Blackstar Studio 10 gitárkombók

2019. január 5.

Röviddel a Téli NAMM 2019 kiállítás előtt a northamptoni Blackstar Amplification bemutatja új Studio 10 sorozatát, amely hamarosan kapható is lesz.

A három új modell a legnépszerűbb brit és amerikai erősítő klasszikusok ihletése alapján készült.


A Studio 10-es sorozat úgy lett kialakítva, hogy a gitárosok a népszerű Vintage soundokat választhatják. A torátra a habot a kiváló minőségű 12” Celestion hangszóró és a Boutique kivitel teszi fel.

Blackstar Studio 10

Blackstar Studio 10 6L6

Egy 6L6 végfokcsővel és egy ECC83-mal épített csöves kombó, félreismerhetetlen, csilingelő amerikai tiszta hangzással és átütő szóló sounddal. A beépített overdrive kapcsolás a Blackstar többszörösen kitüntetett HT-Drive pedál hangzásvilágát varázsolja elő

Egy klasszikus low gain brit erősítő, egy EL34-es csővel a végfokban és egy ECC83-mal az előfokban. Boutique Crunch erősítő, autentikus, klasszikus rock- és indie ritmus soundokhoz, valamint erőteljes Blues szólókhoz.

A történelem leglegendásabb erősítői által ihletve ezt az erősítőt egy monumentális KT-88 végfokcső és egy ECC83 előfokcső hajtja. A Studio 10 KT-88 előnyére válik a KT-88 csövek masszív headroom-ja, így ideális a dinamikus, modern clean soundok és a fókuszált high gain overdrive hangzások kedvelői számára. Ezenfelül a szabadalmaztatott ISF funkció példátlan változatosságot nyújt.

 További Blackstar erősítők, és az összes gitárerősítő

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása