Tech 21 RK 5 Fly Rig, Ritchie Kotzen elektromos gitár multieffekt

Multieffekt elektromos gitárhoz, Richie Kotzen Signature. Ingyenes szállítás!!
 
4 / 15 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
  • Tech 21 RK 5 Fly Rig, Ritchie Kotzen elektromos gitár multieffekt
Kifutott termék vagy jelenleg nem elérhető.

Tech 21 RK 5 Fly Rig, Ritchie Kotzen leírás

Tech 21 RK 5 Fly Rig, Ritchie Kotzen

Richie Kotzen nem csak a nevét adta az új pedálhoz, hanem aktívan közreműködött a Tech21 Fly Rig 5 multieffekt módosított változatának, valamint egy különálló új overdrive effektnek, a Richie Kotzen Signature OMG pedálnak megtervezésében.

A Tech21 RK5 és az OMG overdrive Richie Kotzen Signature modelleket a november végére, december elejére tervezett bemutatás előtt a gitáros élőben, színpadon tesztelte a Winery Dogs turnén, valamint saját szóló turnéján is.

Az új Tech21 Fly Rig 5 nem csak abban tér el a korábbi verziótól, hogy vörös lakkozást kapott, és Richie Kotzen aláírása látható az előlapon, hanem abban is, hogy a korábbi Plexi overdrive szekciót az új OMG signature overdrive-ra cserélték, amely egy "A" osztályú csöves erősítő hangját reprodukálja. Az egység hangját a LEVEL, TONE, DRIVE potméterekkel áll módunkban szabályozni. Az OMG részben található BOOST kapcsolóval 21 dB erősítést érhetünk el. A booster a SansAmp és a DLA szekciótól függetlenül használható.

Az RK5 megörökölte elődje SansAmp csöves erősítő emulátor egységét, melyet elsősorban tiszta hangzásokra lehet használni. A 3 sávos aktív EQ mellett LEVEL és DRIVE szabályzási lehetőség áll rendelkezésünkre. Itt találjuk a vintage reverbet, amely a Tech 21 Boost RVB pedálja alapjaira épül.

Az utolsó részegysége a Fly Rignek a delay szekció amely a Boost DLA pedált varázsolja az összeállításba. Ez a szekció kiválóan emulálja a hagyományos szalagos echo effektet, LEVEL, REPEATS, DRIFT és TIME állítási lehetőséggel, és külön Tap Tempo lábkapcsolóval rendelkezik. Ugyanakkor, ha a DRIFT gombot feltekerjük a 12 óra álláson túlra, kórus effektként használhatjuk a DLA szekciót.

Az RK5 teljesen analóg áramkörökből épül fel, az effektet univerzális "Auto-Switching" 12V DC 100V-240V tápegységgel szállítják.


Tech 21 RK 5 Fly Rig, Ritchie Kotzen specifikáció

  • Multieffekt elektromos gitárhoz, Richie Kotzen Signature
  • Analóg jelút, OMG overdrive, Delay, Reverb, Boost és SansAmp
  • Méret: 292 x 64 x 32 mm
  • Súly: 0,52 kg

Tech 21 RK 5 Fly Rig, Ritchie Kotzen Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása