Zenét, podcastot hardveres keverőpulttal mixelnél és rögzítenéd is?

2020. június 16.

Az Allen & Heath ZEDi sorozata keverőpult és interfész is. Podcastok, audio streamek, zenei előadások, felvételek készítőinek nagy segítség lehet, egy olyan keverőpult, amelyet USB porton keresztül számítógépre is lehet csatlakoztatni, és 2/2 vagy 4/4 (modellfüggő) csatornán lehet hangot streamelni vagy rögzíteni. Spoiler: gitárosokra is gondoltak!

Több mint keverő, mert hangkártya is, és több mint hangkártya, mert az USB csatlakozáson túl minőségi mikrofon-előfokokat és EQ vezérlőket tartalmaz, illetve a keverőpultoknál megszokott potméterekkel tudod vezérelni, így jobban fogod „érezni” az alkotás folyamatát.

A pultokban GSPre mikrofon-előfokok vannak, amely az Allen & Heath saját fejlesztése, nem valami vásárolt „alkatrész”, így a mikrofonok hangképe tiszta, meleg, mély-dús, nagy dinamika tartománnyal.

Allen & Heath ZEDi

Gitárosok (is) előnyben: a ZEDi keverőkön van gitárosoknak dedikált bemenet is, így hangszered egyenesen a keverőpultba csatlakoztathatod, DI box használata nem szükséges, a zajmentes hangosításhoz.

Zenei EQ vezérlés: ha használtál már belépő színtű keverőt, tapasztalhattad, hogy egy nem jól eltalált keverőpult mennyit ronthat a hangképen, már EQ-zás nélkül is, de a rossz minőségű tucat EQ-k megfojtják a hangot. Az Allen & Heath keverőknél ettől az „élménytől” is megkíméled magad.

Csatlakoztasd hangszereid, mikrofonjaid, kösd rá számítógépre vagy iOS készülékre (Camera Connection Kit szükséges), állítsd be a jelszintet és mehet az előzés vagy a hangrögzítés.

A család 3 modellt tartalmaz jelenleg, a ZEDi-8 2 mikrofon/vonal bemenettel (kapcsolhatóan gitár DI), 2 sztereó kimenettel, 2 be-, 2 kimenetes USB interfésszel a legkisebb modell. A nagyobb, ZEDi-10 modell 4 mikrofon/vonal bemenettel (2 kapcsolhatóan gitár DI), 2 sztereó kimenettel, 4 be-, 4 kimenetes USB interfésszel a több bemenetre vágyók választása.

Ha szeretnéd, hogy a keverőből hardveresen effektezhess, akkor a ZEDi-10 változatból válaszd az effektes, ZEDi-10FX változatot!

Hogy ne kelljen hangrögzítő szoftvert keresgélned, a készülékekhez megkapod a Steinberg Cubase LE szoftverét, PC-re, MAC-re vagy iPadOS-re.

- Srácok, légyszi hagyjátok benne a béna szóviccemet: a ZEDi visszatér! Érted? ZEDi lovag! – szerkesztő
- bennehagytuk, örülj 😊 - Mezzoforte

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása