Ibanez 2021-es modellek, ízelítő

2021. január 4.

Az Ibanez minden évben elkényeztet bennünket, nagyon sok kiváló minőségű hangszert dob piacra, ráadásul elég sok közülük nagyon régóta várt termék. Ilyen például a felsőkategóriás, rekordprecíz alapossággal kifejlesztett japán AZ szériás gitárok 7-húros változata, vagy népszerű hangszerek új színben.

A teljesm angol nyelvű kínálatot itt találod, de pár terméket már felvittünk az oldalunkra, a többit pedig folyamatosan frissítjük. A hangszerek elérhetőségéről még nincs pontos információ, de valamikor év közepén várható a legtöbb. Viszont az rendeléseket folyamatosan teljesíti az Ibanez, így ha valamelyikbe beleszerettél, erősen javasoljuk, hogy rendel elő!

Ugyan, már decemberben bemutatták, de érdemes ide sorolni az Advanced Acoustic akusztikus gitárokat is, amelyek ahogy megérkeztek, el is fogytaka  nagy karácsonyi hajrában. 

Ibanez AZ2204N

Ibanez AZ2204N PBM elektromos gitár

AZ szériás japán elektromos gitár, Seymour Duncan Fortuna hangszedők (HSS), tremolo, Made in Japan. Kapható színek: Antique White Blonde, Black és Prussian Blue Metallic)

Ibanez AZ24047 és AZ24027 7-húros gitárok

Ibanez AZ24027 TFF 7-húros elektromos gitár

7-húros AZ elektromos gitár, Seymour Duncan Hyperion7 hangszedők, tremolo, Made in Japan. Két 7-húros modell érkezik év közepén, egyik fekete színben, HSS hangszedő elrendezéssel, másik Tri-fade Burst Flat színben, HH hangszedő elrendezéssel. 

Ibanez SRMD200D PW

Ibanez SRMD200D PW közép-menzúrás basszusgitár

Nagyon eltalált és nagyon népszerű a közepes/Mezzo menzúra (32"/812mm), kisebb kezű basszusgitárosok, kezdők nagyon sokan választották már 2020-ban is, a kategória népszerűségére tekintettek új, gyöngyfehér színben is kapható. 

Két új MINI pedál

Ibanez BTMINI Booster Mini gitárpedál

Az Ibanez 2021-ben két új gitárpedált jelentetett meg, bővíteve a gitárpedál kínálatát, méghozzá a nagyon népszerű mini szériából jelent meg egy booster és egy phaser

További hírekért kövess bennünket Facebookon, vagy olvasd a blogunkat, iratkozz fel hírlevelünkre!

 

 

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása