Yamaha YDP-S54B Arius digitális zongora

Kalapácsmechanikás digitális zongora, karcsú kivitel, GH3 kalapácsmechanika. Ingyenes szállítás!!
 
3.9 / 6 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
  • Yamaha YDP-S54B Arius digitális zongora
  • Yamaha YDP-S54B Arius digitális zongora
  • Yamaha YDP-S54B Arius digitális zongora
  • Yamaha YDP-S54B Arius digitális zongora
Kifutott termék vagy jelenleg nem elérhető.

Yamaha YDP-S54B leírás

Megfizethető otthoni digitális zongora, jobb kalapácsmechanikával, karcsúsított kivitelben

A Yamaha digitális zongorák közül az Arius széria a belépő szintet képviseli, azon tanulók számára ajánlott, akik (vagy akik szülei) nem szeretnének nagyobb összeget beruházni a hangszerbe, amíg csak tanuló szinten zongoráznak. Az Arius szérián belül a YDP-S54-es modell annyival több a kisebb YDP-S34-es modelltől, hogy a Yamaha a GH3 mechanikát építi a hangszerbe, ami már három-érzékelős, amellyel a haladók gyorsabb játéka esetén sem „fullad” be a mechanika, szemben a kisebb modell kezdő mechanikájával, ahol „kieshetnek” hangok gyorsabb játék esetén. További előny, hogy a billentyűk tapintásérzete is jobb, a jobb felhasznált anyagoknak köszönhetően, egy hosszabb gyakorlás esetén megizzadt ujjak nem csúsznak a billentyűkön.

Yamaha YDP-S54B Lifestyle 1

Mindez azt eredményezi, hogy a zongoratanulók hosszabb ideig használhatják a hangszert, szemben a kisebb modellekkel, amelyek esetén a gyakorlottabb tanulóknak hamarabb lesz szükségük fejlettebb mechanikával épített zongorára.

A zongora „lelke” a Yamaha CFX koncertzongora-hangzás, amellyel a zongoratanulók a legtöbb időt fognak tölteni, de ha kipróbálod, biztosan élvezni fogod amikor egy-egy korabeli darabot csembalón játszol el, különleges élmény a templomi vagy jazz orgonákkal való kísérletezés is. Összesen 10 hangszínnel kísérletezhetsz.

Ebben a modellben már az erősítőrendszer is komolyabb, 2x20 Watt teljesítmény szólal meg a 2x12 cm-es hangszórókon, így, ha nem fejhallgatón gyakorolsz, akkor is visszaadja dinamikus zongorahangzást.

Yamaha YDP-S54B Lifestyle 2

Az YDP-S54 „szekrényes” kivitelű, azaz van állványzata és a hagyományos pianínóknál megszokott 3 pedálzata is, az „S” jelzés pedig a „Slim”, karcsúsított designt jelöli, amely a zongorának egy könnyed, modern külsőt kölcsönöz.


Yamaha YDP-S54B specifikáció

  • Kalapácsmechanikás digitális zongora, karcsú kivitel, GH3 kalapácsmechanika

Yamaha YDP-S54B Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása