Universal Audio Starlight Echo Station sztereó visszhangpedál

Híres analóg és digitális késleltetők. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Universal Audio Starlight Echo Station sztereó visszhangpedál
 • Universal Audio Starlight Echo Station sztereó visszhangpedál
 • Universal Audio Starlight Echo Station sztereó visszhangpedál
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi budapesti boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

159 900,- Ft
db Kosárba teszem

Universal Audio Starlight Delay Pedal leírás

Stúdió effekt minőség pedál méretben!

Az Universal Audio vitathatatlanul vezető a klasszikus és legendás stúdió effektek emulálásában, melyeket eddig főként mixing során élvezhettünk. Az UAFX sorozat pedáljai ebben hoznak változást: a stúdió berendezések hangminőségét pedálokba költöztették. Nincs szükség számítógépre, szabadon használhatjuk gitárokhoz, szintetizátorokhoz, énekhez, de akár keverők send-return körében is!

Az UAFX Starlight Echo Station egy digitális sztereó delay és echo pedál, mely mind hangját, mind kialakítását tekintve mentes bárminemű kompromisszumtól. A digitális jelző ne riasszon el senkit: egy új platformot alkottak az Universal Audio mérnökei, mely számítási kapacitásában 3-4-szerese a korábbi UAD-2-es SHARC alapú rendszereknek - ráadásul a Starlight ezt ki is használja! Ez elképesztő számítási kapacitás eddig nem tapasztalt részletességet, ezáltal élethűséget biztosít.

Történelmi delay-ek bámulatos élethűséggel

A Starlight három delayt/echot és egy felhasználó által feltölthető algoritmust tartalmaz, melyek mindegyikéhez három variáció tartozik.

1: Tape EP-III:

A '60-as évek etalonnak tekinthető szalagos echo-ja, melynél három változatban választhatjuk meg, mennyire "elhasznált" hangzást szeretnénk. Külön beállíthatjuk, hogy a jellegzetes preamp coloration-t hallani szeretnénk folyamatosan, az echo effekt nélkül is.

2: Analog DMM

A Deluxe Memory Man sajátos torzításával, modulációs lehetőségeivel saját karakterű delay-en túl nagyon hatásos chorus effektre is ideális. A Tape EP-III.hoz hasonlóan opcionális preamp coloration-nel.

3: Precision

Tökéletes hangminőségű digitális stúdió delay-ek, sokrétű modulációs lehetőséggel.

+1: Bónusz effekt

Ingyenes Cooper Time Cube delay, regisztráció után letöltheti a kedves felhasználó.

Analóg-digitális hibrid architektúra az eredeti jel legtökéletesebb átviteléért

Az UAFX pedálok komoly analóg architektúrával rendelkeznek, melyet nagyon komoly digitális rész támogat. A true-bypass átállítható buffered bypass-re: ebben az esetben megkapjuk az eredeti eszközök átvitelére jellemző karakterisztikát az effekt nélkül, illetve lehetőségünk van az ún. seamless transition-re: ha átváltunk egyik effektről a másikra, akkor a már lejátszott hangokon továbbra is él az eredeti effekt, pl. a zengető lecsengése, és az új hangokra már az új beállítások lesznek érvényesek. Buffered Bypass esetén lehetőségünk van bizonyos effektek preamp coloration hatását élvezni, mely elengedhetetlen, lényegi eleme a szalagos echoknak (Tape EP III, Analog DMM esetén).

Ezeket a beállításokat Bluetooth-on és USB-n keresztül végezhetjük el, de bármilyen számítógépes beavatkozás nélkül is teljes valójában élvezhetjük a pedált - direkt úgy tervezték, hogy akár 40 év múlva a polcról leszedve is azonnal használatra kész, nincs szükség firmware frissítésre, loginra vagy más bonyodalomra!

A preset kapcsolóval azonnal átválthatunk kedvenc effektünkről a jelenlegi állásról - ráadásul a két effekt hangzását röviden átköti, így teljesen zökkenőmentesen válthatunk a két hangszín között.

A digitális felépítést tekintve teljesen dual-mono kialakítást tapasztalhatunk: a két oldalon egymástól függetlenül futnak az algoritmusok, eltérő beállításaik révén extra sztereó effektek készíthetők. A pedál továbbá folyamatosan figyeli, hogyan van bekötve: természetesen bemenetet automatikusan szétdobja két oldalra, amennyiben csak az egyik oldal van csatlakoztatva. A kimenetek szempontjából van a nagyobb trükk: az effekteknek természetükből adódóan nagyon fontos része a sztereó-kép, így amennyiben csak egy kimeneti oldal van csatlakoztatva, egy algoritmus olyan módon konvertálja monóvá, mely révén a leginkább megőrződik az effekt lényegi karaktere.


Universal Audio Starlight Delay Pedal specifikáció

 • Híres analóg és digitális késleltetők
 • 3+1 delay csoport, mindegyike három külön variációval
 • True- vagy buffered bypass (választható), csendes kapcsolással***
 • Buffered bypass esetén opcionálisan választható preamp coloration (Tape EP III és Analog DMM esetén)
 • Analóg száraz jel továbbítás, sztereó / dual monó működés
 • Kivételesen masszív, időtálló kialakítás
 • Bluetooth kapcsolat további beállítások módosításához
 • Preset kapcsoló egy kedvenc hangzás azonnali, "seamless" behozásához
 • Tápellátás: 9VDC, center negatív, minimum 400mA
 • Bemenet: 2x 6.3mm TS jack
 • Kimenet: 2x 6.3mm TS jack
 • USB C csatlakozó update-ekhez
 • Tápegység NEM tartozéka a csomagnak
  ***A True- /Buffered bypass állíthatósága az UAFX Control szoftverrel lesz lehetősége, mely megjelenését a gyártó 2021 tavaszára datálja

Universal Audio Starlight Delay Pedal Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása