Online zongoratanulás az M-Audiotól/Alesistől

2017. augusztus 28.

Az Alesis és M-Audio új billentyűi kitűnő ár-érték arányuk mellett egy különleges hozzáadott tartalommal is kecsegtetik az érdeklődőket: Az alábbiakban részletezett termékek vásárlói egy teljes (Premium) hozzáférést biztosító, 3 hónapra szóló előfizetést kapnak ajándékba népszerű Skoove online zongoraoktatási szolgáltatáshoz

A szakma által is méltatott kurzusok során mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő stílust, a "játszva tanulás" pedig új értelmet nyer az informatív és könnyen kezelhető felületnek köszönhetően!

Az ajándék Skoove előfizetés a következő digitális zongorák vásárlóinak jár:

Alesis Recital

Alesis Recital digitális zongora

A belépő szintű digitális zongorák piacáról hiányzott egy igazán megfizethető, inspiratív hangzással megáldott, félig súlyozott billentyűs készülék. Íme a hiánypótló Alesis Recital

Alesis Recital Pro

Alesis Recital Pro digitális zongora

Az Alesis bomba újdonságán épphogy csak megszáradt a festék, máris emelik a tétet: a Recital Pro kalapácsmechanikával és kétszer annyi beépített hanggal hódít, miközben vételára több mint kedvező.

Alesis Coda Pro

Alesis Coda Pro digitális zongora

Az új Alesis Coda Pro egy teljes funkcionalitást nyújtó 88-billentyűs digitális zongora, melynek sokoldalúsága és gazdag hangzása legmagasabb igényeket is kielégíti. Kiváló megoldás mindazon helyzetekben, ahol teljes méretű klaviatúrára van szükség, de a hordozhatóság és a megfizethetőség is fontos szempont.

M-Audio Hammer 88 MIDI billentyűzet

M-Audio Hammer 88 kalapácsmechanikás MIDI billentyűzet

A Hammer 88 egy prémium, kompromisszummentes billentyűs kontroller, ideális profiknak, haladóknak, de akár tanulóknak is. A kontroller igazi zongora érzést nyújt virtuális hangszerek vagy hangmodul használata esetén. A Hammer 88 lelke 88 velocity-érzékeny, súlyozott kalapácsmechanikás billentyű, amely hitelesen közvetíti az előadás minden apró mozzanatát a szoftver felé. Tökéletes kombináció előadók és producerek számára, akik soha nem látott módon fedezhetik fel plugin kollekciójukat.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása