TC Electronic Shaker Vibrato gitár Vibrato pedál

Gitár Vibrato effekt pedál.
 
0 / 0 értékelésből
Értékeld elsőként!
Köszönjük
értékelésed!
 • TC Electronic Shaker Vibrato gitár Vibrato pedál
 • TC Electronic Shaker Vibrato gitár Vibrato pedál
 • TC Electronic Shaker Vibrato gitár Vibrato pedál
 • Ha a teljes vásárlási érték meghaladja a 50.000 Ft-ot, akkor ingyen kiszállítjuk, egyébként 1.990 Ft
 • Radnóti M. u. 25.
  1137 Budapest
  Rendelhető
  Rákóczi tér 11.
  1085 Budapest
  Rendelhető
 • Rendelhető, a szállítási határidőről rendelés után tájékoztatunk
 • Garancia: 2 év

Miért a Mezzoforte Hangszeráruházat válaszd?

38 500,- Ft
db Kosárba teszem

TC Electronic Shaker Vibrato leírás

TC Electronic Shaker Vibrato: ideje, hogy felrázzuk az állóvizet ezzel a nagyszerű vibrato pedállal! A pedál egyik érdekessége, hogy képes a TonePrint-nek nevezett technológiával, aminek a segítségével azonnal hozzáférhetsz a világ legjobb gitárosai által használt egyedi beállításokhoz, te is szeretni fogod azokat a hangzásokat, amik őket tették híressé!

A Shaker Vibrato két típusú vibrato karakterisztika szerint képes működni: egy klasszikus valódi pitch vibrato és egy "latch módú" szerint, amikor az effekt csak akkor aktív, hogyha a kapcsolót megnyomjuk és nyomva is tartjuk. Ennek a segítségével az egészen finom vibrato-tól a whammy-s effektekig, anélkül, hogy a kart folyamatosan mozgatnod kellene. Természetesen ez a pedál is True Bypass működésű, tehát biztos lehetsz benne, hogy az analóg jeláteresztés során a jel semmilyen csorbát nem fog szenvedni, köszönhetően a csúcsminőségű áramköri kialakításnak). A Shaker Vibraton a következő kezelőszerveket találhatjuk: Speed, Depth, Tone és Rise Time szabályzóját, a Bypass kapcsolóját (a pedál , a hátoldalán az elemet könnyen elérhetjük, hasonlóan a többi pedálhoz, így ezt is lekerekítettük, hogy alapterületük minél kisebb legyen.

A Shaker Vibrato tervezése közben, néhány dolgot mindig észben tartottunk. Olyan pedál kialakítását tűztük ki célul, ami a hangszeres játékhoz tökéletesen illeszkedik. Persze egy gitáros nem úgy áll neki pengetni, hogy ennél a résznél egy megadott vibratot fogok használni, hanem ez tipikusan olyan effekt, hogy akkor abban a szent pillanatban bekapcsol egy vibratot, hogy kifejezőbbé tegye az eszköztárát. A fejlesztés célja az volt, hogy valami természetesen hangzó működésű eszközzel rukkoljunk elő, ahogy az emberi hanghoz vibrato-t szoktak fűszerként hozzáadni, de ezen felül viszont arra is szerettünk volna lehetőséget kínálni, hogy Leslie-szerű effekteket is használhassunk szélsőségesebb beállításokkal. A célunk az volt, hogy a vibratot tökéletesen uralhasd, úgyhogy a kezelőszerveket is ezek szerint alakították ki. A Rise Time meghatározza, hogy az effekt milyen időzítéssel működjön, másként mennyi idő teljen el, hogy az effekt hallható legyen, miután bekapcsoltuk a pedált, a Speed szabályzója pedig a vibrato gyorsaságát állítja be, míg a Depth Control segítségébel adhatjuk meg, hogy a vibrato hangzása mennyire legyen intenzív. Összességében ez a szépen lekerekített pedál egy kellemes eszközzel bővíti a repertoárunkat.

De a Shaker Vibrato többet is tartogat a felszín alatt, ez pedig a TonePrint nevű technológia, ami a zúzásban komoly fegyvertény lehet. Egy szimpla USB-kapcsolat segítségével a TonePrint révén az Internetről egyenesen a pedálba tölthetjük a kedvenc gitárosaink által készített, a hangzásuk eszenciáját megadó egyéni hangzásokat, könnyen, egyszerűen és természetesen ingyen. Egy jelentős, és egyre csak bővülő bankban gyűlnek azok a beállítások, amik napjaink legjobb gitárosainak köszönhetően a TonePrint-es beállítások közé bekerülhettek. Úgyhogy többé nem az utánzásról, hanem az együttműködésről beszélhetünk!


TC Electronic Shaker Vibrato specifikáció

 • Gitár Vibrato effekt pedál

TC Electronic Shaker Vibrato Hozzászólások

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása