, a DC-2W pedál S módjában két gomb egyszerre történő megnyomása hat különböző köztes hangzást eredményez, ami nem volt elérhető az eredeti DC-2 pedállal.

Waza Craft: A kivételes hangzás művészete

A BOSS mérnökök alapvető célkitűzése a kezdetek óta a legkiválóbb gitárhangzás létrehozása, legyen szó korai analóg vagy mai high-tech DSP technológiáról. A gondosan összeválogatott analóg alkatrészeknek, továbbfejlesztett áramköröknek és minden részletre kiterjedő figyelemnek köszönhető a Waza Craft sorozat pedáljainak hangzása kivételes. A "Waza" szó a japán nyelvben művészetet és technikát jelent, ezért viselik büszkén ezek a speciális kiadású pedálok Waza szimbólumot, amely a BOSS csúcstechnológiára és szakértelemre utal.


Boss DC-2W specifikáció

 • Téreffekt, Standard és SDD-320 mód, Made in Japan, Waza Craft prémium széria
 • Effektek: térérzet növelő effekt, gitárhoz, akusztikus gitárhoz, billentyűs hangszerhez, énekhez
 • Vezérlők: lábkapcsoló ki/be, S/SDD-320 kapcsoló, 4 mód választó
 • Egyéb: a legendás DC-2 Dimension C pedál és a SDD-320 Dimension D stúdió rack újrakiadása, egy pedálban.
 • Kijelző: bekapcsolást jelző led
 • Audio csatlakozók: A (mono) és B bemenet, A (mono) és B kimenet
 • Egyéb csatlakozók: -
 • Tápellátás: külön megvásárolható adapter: BOSS-PSA, 9V-os elem
 • Tartozék: 9V-os elem
 • Méretek: 73 x 129 x 59 mm
 • Súly: 0,4 kg

Boss DC-2W Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása