Adam Audio A77H háromutas stúdió monitor

Aktív, 3 utas stúdió monitor, 2 x 7", 270W RMS. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Adam Audio A77H háromutas stúdió monitor
 • Adam Audio A77H háromutas stúdió monitor
 • Adam Audio A77H háromutas stúdió monitor
 • Adam Audio A77H háromutas stúdió monitor
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 3 év

  Az +3 éves garancia érvényesítéséhez kérlek, regisztráld a terméket, ehhez kattints a magyar nyelvű videóra, amely segít a folyamatban

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

507 400,- Ft
db Kosárba teszem

Adam Audio A77H leírás

Az A széria A77H-ja, az A77X továbbfejlesztett utódja, ami egy igazi háromutas midfield hangsugárzót jelent. A legújabb ADAM Audio technológiákat használja fel, hogy gazdag, tágas és magával ragadó hangzást biztosítson. Két 7 hüvelykes mélysugárzóval, egy midrange driverrel és az ADAM Audio X-ART magassugárzójával az A77H rendkívül széles frekvenciatartományt biztosít. A középső midrange driver hozzáadásával még tisztább hangot biztosítanak az emberi hallás legérzékenyebb tartományában. A forgatható HPS hullámvezető technológia és a beépített DSP lehetővé teszi, hogy a hangot a saját igényeinek megfelelően formálja, hangolja.

Garancia
A MyADAM online felhasználói felületen történő regisztrációval kiterjeszthető összesen 5 évre.

Mi van a dobozban
• 1 db hangsugárzó
• 1 db tápkábel
• 1 db üzembe helyezési útmutató

Beágyazott technológiák, innovációk
Elforgatható HPS Waveguide és X-ART magassugárzó
Az ADAM Audio HPS hullámvezető technológia lehetővé teszi, hogy a magassugárzók szabályozott konzisztenciával oszlassák el a hangot, amely a vízszintes tengelyen széles, de a függőleges síkban szűken fókuszál. Az A sorozattal bemutatásra kell az új forgatható HPS hullámvezető kialakítás.
Az A széria magassugárzói 90 fokos lépésekben forgathatók, hogy továbbra is kihasználhassák a HPS hullámvezető technológiát, attól függetlenül, hogy vízszintesen, vagy függőlegesen helyezed el őket.

Az A sorozatú HPS Waveguide új üvegszálas polimer keverékből készült, amely segíti a rezonanciamentes tiszta hangzást. Az ADAM Audio X-ART magassugárzó a forgatható HPS hullámvezető szíve. A Németországban kézzel készített X-ART magassugárzó precíz tranziens reakciót biztosít és a legfinomabb részleteket is reprodukálja. Ezt az X-ART magassugárzót minden A szériás hangsugárzóban használják, így részletgazdag, egyenletes hangzás biztosítva termékcsalád minden tagjánál.

Többrétegű ásvány anyagok felhasználásával készült mélysugárzó
Az A sorozatú mélysugárzók ásványi kőszálak egyedülálló keverékéből készültek, amelyeket összesütöttek, hogy könnyű, de rendkívül stabil anyagot hozzon létre. Az egyes tölcsérek ásványi anyag összetétele, rétegzettsége és geometriája az egyes modellekben használt driver függvénye. Ennek az anyagnak egy új mágnes rendszerrel való kombinálásával az A sorozatú mélysugárzók még magasabb teljesítményt és még alacsonyabb torzítást produkálnak, így eredményként még tisztább, low-endet kapunk a végső soundban.

Hibrid erősítés
Az A széria a digitális és az analóg világ legjobbjait ötvözi önmagában. A mélynyomókat D osztályú erősítők hajtják, amelyek segítenek lineáris teljesítményt elérni, miközben csökkentik a torzítást. Ezeket az erősítőket kifejezetten teljesítményük és hatékonyságuk miatt választották ki, mind az energiafogyasztás, mind a hangvisszaadás tekintetében. Az alacsony hőleadás kisebb hűtőrendszert tesz lehetővé, ami további befektetést tett lehetővé az A sorozat kivételes erejébe és teljesítményébe.

A közép és magas sugárzókat az AB osztályú erősítők hajtják, amelyek a magas frekvenciák egyenletes, természetes visszaadását biztosítják. Mindegyik erősítő a működési tartományához van optimalizálva, ami egy finomhangolt, megfelelően beállított hangszórót eredményez. Ennek elérése érdekében az ADAM Audio kiterjedt méréseket és hallgatási munkameneteket hajtott végre, számtalan erősítőt és erősítő komponenst kipróbálva.

DSP-alapú elektronika

Az A sorozat a DSP-alapú elektronika átalakító erejét használja ki, hogy nagyobb hangolási pontosságot és jobb kiszámíthatóságot biztosítson, mint a csak analóg hangszórók. Az Ethernet-kapcsolaton keresztül frissíthető firmware-nek köszönhetően idővel az ADAM Audio legújabb DSP-alapú képességei integrálhatók – beleértve az új szűrőtípusokat és funkciókat, valamint az alternatív hangolásokat.

Szoba adaptáció

Az A sorozatú hangsugárzók hátlapján négy sáv található a szobai adaptációhoz: mély (Bass), asztali (Desk), jelenlét (Presence) és magas (Treble). Mindegyik sáv előre meghatározott lépésekben állítható, és több mint 100 hangolási lehetőséget kínál, hogy segítsen kompenzálni a hangsugárzók elhelyezéséből adódó tipikus akusztikai problémákat.

Voicings (Hangzások)
A „Voicing” gyakorlatilag az A szériás hangsugárzók előre meghatározott hangprofilja. A hátlapon két különböző választást talál, az „UNR” és a „Pure”. Plusz itt találja még az „Ext” opciót is, amely az Ethernet kapcsolaton keresztüli A Control szoftverhez tartozó kiterjesztett funkcionalitásra vonatkozik.

Az „UNR” (vagy másnéven az „Uniform Natural Response™”) az ADAM Audio saját tervezésének dinamikus, természetes hangzású válaszgörbéje, amely számos ikonikus ADAM Audio termékben is megtalálható volt már, beleértve az előző AX sorozatot is. Alkalmashangszerelésre, komponálásra és dalírásra is, mivel magával ragadó és valósághű hangzása több teret ad a kreativitás beindulásának és a flow-ba kerülés lehetőségének. Annak is jó választás lehet, aki csak egy kivételesen jó monitort szeretne, hogy növelje a zenehallgatási élményt.

A „Pure” egy rendkívül pontos és semleges hangzású opció. Ez a „lapos” beállítás ideális keveréshez és masteringhez, ahol valóban tisztában kell lennie minden részlettel és bíznia kell a hangsugárzók őszinte reprezentálásában.

Az „Ext” opció az Ethernet-kapcsolaton keresztüli A Controlhoz tartozó kiterjesztett funkcionalitásra vonatkozik. Az A Control hatsávos EQ-jával lehet egyéni beállításokat létrehozni, és közvetlen a monitorra helyezni a szűrőket.

A vezérlő (valós idejű távirányító)

Az összes A sorozatú monitor DSP-alapú funkciója távolról és valós időben vezérelhető Etherneten keresztül az ingyenesen letölthető A Control szoftver segítségével. A www.adam-audio.com webhely MyADAM területéről letölthető vezérlőelem elérhető Windows és MacOS rendszerhez egyaránt, azon ügyfelek számára, akik regisztrálták monitoraikat a felhasználói felületen.

Miután letöltötte és telepítette, egyszerre több hangsugárzót is vezérelhet a szoftveren keresztül, pontosan beállítva a hangszínszabályozási és késleltetési beállításokat a stúdiótér különböző hallgatási pozícióiból. Munka közben távolról vezérelheti a monitor szintjeit, ha távol van a fadertől, vagy a fizikai interface-től. A távirányító képességei különösen hasznosak a többcélú helyiségekben, amelyek lehetővé teszik, hogy megbizonyosodj arról, hogy a hangzás, az EQ és egyéb beállítások pontosan olyanok, mint ahogy Te elképzelted.

Szoba akusztikai korrekció és Sonarworks integráció

Az A sorozatú hangsugárzókat úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak a változó követelményekhez, preferenciákhoz és környezetekhez. Az A Control szoftverrel a fejlett szűrőket közvetlenül a hangsugárzó belső rendszerében lévő beágyazott platformon keresztül húzhatod be, így kompenzálva a helység akusztikai hiányosságait. Ez a beágyazott platform támogatja az iparág vezető, harmadik féltől származó Sonarworks szűrőit. A Sonarworks szoftver és a mérőmikrofon segítségével kalibrálhatod hangsugárzóid egy új helyiséghez vagy csak szimplán saját ízlésedhez.

Bass Reflex rendszer, szekrények és szerelés
Az új A sorozatú szekrények az ADAM Audio eddigi és különösen az AX széria örökségeire építenek, de az A széria új kialakításánál a szekrények mélyebb levágással rendelkeznek, hogy tovább csökkentsék a diffrakciót. Ezenkívül a vastagabb terelőfalak erősítik a szekrényeket és csökkentik a belső vibrációt. A kiszélesedő nyílású kialakítás optimalizálja a légáramlást és csökkenti a port zaját. Az összes A szériás hangsugárzó alsó rögzítő felülettel rendelkezik, így sokkal rugalmasabb a felszerelés, elhelyezés lehetőségeit tekintve.

Méretek:
Csak a hardver (NET):
Súly: 17.1 kg
Magasság: 236 mm
Szélesség: 531 mm
Mélység (hossz): 350 mm

Dobozzal együtt:
Súly: 20.5 kg
Magasság: 370 mm
Szélesség: 665 mm


Adam Audio A77H specifikáció

 • Aktív, 3 utas stúdió monitor, 2 x 7", 270W RMS
 • Kézzel készített, német precizitás
 • X-ART Tweeter forgatható HPS hullámvezetővel
 • 2 x 7’’ mélysugárzó
 • Teljesítmény RMS: 200 W (mélysugárzó) 55 W (középsugárzó) + 15 W (magas hangszóró)
 • Frekvenciatartomány: 52 Hz és 45 kHz között
 • Maximális SPL hangszórónként (1 m-en): 100 dB SPL
 • AD átalakító: 24 bites
 • Mintavételezési: 96 kHz
 • Kijelző: Előlapi, többszínű LED
 • Audió bemenet: XLR, RCA
 • Vezérlők: Input Sensitivity, Level, Input Selection, Voicings, Room Adaption: Bass, Desk, Presence, Treble
 • Távvezérlés: szoftveren keresztül (ethernet csatlakozás)
 • Súly: 17,1 kg
 • Méretek (magasság x szélesség x mélység): 236 x 531 x 350 mm (9 1/4″ x 20 7/8″ x 13 3/4″)

Adam Audio A77H Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása