Rode Connect Podcasting, Streaming szoftver

2021. május 11.

Évről évre egyre több mobil és asztali eszközökön futó alkalmazás kerül ki a RØDE Microphones mérnökeinek boszorkánykonyhájából. Egyértelmű, hogy a gyártó folyamatosan növeli termékeinek kísérő szoftvereire helyezett fókuszát, és nagy örömmel tapasztaljuk, hogy a fejlesztések eredményeképpen egyre magasabb színvonalú és mindig nagyon hasznos applikációkkal lepik meg a felhasználókat.

Számos kiegészítő iOS alkalmazást követően jelent meg a RØDECaster Pro, mely hardver eszköz ugyan, de működésében kiemelt szerepet játszik a folyamatos firmware frissítéseket megélő és egyre több szolgáltatás nyújtó szoftveres kezelőfelület.
A Wireless GO II vezeték nélküli mikrofonrendszer egyedülálló funkcióinak nagy része is már csak a RØDE Central alkalmazás segítségével érhető el.

A RØDE ezúttal ismét a podcast és streaming tartalmak előállítóit, azon belül is az NT-USB Mini felhasználóit ajándékozta meg egy újabb nagyszerű szoftver termékkel. Megjelent a RØDE Connect, méghozzá ingyenesen letölthető formában.

A RØDE Connect egy ideális és sokoldalú szoftver megoldás, ami lehetővé teszi több mikrofonos podcast produkciók lebonyolítását és rögzítését, valamint élő adások közvetítését az NT-USB Mini mikrofonnal.

Rode Connect

RØDE Connect főbb jellemzői:

  • képes akár 4 db számítógéphez csatlakoztatott NT-USB Mini audió jelének kezelésére,
  • teljesen ingyenesen letölthető és használható Mac és Windows operációs rendszereken,
  • segítségével elérhetők és kiaknázhatók az olyan NT-USB Mini-ben rejlő digitális audio erőforrások, mint például a zajzár, kompresszor vagy a legendás APHEX Aural Exciter és Big Bottom audio effektek,
  • teljes funkcionalitású audio keverőfelülettel rendelkezik, olyan jellemzőkkel, mint a broadcast stílusú toló potméterek (fader), jelszint mérés, némító gomb minden csatornán és még sok egyéb hasznos kiegészítő funkció,
  • virtuális csatornákat kínál a távolról bejelentkező vendégek zökkenőmentes adásba/produkcióba kapcsolásához, a streaming alkalmazások integrálásához, zenei bejátszások hozzáadásához és még sok egyéb feladat megvalósítására,
  • automatikus mix-mínusz funkcióval rendelkezik minden csatornán, a kristálytiszta, visszhangmentes kommunikáció érdekében,
  • dedikált audio vezérlési lehetőségeket kínál olyan népszerű streaming alkalmazások számára, mint például az OBS vagy az Xplit,
  • az alkalmazás egyelőre kizárólag az NT-USB Mini mikrofonnal kompatibilis.

A Connect szoftverrel egy időben jelent meg egy hasznos új kiegészítő termék, mely kapcsolódó termékként könnyen értékesíthetők az NT-USB Mini + RØDE Connect csomag mellé:

COLORS1

Rode Colors1

RØDE COLORS1 színes mikrofon és kábeljelölő szett az NT-USB Mini és a hozzá csatlakozó USB kábel színes azonosító címkéje. Segítségével könnyen átlátható, hogy több mikrofon számítógéphez történő csatlakoztatása esetén melyik mikrofon melyik USB aljzatra van csatlakoztatva a számítógépen, és az is, hogy ki melyik RØDE Connect csatornára csatlakoztatott mikrofonon beszél. A szett 4db színes mikrofon jelölő sapkából és 4db színes kábeljelölőből áll.

NT-USB Mini podcast szettek ajándék USB kábelekkel és COLORS1 csomaggal

Az NT-USB Mini és a Connect szoftver további népszerűsítésére és az eladások növelésére 3 x 2 podcast csomagot állítottunk össze, amivel a podcast iránt érdeklődő vagy már podcast készítéssel foglalkozó felhasználók táborát célozzuk meg.

A csomagok 2, 3 illetve 4 mikrofonot tartalmaznak, a mikrofonok mellé az USB kábeleket (SC17 vagy SC18) és a COLORS1 kiegészítőt ajándékba adjuk! (A termékek hamarosan felkerülnek az oldalunkra!)

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása