A Roland/Boss nyári újdonságok: Boss DD-500, Boss RV-6, Roland JC-40

2015. július 8.

A Roland/Boss cég az amerikai Summer Namm Show keretében izgalmas, remek gitáros felszereléseket dob piacra. A Boss digitális visszhangok terén mindig is kitűnő volt, ennek a hagyománynak folytatásaként, mutatja be a 96kHz/32-bit hangminőséggel, kimagasló delay algoritmusokkal és flexibilis MIDI lehetőséggel felvértezett Boss DD-500-at. Külön kiemelnénk, hogy a Boss DD-500 hivatalos (világszerte!) videójának zenéjét Madarász Gábor „Madi” írta (!!!). A BOSS híres zengető effektjei közül az RV-5 már 2002 óta kapható, így éppen ideje volt valami újjal kirukkolni. Megjelent a Boss RV-6, mely teljesen új zengető algoritmusokat kínál, elképesztően jó minőségben. Végül, de nem utolsó sorban legendás Jazz Chorus erősítő születésének 40. évfordulóján megjelent a JC-40, sztereó gitárerősítő, mely nem csupán a JC-120 2×20 wattos változata, hanem egy-két újítást is tartalmaz a nagy testvérhez képest.

Roland és Boss 2015-ös nyári újdonságok: Boss DD-500, Boss RV-6, Roland JC-40

Boss DD-500 sztereó visszang pedál

Sztereo digitális Delay/visszhang pedál, 12 Delay mód (Standard, Analog, Tape, Vintage digital, Dual, Pattern, Reverse, Tera echo, Slow attack, Filter, Shimmer, SFX), 32 bit jelfeldolgozás/96 Khz mintavételezési frekvencia, looper, LCD kijelző, mono/sztereó be- és kimenet, MIDI in/out, USB. A fenti videó érdekessége, hogy ez "A" világszerte hivatalos Boss DD-500 bemutató videó, aminek a zenéjét Madi írta!

Boss RV-6 sztereó zengető pedál

Sztereó digitális reverb pedál, 8 reverb mód (Modulate, Spring, Plate, Hall, Room, Delay, Shimmer, Dynamic), mono/sztereó be- és kimenetek

Roland JC-40 Jazz Chorus gitárkombó

Sztereó gitárerősítő, 40 Watt, 2x10" hangszóró. A Jazz Chorus erősítő születésének 40. évfordulójára megjelentetett modell.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása