Hitmaker Expansion csomag

2021. november 19.

Tegnap kijött a bővített Focusrite Plugin Bundle, úgyhogy aki épp most gondolkodik, hogy elkezd otthon zenélni, annak elengedhetetlen egy jó interface. Azon felül, hogy a Focusrite eszközei mind prémium kategóriásak, mostmár egy több, mint 1300 euró értékű plugin csomagot kapsz hozzájuk ajándékba, benne Ableton Lite, Splice előfizetés, Antares AutoTune, Addictive Drums, Addictive Keys, Brainworkx és még sokan mások, hogy pillanatok alatt elérhetővé váljon számodra a zenekészítés!

Focusrite Hitmaker Expansion

Eddig is megérte minket választani, de most végképp! A Focusrite tesz róla, hogy soha ne legyen kedved abbahagyni az alkotást. 

További információhoz kattints

Olyan pluginekkel bővül a Focusrite Scarlett, Clarett, Clarett+ és a RED felhasználók számára minden egyéb költség nélkül, egy regisztrációt követően elérhető plugin csomag, amivel több 100.000 Ft-ot spórolhatsz meg magadnak! Olyan a mai zenekészítéshez elengedhetetlen plugineket kapsz gyakorlatilag ajándékba, ami egyedülálló jelenleg a piacon.

Ez az ajánlat minden október 1. után regisztrált Focusrite felhasználó számára elérhető innentől kezdve. Remek lehetőség annak, aki régóta gondolkozik pl. ezen virtuális szoftverek beszerzésén. Csak hogy néhányat említsünk: AutoTune, Brainworx Audio Plugins XLN Audio, Softube, Relab Development ApS

Tovább a Focusrite interfészekhez

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása