Hangszerbolti állás, Eger

2021. március 12.

Egri, Katona téri hangszerboltunkban vélhetően megüresedik az eladói állás, így ha hasonló munkahelyet keresel, itt a remek alkalom!

A munka az munka, vannak árnyoldalai, de nem mindegy, hogy mennyire hasznosan, jó közösségben töltöd el azt az időt, amit a munkára fordítasz. A Mezzonál rengeteget tanulhatsz a szakmáról, kereskedelemről, kis- és nagykereskedők, gyártók szerepéről, számlázó rendszerekről, logisztikáról, webshop üzemeltetésről, marketingről (Instagram, Facebook, Adwords, e-kereskedelem), rendszerüzemeltetésről. Ezeket a készségeket az élet rengeteg területén kamatoztathatod.

Az eladó főbb feladatai:

  • termékek bemutatása az érdeklődőknek, az előnyök, hátrányok ismertetése, a vásárló számára az ideális hangszer, stúdiótechnika, kiegészítő megtalálása
  • termékek rendelése, átvétele, bevételezése, leltározása
  • a készlet optimálisan tartása, vásárlói rendelések teljesítése
  • telefonos, e-mailes megkeresésekre teljes körű válaszolás
  • Facebook, Instagram posztok elkészítése, vagy előkészítése

Az elbírálásnál előnyt élvez az, akinek a legnagyobb, átfogó ismerete van a hangszereknek (szintetizátor, digitális zongora, elektromos és akusztikus gitár), hangtechnikai eszközöknek, stúdiós berendezéseknek (diktafon, hangkártya, mikrofon, stúdió monitor) a működéséről, a terminológiáról, használatról, a különböző típusairól. 

Az ideális jelölt emberközpontú, segítőkész, jól kommunikál.

Ha jelentkeznél, kérlek, itt töltsd ki az állás jelentkezéséhez szükséges kérdőívet

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása