Yamaha PSR-EW310 kísérő-automatikás szintetizátor

76-billentyűs kísérő-automatikás, billentés-érzékeny szintetizátor, oktató funkció, LSI hanggenerátor, USB. Ingyenes szállítás!!
 
3.7 / 59 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Yamaha PSR-EW310 kísérő-automatikás szintetizátor
 • Yamaha PSR-EW310 kísérő-automatikás szintetizátor
 • Yamaha PSR-EW310 kísérő-automatikás szintetizátor
 • Yamaha PSR-EW310 kísérő-automatikás szintetizátor
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Raktáron
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Raktáron
 • Rendeld meg, és egy munkanapon belül feladjuk Neked!
 • Garancia: 2 év

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

Vásárolj tőlünk digitális zongorát/szintetizátort, mert:
- a Mezzoforte prémium Yamaha partner
- legális, hivatalos beszerzési forrásból származnak hangszereink
- Magyarországon vállalunk garanciát
- a garanciális, illetve garancián túli ügyintézés rugalmas
- segítünk a megfelelő modell kiválasztásában
- a házhozszállítás gyors és díjtalan

124 500,- Ft
db Kosárba teszem

Yamaha PSR-EW310 leírás

Ha szintetizátort keresel, de az általános 61 billentyűs változatok helyett szeretnél inkább több billentyűs (76) hangszert, ami már közelebb áll a zongorák billentyűinek számához (88), azaz mélyebb és magasabb hangtartományokban jobban ki tudsz bontakozni, repertoárodat olyan zenei darabokkal is bővítenéd, ahová szükséges a nagyobb klaviatúra,  akkor a PSR-EW310-et neked találták ki.

A PSR-EW310-be 622 hangszínt épített a Yamaha. Nyilván, ki fogod próbálni a zongorát. Sőt, többfélét is, mert nem mindegy, hogy klasszikus darabot játszol, sztenderd nagyzongora hangon, vagy pop dalokat modern zongora hangon. Esetleg, egy jó hamisra hangolt zongorán játszol valami ragtime-ot. De ha még klasszikusabb vizekre evezel, akkor egy csembalót is ki fogsz próbálni. A 70-es 80-as évek pop, rock elektromos zongoráit, orgonáit biztosan fogod tesztelni. Az orgonáknál valószínű el fogsz időzni, mert ha van olyan dal, zenedarab, amihez illik az orgona, akkor a templomi, színházi orgonáktól a rock és jazz orgonákig ezekkel a hangszínekkel órákig elleszel. Ha a hagyományos hangzások híve vagy, akkor a vonósok, szimfonikus hangszerek, kórus hangzások lesznek, amelyek először beszippantanak, de ha a szintetizátoros, technos dolgokban utazol, akkor szintén nem fogsz egykönnyen leszakadni a hangszerről. A népi hangszerek pedig meditációra, kísérletezésre invitálnak, a szitártól a kalimbáig eltelik majd elég sok idő, amíg végigteszteled őket.

A billentyűzete természetesen dinamikus (vagy billentés-érzékeny), azaz reagál a hangszer arra, hogy milyen erősen nyomod le a billentyűket, ha lágyabban játszol rajta, lágyabban szól, ha erősebben nyomod a billentyűket, dinamikusabban szól.

A hangszer hangzásvilágára sem lesz panaszod, a Yamaha folyamatosan fejleszti a hangszínbankját, ebbe a hangszerbe az új LSI technológia került, amivel a Yamahára az ebben a kategóriában található hangszerekre eddig is jellemző kiváló hangminőségén, effektminőségén még tovább csiszolt. Bizonyos hangszíneket (Super Articulation Lite Voices) a felsőkategóriás Yamaha szintetizátorok szuper-artikulációs, extrém részletesen kidolgozott hangszínbankjából emelték át ebbe a hangszerbe. Ezek azok a hangszínek, ahol a fúvósoknál hallod a hangszeren játszó előadó lélegzetvételét, a gitároknál a gitáros ujjzaját, ahogy csúszik a fogólapon, stb.

Az extra funkciók hab a tortán. Zenei stílussal tud kísérni a hangszer (kísérő-automatika), ahol egy lefogott akkorddal vezérled a hangnemet, amelyre egy komplett kíséretet felépít a hangszer, basszusmenettel, dobbal, az általad kiválasztott zenei stílusra jellemző hangszerekkel (orgonák, vonósok, gitárok, szintetizátorok, stb.). Te megmondod, hogy milyen stílus érdekel, választasz valami pörgős latin (Bossa Nova, Salsa, Mambo, stb.), disco (ModernDisco, 70sDisco, stb.), Dance (ClubBeat, SkyPop, USHipHop, stb.) vagy akár a Swing&Jazz, R&B, Ballad kategóriából valamilyen zenei stílust, megadod a tempót, a hangszer pedig hozza neked a kiválasztott zenei stílusra jellemző minden elemet.

Gyorssikerek az oktató funkcióval: a beépített dalokat a hangszer megtanítja eljátszani, külön balkézzel, jobbkézzel, akár úgyis, hogy megvárja, amíg a megfelelő billentyűket lenyomod.

Igazi remek, népszerű belépő színtű és árú hangszer, mindennel, amire Neked, vagy ajándék vásárlás esetén e megajándékozottodnak szüksége van a kezdéshez és ahhoz, hogy a lelkesedést fenntartsa.


Yamaha PSR-EW310 specifikáció

 • 76-billentyűs kísérő-automatikás, billentés-érzékeny szintetizátor, oktató funkció, LSI hanggenerátor, USB

Yamaha PSR-EW310 Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása