Novation AFX Station

2020. október 26.

Az elektronikus zenében tevékenykedő legenda, Richard D James, más néven Aphex Twin közreműködésével készült AFX Station, a Novation Bass Station II vadonatúj verziójának, limitált kiadása. A sound designerek álma, mely tartalmazza az összes eddigi funkcióját a Bass Station II-nek, kiegészülve az Aphex Twin Mode-dal, ami forradalmasítja a monosynth programozhatóságát. Kiválóan alkalmazható szekvenáláshoz, arpeggiation-höz, továbbá pedig minden billentyű vagy gomb a hangszeren egy újabb patch lehet, ami egy erőteljes dobgéppé, egy felixibilis sound designer eszközzé, vagy egy gyilkos basszusokat vagy lead-eket szolgáltató eszközzé varázsolja a hangszert. Az impozáns lila színben pompázó, Aphex Twin logóval ellátott díszdoboz pedig egy igazi gyűjtői kinccsé avanzsálja a terméket! 

Az Aphex Twin közreműködésével tervezett modern klasszikusnak számító Bass Station II korlátozott példányszámban fog napvilágot látni. 

A Novation AFX Station a tökéletes kombinációja a digitális vezérlésnek és az analóg szintézisnek. Minden funkcióját tartalmazza a Bass Station II-nek, beleértve a két oszcillátort, a multimode filtert, amp és filtermodulációkat, szekvenélást és az arpeggiatort. Gyárilag telepített v4.14-es firmware-rel érkezik, mely olyan új funkciókat kínál, mint például a fixed-duration envelope-ok, bővített szub-oszcillátor vezérlőket, valamint a rendkívül effektív AFX Mode-ot. 

AFX Mode

Az AFX Mode-ot maga Aphex Twin tervezte, hogy nemes egyszerűséggel minden sound designere álma valósuljon meg egy továbbfejlesztett Bass Station II-vel. Az AFX Mode-ban minden billentyű egy új patch-é válhat, ami forradalmasítja a Bass Station II felhasználhatóságát. 

Novation AFX Station szintetizátor

Új köntös, Aphex Twin által

Az impozáns, gyűjtői kiadású borítás nem csak egy zseniális szintetizátort rejt a dobozban, hanem egy kötelező kelléket a gyűjteménybe az elektronikus zene, illetve az Aphex Twin rajongóknak. Az AFX Mode-dal egyszerűen aktiválhatjuk az új funkciókat!
A limitált kiadású diszdobozt Weirdcore tervezte, aki hosszú ideje dolgozik Aphex Twin mellett. A csomag kívül-belül egyedi műalkotásokat rejteget matt kivitelben, néhol fénylő elemekkel. 

Vadonatúj Artist patchek

Az AFX Station 128 vadonat új synth patchet tartalmaz és hét új overlay bankot Noyze Lab-től, Perplex On-tól, Richard Devine-től, R Beny-től és Lightbath-tól, melyek Aphex Twin kreativitását tükrözik.
A Novation Components új Overlay szerkesztője lehetővé teszi az AFX Station funkcióinak kezelését az AFX Mode-ban. 

A sound designerek álma

A Bass Station II erőteljes funkciói mellett az AFX Station forradalmasította a monosynth felhasználásának és programozhatóságának mivoltát. A sokrétűsége bármely elektronikus zenében tevékenykedő producer számára kecsegtető lehet.

További Novation szintetizátorok

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása