Arturia MiniLab 3 White MIDI billentyűzet - HIÁNYCIKK

A legerősebb és legsokkoldalúbb kis méretű, kompkat MIDI billentyűzet. Ingyenes szállítás!!
 
4.4 / 5 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Arturia MiniLab 3 White MIDI billentyűzet - HIÁNYCIKK
 • Arturia MiniLab 3 White MIDI billentyűzet - HIÁNYCIKK
 • Arturia MiniLab 3 White MIDI billentyűzet - HIÁNYCIKK
 • Arturia MiniLab 3 White MIDI billentyűzet - HIÁNYCIKK
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 1 év

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

42 900,- Ft
db Kosárba teszem

Arturia MiniLab 3 White leírás

Az Arturia eddig is kiváló és innovatív MIDI billentyűzeteket és kontrollereket gyártott. A MiniLab 3-as verziója egyértelműen a legerősebb és legsokkoldalúbb kis méretű, kompkat MIDI billentyűzet jelenleg a piacon. Kialakításában, játékérzetben, strapabíróságában, csatlakozási lehetőségeivel minden versenytársát lekörözi.

A kontroll felület

Eddigi is az Arturia mini billentyűinek volt a legjobb játékérzete, és ez a MiniLab 3-nál csak még egyértelműbbé vált. A két oktványi, velocity érzékeny billentyű kiváló ahhoz, hogy loopokat, ötleteket, basszusokat, leadeket játsszunk föl velük, bárhol és bármikor. Mivel oktávváltó gombok is vannak a kontrolleren, tetszés szerint ugrálhatunk föl-le a hangterjedelemben. A shift funkcióval az oktávváltók transzponáló gombokká alakíthatók

A 8 dobpad most már színes háttérvilágítással is bír, így ha sötét színpadon használod, akkor sem fogsz mellé ütni. Ezekkel a padokkal kiválóan följátszhatunk dobokat, choppolt mintákat, használhatjuk loopok vagy one shot sample-ök indítására. Emellett a MiniLab 3 eleve integráltan működik minden jelenleg piacon lévő DAW-val, és ezek a gombok alapjáraton be vannak mappolva a start, stop, record és egyéb funkciókhoz.

Bedugod a billentyűzetet a gépedbe, és máris zenélhetsz, anélkül, hogy az egérhez vagy a billentyűzethez nyúlnál.

A 8 darab 360 fokban, végtelenül forgatható encoder mellé most került négy csúszópotméter azoknak, akik mondjuk az ADSR-t inkább ilyenekre szeretik kiosztani, vagy akik jobb szeretik a sávok hangerejét ezen a klasszikus módon kezelni.

A hajlító kerék és a modwheel a korábbi verziótól megszokott módón, itt is érintő felülettel lett megoldva. Újdonság azonban, hogy egy ledes kijelzőt kapott a kontroller, amin folyamatosan követni tudjuk, melyik potméterünk mit csinál, anélkül, hogy a laptopra kéne néznünk.

Arpeggio és Chord mode

Egyre gyakoribb, hogy a mini MIDI billentyűzetekbe is beépítenek egyszerűbb szekvenciális funkciókat. Az Arturia két ilyen módot is beleapplikált a MiniLab 3-ba.

Az arpeggióval egyetlen billentyű lenyomásával tudunk akkordfutamokat rögzíteni a DAW-unkba, anélkül, hogy szoftveresen kellene arpeggiatort illeszteni a VST hangszer elé.

A Chord mode-dal az arpeggiatorhoz hasonlóan tudunk egy-egy billentyű lenyomásával akkordokat, akkordmeneteket fölvenni.

Ezt a két funkciót a MiniLab 3-al ráadásul nemcsak szoftveresen tudjuk kihasználni, hiszen a billentyűzeten van rendes MIDI kimenet is: tehát kedvenc vasainkat is arp-masinkákká tudjuk változtatni, a polifónikus szintiket pedig akkord-gépekként tudjuk használni.

Csatlakozások

Az előbb már említettük, hogy a MiniLab 3 azon kevés kompakt MIDI billentyűzetek közé tartozik, amelyeken van rendes MIDI-din kimenet.

Ezen felül control pedál bemenet is van rajta, amivel nemcsak sima sustaint, hanem bármi más paramétert is tudunk pedál segítségével irányítani.

A harmadik csatlakozó egy USB-C: az Arturia láthatóan lépést tart a világgal. Ahogy most már lassan minden laptop és USB-s hangkártya USB-C-vel készül, az Arturia elsők között lépett be azon gyártók táborába, ahol már a MIDI kontrollerek is az új szabvány szerint működnek.

Szoftver csomag

Ha a MiniLab 3 hardveres tulajdonságai nem győztek volna meg, akkor mindaz, ami szoftverként jár hozzá, biztosan megfog. Soroljuk:

 • Ableton Live Lite: a világ vezető DAW-jának belépő változata felvételekhez, zeneszerkesztéshez, élőzéshez.

 • Analog Lab Intro: bőséges ízelítő az Arturia vintage szinti emulációiból, minden, ami a zenekészítés elkezdéséhez kellhet.

 • UVI Model D Grand Piano: egy lájtos Stainway versenyzongora bemintázva.

 • Native Instruments The Gentleman Upright: ha az UVI hangzása túl nagy lenne, itt az NI pianínója.

 • Loopcloud: minden minta, ami az induláshoz kellhet, dobok és perkusszív hangszerek garmadája.

 • Melodics: ha az Analog Lab nem elég, itt még több billentyűs hangszínt találsz, és még zeneelméleti kurzusok is segítenek a kezdeti lépésekben.

Szerintünk sokat ne gondolkodj, ha most akarsz zenélésbe kezdeni, vagy már rutinosabb rókaként van szükséged egy hordozható MIDI billentyűzetre. Mert ennél jobbat mi nem fogunk tudni ajánlani, bocsi.


Arturia MiniLab 3 White specifikáció

 • A legerősebb és legsokkoldalúbb kis méretű, kompkat MIDI billentyűzet
 • Csatlakozó: USB, USB Type C, MIDI
 • Transzport gombok: vannak
 • Expression pedál bementek: 1
 • Billentyűk száma: 25
 • Billentyűk mérete: mini

Arturia MiniLab 3 White Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása