Yamaha PSR-S775 és PSR-S975

2018. február 20.

Minket is, akiket a Yamaha jó előre értesít a megjelenésre kerülő új hangszereiről, meglepetésként ért idén, hogy a PSR-S széria megújult, és az új hangszerek már kaphatóak is.

Valószínűleg a Genos óriási sikerének (folyamatosan rendeljük, nem mindig tud megfelelő mennyiséget küldeni a Yamaha, a kiállított modelleket is folyamatosan eladjuk) köszönhető, hogy a Yamaha végrehajtott egy ráncfelvarrást a korábbi PSR-S770 és PSR-S970-es modelleken.

Yamaha PSR-S975 kísérő-automatikás szintetizátor

A felállás a szokásos, azaz a két modell között e legfőbb különbség a hangszínek, stílusok száma, illetve a nagyobb modellben található vokál processzor. No meg persze, a korábban megismert Audio Style funkció a 975-ös modellben, ami eszméletlenül élethű dobokat eredményez, lévén, hogy valódi dobosok játszották fel őket, a hangszer az ilyen stílusok esetén gyakorlatilag CD minőségű, élethű dobkíséretet hoz. A 975-ben ezen kívül a Tyros5-ből átvett gitártorzítót és zengetőt használja. A 975-ös képernyőjét az RGB kimeneten keresztül külső képernyőre is lehet kivezetni.

Yamaha PSR-S775 kísérő-automatikás szintetizátor

 

A Free Pack / Bonus kampány keretén belül, 2018. március 1-től PSR-S775 és PSR-S975 vásárlása esetén, online regisztrációt követően 11 stílus packból egyet ingyen lehet majd választani.

Szintetizátor árak

Yamaha szintetizátorok
További szintetizátorok

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása