Boss BP-1W Booster/Preamp effekt pedál

Prémium booster és preamp pedál a legendás BOSS és Roland effektekből származó analóg áramkörrel. Ingyenes szállítás!!
 
5 / 1 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Boss BP-1W Booster/Preamp effekt pedál
 • Boss BP-1W Booster/Preamp effekt pedál
 • Boss BP-1W Booster/Preamp effekt pedál
 • Boss BP-1W Booster/Preamp effekt pedál
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Raktáron
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendeld meg, és egy munkanapon belül feladjuk Neked!
 • Garancia: 5 év

  Roland / Boss garancia: https://tinyurl.com/rolandgari

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

71 900,- Ft
db Kosárba teszem

Boss BP-1W leírás

A vintage BOSS CE-1 Chorus Ensemble és a RE-201 Space Echo inspiráló effekthangzásukkal váltak legendássá. Azonban változó analóg preamp áramkörük miatt is szeretik őket, amely azonnal karakteres, testes és gazdag gitárhangot garantál. A BP-1W-vel mostantól elérheted ezt a két klasszikus preamp hangzást egyetlen prémium Waza Craft pedállal, valamint egy természetes, clean hangzást is.

Varázslatos hangzás

A hozzáértő gitárosok nemzedékek óta az analóg eszközök kulcsfontosságú darabjaira bízzák az alaphangzás megformálását. A CE-1 és RE-201 effekteket már több mint 30 éve nem gyártják, mégis széles körben használtban vannak a karakteres preamp hangzásuknak és híres analóg effektjeiknek köszönhetően. Ezek a „titkos fegyverek” gazdagabbá, teltebbé és vonzóbbá teszik a hangzást, még a tényleges effekt kikapcsolása mellett is. A BP-1W lehetővé teszi, hogy magad is használhasd ezeknek a legendás eszközöknek a hangszínformáló tulajdonságait anélkül, hogy a ritka és drága eredeti vintage effektekre vadásznál.

Sokoldalúan megformálható analóg hangzás

A BP-1W az egyik legrugalmasabb booster, amely három egyedi üzemmódot kínál egyetlen kompaktpedálban. A CE és RE vintage módok mellett van egy harmadik mód, amely tiszta boost hatást ad, ha a hangerőt a hang színezése nélkül szeretnéd fokozni. A Gain potméter lehetővé teszi az egyes módok telítettségének és intenzitásának beállítását, míg a Level potméterrel egyensúlyt teremthetsz az effekt/bypass hang között, vagy a pedál lenyomásával a bemeneteket erősítheted a hangzás további javítása érdekében.

Válaszd ki a hang színezetét

CE—Ez a mód a CE-1 preamp hangját reprodukálja, amely ragyogó, harangszerű karakteréről és határozott alsó tartományáról ismert. A Gain potméterrel kellemes tónusokat varázsolhatsz az enyhétől az agresszívig.

RE—Ez a mód az RE-201 preamp áramkörének egyedi színezetét és reakcióját adja vissza. Még a legalacsonyabb Gain beállításoknál is kövérebbé és melegebbé teszi a hangzást, miközben a potméter felfelé forgatásával növekszik a telítettség. Erőteljes hangzást érhetsz el gazdag analóg kompresszióval, amelyek alapvető vintage színezetet biztosít a pedálok és erősítők táplálásához.

NAT—Átütő, természetes hangzás, minimális színezéssel. A modern analóg Waza Craft áramkörök széles boost tartományt biztosítanak, kiváló teljesítményt nyújtva bármilyen általános clean boost alkalmazáshoz.

Két prémium puffer

A BP-1W kiváló minőségű pufferáramkörrel rendelkezik, két választható típussal. Csúsztasd el a hátlapi kapcsolót, és válassz a normál puffer tiszta jele vagy a kisebb bemeneti impedanciájú vintage puffer között. A vintage típus meleg hangot és sima dinamikus reakciót produkál, ami maximális előnyökkel jár, ha egy passzív hangszedővel ellátott gitárt közvetlenül csatlakoztatsz a BP-1W bemenetére. A standard puffer mindig be van kapcsolva a jelkondicionáláshoz, amikor az effekt le van választva (bypass), függetlenül a pufferkapcsoló beállításától.

Waza Craft: A kivételes hangzás művészete

A BOSS mérnökök alapvető célkitűzése a kezdetek óta a legkiválóbb gitárhangzás létrehozása, legyen szó korai analóg vagy mai high-tech DSP technológiáról. A Waza Craft sorozat lelkesítő szelleme a kivételes hangzás, gondosan kiválasztott analóg alkatrészek, továbbfejlesztett áramkörök és aprólékos figyelem révén válik valóra. A “Waza” szó a japán nyelvben művészetet és technikát jelent, ezért viselik büszkén ezek a speciális kiadású pedálok a Waza szimbólumot, amely a BOSS csúcstechnológiára és szakértelemre utal.


Boss BP-1W specifikáció

 • Prémium booster és preamp pedál a legendás BOSS és Roland effektekből származó analóg áramkörrel
 • Sokoldalú konstrukció, három választható üzemmóddal
 • A CE mód a BOSS CE-1 Chorus Ensemble ragyogó, csengő jellegű preamp hangját reprodukálja
 • Az RE mód a Roland RE-201 Space Echo kövér, meleg preamp hangját adja vissza
 • NAT mód természetes tiszta lendületet biztosít minimális hangszínezéssel
 • A Gain potméter a jel telítettségének mértékét szabályozza
 • Level potméter a teljes hangerő szabályozásához, valamint az erősítők és egyéb pedálok bemeneteinek meghajtásához
 • Választható általános vagy vintage bemeneti puffer különböző karakterisztikákkal
 • Japán gyártmány
 • Méretek: 73 x 129 x 59 mm
 • Súly: 430 g

Boss BP-1W Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása