Yamaha Genos kísérő-automatikás szintetizátor

2017. október 2.

Ahogy egyre közelebb kerülünk a Yamaha Genos megjelenéséhez (vélhetően most októberben lesz), egyre több információt tudunk meg a hangszerről. Kaptunk egy hivatalos, magyar nyelvű bemutatót, most ezt osztjuk meg Veled.

Professzionálisan, könnyedén

A Genos hangszerrel könnyen komponálhatsz és készíthetsz zenét. A könnyen elérhető kreatív hangszínpaletta ideális, inspiráló környezetet biztosít kreatív zenei gondolataid kibontakozásához. A Genos nem csak tökéletes hangszer zenéléshez és kedvenc zenéid hallgatásához, hanem olyan eszköz is, mely tökéletes társad lehet komponáláskor, otthonodban, színpadon vagy stúdióban.

Könnyű navigáció és intuitív érintőképernyő

Zenészeknek tervezett, a Genos nagy és színes érintőképernyőjével és intuitív kezelőfelületével könnyen és gyorsan dolgozhatsz. A Live Control segítségével hozz létre új hangszíneket úgy, ahogyan még sohasem tudtál: A Genos 9 tolópotméterrel, 6 forgópotméterrel és 7 programozható kapcsolóval rendelkezik!

A kreatív munkafolyamathoz egyszerű kezelőfelület

Yamaha Genos

A Genos tervezésekor a kreatív munkafolyamat biztosítása volt az egyik legfontosabb. Találd meg gyorsan és közvetlenül a keresett hangszíneket és funkciókat. A kijelzőn fontos információkat láthatsz, a másodlagos kijelzőn csak a Live Control funkciói jelennek meg.

Könnyű tárolás, korlátlan hely kreatívitásodnak

Közel 60GB SSD memóriával, a Genos tökéletes hangszer, kreatív gondolataid kibontakoztatásához. A 2GB beépített memória lehetővé teszi, hogy a Genos hangszert igényeid növekedésével bővítsd, a 3 x USB csatlakozók segítségével bárhová magaddal viheted adataidat.

Professzionális, lélegzetelállító hangszínek, páratlan realizmussal

1700 exkluzív Yamaha hangszín, új ×Revo!. A dob technológiát és az 550 stílust kiegészítik az óriási méretű arpeggio könyvtár, és a kibővített Multi Padek. Az extrém DSP lehetővé teszi az eddig még sohasem tapasztalt játékérzetet.

További játékérzetért további funkciók

A Genos sok új érdekes funkcióval rendelkezik. A Live Control a joystick-al együtt valós időben képes hozzáférést biztosítani a hangszínekhez, hangmagassághoz és a modulációs beállításokhoz. Az új Playlist funkció, különösen élő zenéléskor, adataid rendezését, hozzáférését segíti, a két dal lejátszó támogatja a MIDI és Audió fájlok lejátszását és a két formátum közötti átúsztatás is lehetséges, sőt a hangszer képes az MP3 fájlok dalszövegeit is felismerni.

Professzionális kimenet

Yamaha Genos kísérő-automatikás szintetizátor

A kiváló minőségű kimenet fontos szerepet játszik a hangszínek hangszórókon keresztül történő megszólaltatásakor. A stúdió munkához a hangminőséget a továbbfejlesztett D/A átalakítók és az új digitális kimenet biztosítja, továbbá a hangszer támogatja a kondenzátor mikrofon csatlakozását is fantom táppal.

Kompatibilitás & bővíthetőség

Yamaha Genos kísérő-automatikás szintetizátor

Az impresszív kompatibilitásnak köszönhetően korábbi Yamaha hangszerről Genos hangszerre az átállás rendkívül egyszerű. Beépített WIFI és a Songbook+ alkalmazás különleges két-utas kommunikációt biztosít élő zenélés és zenei adatok rendezése során. Továbbá, a később megjelenő új YEM verzió támogatni fogja a fejletebb WAV szerkesztést.

A termék ára még mindig bizonytalan, így egyelőre a Tyros 5 76 billentyűs változatának az árát írtuk ki a termék adatlapjára, vélhetően ebbe az árkategóriába fog esni. A termék adatlapon érdemes az angol specifikációst (English fül) elolvasni, az már elég sokat sejtető.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása