Headrush aktív láda, multieffekthez, modellező effekthez

2018. január 29.

Te is gitár multieffektet, erősítő modellezőt használsz? Megfordult a fejedben, hogy az effekt jelét milyen jó lenne egy aktív hangfalra vinni, amit monitornak vagy tovább hangosításra használnál? Nem akarsz gitárkombóval vagy fej-ládával kínlódni? Egyre többen keresnek olyan aktív ládát, amelyet a gitárosoknak találtak ki, akiknek az effektjük adja a megfelelő soundot, és nincs szükségük karakteres erősítőre. Erre az egyre növekvő igényre megoldás pl. a Headrush FRFR-112

Erre a problémára eddig a Laney IRT-X gitárládát keresték a vásárlók, de most a Headrush – akinek a pedálja kitűnően debütált tavaly – is elkészítette a maga alternatíváját.

Headrush FRFR-112 aktív hangfal

Szélessávú, lineáris hangátvitelű aktív hangfal 2000W teljesítménnyel, robosztus kialakítású kétutas rendszer 12" mélyhangszóróval, 2 csatornás bemeneti szekcióval, teljes körű kezelőszervekkel és felfogatási lehetőségekkel biztosítja a zenészek számára azt a lehengerlő hangzást, amit mindig is kerestek.

A HeadRush eddig is innovatív megoldásokat kínált a gitárosok számára, a legkorszerűbb szolgáltatásokkal felszerelt, töretlenül fejlődő HeadRush Pedalboard számára elkészítette az ideális kiegészítő aktív hangfalat, amit a mai napon publikált FRFR-112 néven. Ez a rendszer kiszolgálja a legkritikusabb zenészek igényeit is, köszönhetően a ki- és bemeneti szekció sokszínűségének, a hangszín finomhangolási lehetőségeinek és a letaglózó 2000W teljesítményű végerősítőnek. A rendkívül erőteljes felépítésű hangfal egy kétutas rendszer, 12" átmérőjű mélyhangszóróval.

Headrush FRFR-112 aktív hangfal

Az FRFR-112 legfontosabb tulajdonsága az, hogy kivételes hangminőség és hangnyomás (SPL) szolgáltatására képes, így a zenét pontosan azzal a hangszínnel és azzal a tökéletes tisztasággal képes sugározni, amire a zenésznek szüksége van. Speciálisan finomhangolt 12"-es mélyhangszórója és kompressziós magashangszórója precíz, kompromisszumoktól mentes szélessávú hangzást biztosít, zavaró színező hatások nélkül-ez elengedhetetlen egy zenész számára, ha önkifejezésről van szó. Az FRFR-112 maximális leadott hangnyomása 127dB SPL, frekvencia tartománya 46-22kHz, kivételes teljesítménye megkérdőjelezhetetlen.

Ezeken a vonzó tulajdonságokon felül az FRFR-112 könnyű szállíthatósága is nagy előny, tömege csupán 16,3kg. Trapéz alapú, így döntött pozícióban padlómonitorként, állványon pedig függőlegesen elhelyezve is használhatjuk. A hangszórókat egy teljes, perforált front rács védi meg a fizikai behatásoktól.

FRFR-112 tulajdonságok

 • Speciálisan finomhangolt 12"-es mélyhangszóró és kompressziós magashangszóró, precíz szélessávú hangzás, mesterséges elszínezés nélkül
 • 2000W Peak teljesítmény (1000W RMS), kimagasló tisztaság és erő
 • (2) XLR/TRS (6,3mm) kombó csatlakozók független hangerő szabályzókkal, túlvezérlés indikátorral
 • LF hangszóró: 12" (304.8mm) 3" (76.2mm) magas hőmérsékletű hangtekercs
 • HF hangszóró: 1.5" (38.1mm) neodímium HF driver, precíziós hullámterelővel
 • Hangváltó frekvenciája: 2000Hz
 • Maximum SPL: 127dB peak, 124dB folyamatos (dB SPL @ 1 m)
 • Frekvencia érzékenység: 53 Hz – 20 kHz (±3dB)
 • Frekvencia tartomány: 46 Hz – 22 kHz (-10dB)
 • Tölcsér lesugárzása: 90° H x 60° V
 • Contour EQ kapcsoló: használatával könnyebben átszólhatunk gyengébb hangzású színpadi mixeken
 • Ground-Lift kapcsoló: nem kívánt zajok megszüntetésére olyan színpadokon, ahol probléma van a földeléssel
 • XLR kimenetén keresztül továbbíthatjuk a kikevert hangzást a frontkeverő felé, valamint továbbfűzhetjük másik FRFR-112 hangfalakra

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása