Kifutó Cort elektromos gitárok és basszusgitár

2015. október 29.

Maradt raktárunkon pár, kitűnő, új állapotú Cort elektromos gitár és egy Cort basszusgitár, amelyet a készlet erejéig (mindegyikből 1 db van) akciós áron kínálunk. Mindhárom gitár kitűnő ár-érték aránnyal bír, remek specifikációkkal, és azt kell, hogy mondjuk, hogy olcsón. Gyere be a budapesti boltunkba és nézd meg őket vagy rendeld meg online!

Kifutó Cort elektromos gitárok és basszusgitár

Superstrat rajongóknak ajánljuk a Cort KXCustom SBB elektromos gitárt, Seymour Duncan SH1/SH4 humbucker hangszedőkkel (ezt teszi különösen kitűnő vételnek a gitárt), ragasztott nyakkal, mahagóni testtel, kagylós jávor fedlappal, testen átmenő húrozással, hogy rezegjen az a fa!

Ha az LP fazon szimpatikusabb, akkor válaszd a Cort CR-280 elektromos gitárt, Classic Rocker hangszedőkkel, ragasztott nyakkal, mahagóni testtel, jávor fedlappal.

Hogy a basszerosok se maradjanak ki, nekik is van egy 4-húros basszusgitár ajánlatunk, Seymour Duncan SJB-3N és SMB-4D hangszedőkkel (nem kell mondanunk, ugye, hogy ez mekkora előny?), Duncan designed EQ-val, amerikai mocsári kőris testtel: Cort GB-94 NAT basszusgitár

Nézd meg a hasonló árkategóriájú gitárokat, és látni fogod, hogy ilyen árban nincs nagyon jobb vétel ezeknél.

További Cort elektromos gitárok és Cort basszusgitárok

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása