Universal Audio Golden Reverberator sztereó zengetőpedál

Az 1950-es évek stúdió plate-jeitől a 60-as évek csöves erősítőinek rugós zengetőjétől a vintage digitális zengetőig a legjobb idők legfontosabb berendezéseinek a hangja. Ingyenes szállítás!!
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • Universal Audio Golden Reverberator sztereó zengetőpedál
 • Universal Audio Golden Reverberator sztereó zengetőpedál
 • Universal Audio Golden Reverberator sztereó zengetőpedál
AKCIÓ
 • Ingyenes házhozszállítás!
 • Gyártói garancia: 2 év

  *A gyártói garanciát a magyar törvények felülírják! Így, ha a fent írt „Gyártói garancia”-tól a törvényi előírás erősebb, akkor az alkalmazandó!

Regisztráció nélkül, gyorsan vásárolhatsz.

Rendelésedet házhozszállítással is kérheted, de XIII. kerületi, VIII. kerületi budapesti vagy egri boltunkban is átveheted.

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

Akció a készlet erejéig!
143 900 Ft 140 900 Ft
db Kosárba teszem

Universal Audio Golden Reverb Pedal leírás

Stúdió effekt minőség pedál méretben!

Az Universal Audio vitathatatlanul vezető a klasszikus és legendás stúdió effektek emulálásában, melyeket eddig főként mixing során élvezhettünk. Az UAFX sorozat pedáljai ebben hoznak változást: a stúdió berendezések hangminőségét pedálokba költöztették. Nincs szükség számítógépre, szabadon használhatjuk gitárokhoz, szintetizátorokhoz, énekhez, de akár keverők send-return körében is!

Az UAFX Golden Reverberator egy digitális sztereó reverb pedál, mely mind hangját, mind kialakítását tekintve mentes bárminemű kompromisszumtól. A digitális jelző ne riasszon el senkit: egy új platformot alkottak az Universal Audio mérnökei, mely számítási kapacitásában 3-4-szerese a korábbi UAD-2-es SHARC alapú rendszereknek - ráadásul a Golden Reverberator ezt ki is használja! Ez elképesztő számítási kapacitás eddig nem tapasztalt részletességet, ezáltal élethűséget biztosít.

Történelmi zengetők, bámulatos élethűséggel

A Golden Reverberator három reverbet és egy felhasználó által feltölthető algoritmust tartalmaz, melyek mindegyikéhez három variáció tartozik.

1: Spring 65

A '63-'67. között gyártott Fender Blackface erősítők legendás rugós zengetőjének emulációja: a tökéletes hangzáshoz csaknem 20 reverb tank közül válogatták ki azt a hármat, melyek a legjobban képviselik ezt a klasszikus effektet.

2: Plate 140

Vintage német plate reverb-ek, melyeket az ikonikus Record Plant stúdióban rögzítettek. Lágy, rendkívül zenei hangzás, mely nem csupán hangszereknek, hanem éneknek, vagy teljes mixeknek is remekül áll.

3: Hall 224

Három tökéletesen modellezett digitális reverb algoritmus az 1970-es évek végéről, mely nélkül elképzelhetetlen lenne a '80-as évek hangzása.

+1: Bónusz effektek

Ingyenes vintage digitális plate 224 Chamber zengetők, regisztráció után letöltheti a kedves felhasználó.

Analóg-digitális hibrid architektúra az eredeti jel legtökéletesebb átviteléért

Az UAFX pedálok komoly analóg architektúrával rendelkeznek, melyet nagyon komoly digitális rész támogat. A true-bypass átállítható buffered bypass-re: ebben az esetben megkapjuk az eredeti eszközök átvitelére jellemző karakterisztikát az effekt nélkül, illetve lehetőségünk van az ún. seamless transition-re: ha átváltunk egyik effektről a másikra, akkor a már lejátszott hangokon továbbra is él az eredeti effekt, pl. a zengető lecsengése, és az új hangokra már az új beállítások lesznek érvényesek.

Ezeket a beállításokat Bluetooth-on és USB-n keresztül végezhetjük el, de bármilyen számítógépes beavatkozás nélkül is teljes valójában élvezhetjük a pedált - direkt úgy tervezték, hogy akár 40 év múlva a polcról leszedve is azonnal használatra kész, nincs szükség firmware frissítésre, loginra vagy más bonyodalomra!

A preset kapcsolóval azonnal átválthatunk kedvenc effektünkről a jelenlegi állásról - ráadásul a két effekt hangzását röviden átköti, így teljesen zökkenőmentesen válthatunk a két hangszín között.

A digitális felépítést tekintve teljesen dual-mono kialakítást tapasztalhatunk: a két oldalon egymástól függetlenül futnak az algoritmusok, eltérő beállításaik révén extra sztereó effektek készíthetők. A pedál továbbá folyamatosan figyeli, hogyan van bekötve: természetesen bemenetet automatikusan szétdobja két oldalra, amennyiben csak az egyik oldal van csatlakoztatva. A kimenetek szempontjából van a nagyobb trükk: az effekteknek természetükből adódóan nagyon fontos része a sztereó-kép, így amennyiben csak egy kimeneti oldal van csatlakoztatva, egy algorimtus olyan módon konvertálja monóvá, mely révén a leginkább megőrződik az effekt lényegi karaktere.


Universal Audio Golden Reverb Pedal specifikáció

 • Az 1950-es évek stúdió plate-jeitől a 60-as évek csöves erősítőinek rugós zengetőjétől a vintage digitális zengetőig a legjobb idők legfontosabb berendezéseinek a hangja
 • 3+1 reverb csoport, mindegyike három külön variációval
 • True- vagy buffered bypass (választható), csendes kapcsolással***
 • Analóg száraz jel továbbítás, sztereó / dual monó működés
 • Kivételesen masszív, időtálló kialakítás
 • Bluetooth kapcsolat további beállítások módosításához
 • Preset kapcsoló egy kedvenc hangzás azonnali, "seamless" behozásához
 • Tápellátás: 9VDC, center negatív, minimum 400mA
 • Bemenet: 2x 6.3mm TS jack
 • Kimenet: 2x 6.3mm TS jack
 • USB C csatlakozó update-ekhez
 • Tápegység NEM tartozéka a csomagnak
  ***A True- /Buffered bypass állíthatósága az UAFX Control szoftverrel lesz lehetősége, mely megjelenését a gyártó 2021 tavaszára datálja

Universal Audio Golden Reverb Pedal Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása