Electro-Harmonix KEY9 Electric Piano Machine billentyűs hangszer emulátor

2015. október 27.

Követve a nagysikerű EHX B9, C9 Organ Machine orgona emulátor gitárpedálokat, amelyek a gitárodból kitűnő minőségű orgonákat varázsolnak, megjelent a KEY9, amely elektromos zongorákká változtatja a gitárodat. Ha már találkoztál a B9 vagy C9 effekttel, akkor tudod, hogy komoly dologról van szó, kitűnő minőségű billentyűs hangszeres hangokat csalhatsz ki a gitárodból, garantált, hogy nem tudod majd letenni a gitárodat! Amikor 2014-ben a B9 megjelent, azon gondolkodtunk, hogy annak ellenére eszméletlenül jó és innovatív a termék, vajon lesz-e rá érdeklődés. Meglepődtünk, gyakorlatilag az első próbarendelést azonnal ki kellett egészítenünk, még környező országokba is adtunk el. A B9 után megjelent a C9, és 2015 szeptemberében a KEY9 is. Naná, hogy azonnal rendeltünk belőle!

Electro-Harmonix KEY9 Electric Piano Machine elektromos zongora emulátor



Elektromos zongora emulátor gitáreffekt, 9-féle elektromos zongora hang, vezérlők: elektromos zongora típus választó (Dynamo, Wurli, Suitcase, Mallets, Eighty Eight, Tri-glorious, Vibes, Organ, Steel Drums), Dry, Keys, Ctrl 1, Ctrl 2 potméterek, lábkapcsoló, egyéb: több preset esetén modulációs effektek vezérelhetőek (pl. phaser, chorus), audio csatlakozók: gitár bemenet, Keys és Dry kimenet, tápellátás: tartozék EHX 9.6DC-200 hálózati adapter

Az EHX KEY9 kiegészíti az Electro-Harmonix B9 orgona emulátor és az Electro-Harmonix C9 orgona emulátor által definiált billentyűs emulátor gitárpedálokat.

További Electro-harmonix gitáreffektek

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása